Ya hep ben daha özenliydim Lavender Hanım. Hani beni düşündüğüne dair, özendiğine dair bir şeyler görmek istedim.Umursamaz ve salmış tavırlarının detayını tam anlayamadigim için o konuda bir şey diyemem ama o koyu yazdığınız kısım yeterince üzücü. Devam etmemeniz hayriniza. İlişki toksik.
Günaydın diyor bazen. Ben de cevap veriyorum vs. Böyle oluyordu işte.Mesela bu yazışmalar tekrar nasıl başlıyor. Siz mi yazıyorsunuz ya da o yazdığı zaman hiçbir şey yok gibi mi davranıyorsunuz? Ayrıca sürekli sen beni istemiyorsun, sen bana değer vermiyorsun gibi cümleler de çok ters tepiyor erkeklerde. Siz sanki kendi değersizliğinizi kabul ediyorsunuz gibi oluyor. Kendinizle alakalı olumsuz cümleler kurmayın. Siz çok değerlisiniz hep bunu hatırlayın.
Ben veda ettim, son sözlerimi söyledim. Beyefendi hala yaa offf saçmalama, bitemez tribindeydi. Adam evde yok Cherry.Kaçtır böyle konular var bakıyorum mıymıntı, 15lik kız gibi nazlı erkek tipleri içime fenalık geldi artık. Hepsine aynı yorumu yazıyorum mıymıntı erkek çekilmiyor
Kendisi sevgiliyken boğuluyormuş. Ama böyle free takılınca bayılıyormuş bana. Aynen böyle dedi.E rahatlamış zincirlerden kurtulmuşsa şimdi niye görüşüyor? Ve bu şaka ise ki tabi ki değil böyle bir şaka neden yapıyor? Senin aşık olduğunun farkında daha fazla g*tünü kaldırma bu gereksizin bence.
Hemen hemen bir çok hatayı affedebilirim, yerine göre. Ama şu lafı duyuyorsam anlarım ki sevilmiyorumdur. Giderim. Her şeyi bırakır giderim. Daha bizden olmaz. Sevgisizliğin affı olmamalı. Sen de gitmişsin zaten, akıllı kadınları seviyorum.senden ayrıldıktan sonra rahatladım. Zincirlerimden kurtulmuş gibiydim.
Katip, gören de boğazına bastım sanacak. Ya sevgili olarak ilgi, sevgi, özen istedim. Parasını yemedim, kapris yapmadım, kısıtlamadım. Yeminle manyakça hareketlerim yoktur.Hemen hemen bir çok hatayı affedebilirim, yerine göre. Ama şu lafı duyuyorsam anlarım ki sevilmiyorumdur. Giderim. Her şeyi bırakır giderim. Daha bizden olmaz. Sevgisizliğin affı olmamalı. Sen de gitmişsin zaten, akıllı kadınları seviyorum.
Niye 20 lik genç kız mı avutuyomuş?Hala otur oturduğun yere bir yere gidemezsin falan diyerek beni durdurabileceğini düşünüyordu.
Adam resmen isteyince gel, istemeyince git modunda. Sevgili olmak bu değil. Yerinde olsam beklemediği bir an da bye çekerim. Rahat rahat nefes alsın içine çeksin oksijeniKendisi sevgiliyken boğuluyormuş. Ama böyle free takılınca bayılıyormuş bana. Aynen böyle dedi.
Ya adam senle ciddiyet istememiş işte, takılmalıkken giderin var fazlası bayıyor demek istiyor.Katip, gören de boğazına bastım sanacak. Ya sevgili olarak ilgi, sevgi, özen istedim. Parasını yemedim, kapris yapmadım, kısıtlamadım. Yeminle manyakça hareketlerim yoktur.
Ya böyle bir insansa zaten senin gibi biri ona çoook fazla kendine bir F*** buddy bulsun free free takılır. Çok çok iyi yapmışsınız çok mantıklı buldum sizi. Sizin kadar çok sevip, kopamayıp kendini mutsuzluklara sürükleyen o kadar çok insan var ki. Merak etmeyin siz uzaklaşınca ciğerci kedisi gibi kuyruğunu kıstırıp gelir geriKendisi sevgiliyken boğuluyormuş. Ama böyle free takılınca bayılıyormuş bana. Aynen böyle dedi.
Öyle olduğumu düşünüyor galiba.Niye 20 lik genç kız mı avutuyomuş?
Sen bitemez dediysen tamam yaBen veda ettim, son sözlerimi söyledim. Beyefendi hala yaa offf saçmalama, bitemez tribindeydi. Adam evde yok Cherry.
Bugün o bye bye'ı aldı zaten. Kendisini sonsuza kadar terk ettim. Hala farkında değil, orası ayrı.Adam resmen isteyince gel, istemeyince git modunda. Sevgili olmak bu değil. Yerinde olsam beklemediği bir an da bye çekerim. Rahat rahat nefes alsın içine çeksin oksijeni
İlişki benlik değil yeaaa diyenler gibi aynen .Ya adam senle ciddiyet istememiş işte, takılmalıkken giderin var fazlası bayıyor demek istiyor.
Bence kalıplaşmış bir davranışsa bu tavırlar siz bu kişiyi boşverin ama çok da bir şans daha vermek istiyorsanız bırakın sizin istediğiniz ilişki şekliyle ve size nasıl davranması gerektiğini bilerek dönsün. Son bir şans daha verirsiniz olmuyorsa da olmayacaktır zaten.Günaydın diyor bazen. Ben de cevap veriyorum vs. Böyle oluyordu işte.
Hiç kavga etmedim bu defa. Sakin sakin diyeceğimi dedim, yaşattığı güzel duygular için teşekkürümü ettim çıktım.
Bugünkü konuşmaya kadar ne yaptığının, dediklerinin bende yarattığı yıkımın farkında bile değildi. Öyle diyeyim.Ya böyle bir insansa zaten senin gibi biri ona çoook fazla kendine bir F*** buddy bulsun free free takılır. Çok çok iyi yapmışsınız çok mantıklı buldum sizi. Sizin kadar çok sevip, kopamayıp kendini mutsuzluklara sürükleyen o kadar çok insan var ki. Merak etmeyin siz uzaklaşınca ciğerci kedisi gibi kuyruğunu kıstırıp gelir geri
O öyle buyurduysa tabi, akan sular durur. Elin kızını anası sanıyo bunlar, bi lafıyla ayağına her şeyi getirecek.İlişki benlik değil yeaaa diyenler gibi aynen .
Bir şekilde hayatında olacakmışım güya. Öyle buyurdu beyefendi.
Bunu niye en başta dememiş? En az 30 yaşında filan değil mi bu adam?Kendisi sevgiliyken boğuluyormuş. Ama böyle free takılınca bayılıyormuş bana. Aynen böyle dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?