Helva Hanım, teessüf ederim, ben duygusuz muyum?Rosa Hanım, sizden böyle duygusal bir konu okumak ilk başta tuhaf geldi ne yalan söyleyeyim
Zaten yapman gerekeni yapmışsın, bundan sonra da o şekilde devam edersin, oğlak efendi kendi derdine yansın.
Kaç yaşında??İlişki benlik değil yeaaa diyenler gibi aynen .
Bir şekilde hayatında olacakmışım güya. Öyle buyurdu beyefendi.
32 yaşında kendisi.Kaç yaşında??
Niye 20 lik genç kız mı avutuyomuş?
Çok normal şeyler bunlar. Olması gereken o. İlk günden hayatımda gördüğüm en harika kadınsın, tanrıçasın, ölüp bitiyorum filan dese o zaman love bombing olabilirdiBu yeni kişi bir şeyler yaptıkça şaşırıyorum. Love bombing mi ya bu diyorum. Halbuki adam eve falan bırakıyor. Gözlerin güzel vs. diyor. O kadar alışmamışım ki...
Ben kabullenemiyorum bı turluYok, kabullendim zaten. Bugün yani dün, bunun son konuşmamız olduğunu belirttim. Anlamaya çalıştım, nasıl boğmuşum da depresyona girmiş sordum. Özür bile diledim. İyi günlerimiz için de teşekkür ettim.
Ya öyle işte Limon Hanım.Çok normal şeyler bunlar. Olması gereken o. İlk günden hayatımda gördüğüm en harika kadınsın, tanrıçasın, ölüp bitiyorum filan dese o zaman love bombing olabilirdi
Helalleşmek önemli. Daha da konuşma. Senin gibi seven bulamaz. Bırak layığına gitsin.Yok, kabullendim zaten. Bugün yani dün, bunun son konuşmamız olduğunu belirttim. Anlamaya çalıştım, nasıl boğmuşum da depresyona girmiş sordum. Özür bile diledim. İyi günlerimiz için de teşekkür ettim.
Alfa erkeklik şeyleri deniyor bence konu sahibinin ustunden.
Ya ne teşekkürü, ne özürü, ne anlamaya çalışması. Böyle böyle g*tü kalkıyor işte böyle tiplerin. Kendi ilacından tattıracaksın, o sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davranacaksın. Peşinde pervane olur o zaman. Ona da gerek yok gerçi, böyle tipler 5 km uzakta dursun.Yok, kabullendim zaten. Bugün yani dün, bunun son konuşmamız olduğunu belirttim. Anlamaya çalıştım, nasıl boğmuşum da depresyona girmiş sordum. Özür bile diledim. İyi günlerimiz için de teşekkür ettim.
İstenmemek, onca zaman hor görülmüş olmak içten içe, çok koydu cidden de. O cümle olmasaydı bilmeyecektim belki de.Bazen bitmesi gereken ama uzayan bir ilişkiyi söylenen bir cümle çok keskin bir şekilde bitirebiliyor. Ben de eski sevgilimden (hiç sevmedi diyemem haksızlık etmek istemem ona ama ne kadar sevdi bilmiyorum) bir cümle duyunca önce bir yutkunmuştum sonra tamam demiştim. Hatta olur da tekrar dönmek istersem diye söylediği cümleyi kelime kelimesine not defterine yazmıştım ( : Çok bunaldığım ve kendimi kötü hissettiğim anlarda acaba onla konuşuyor olsaydık diye düşünmeye başladığımda açıp okuyordum.
Bu gece ben de çok bunalmışken lafı epey uzattım.
Sadede gelecek olursam zaten mantığınızı elden bırakmamışsınız. Zamanla şuanki hisleriniz de geçecek. Son cümlelerine ithafen tebrik ederim, en kısa zamanda kalbinizin de ferahlamasını dilerim.
Duygusuz demeyelimde fazla mantıklı geliyordun diyelimHelva Hanım, teessüf ederim, ben duygusuz muyum?
O alışkın benim delirmelerime Limon Hanım. Şok oldu zaten sakinliğime. Cenaze kaldırır gibiydim resmen.Ya ne teşekkürü, ne özürü, ne anlamaya çalışması. Böyle böyle g*tü kalkıyor işte böyle tiplerin. Kendi ilacından tattıracaksın, o sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davranacaksın. Peşinde pervane olur o zaman. Ona da gerek yok gerçi, böyle tipler 5 km uzakta dursun.
:) Ben de insanım Helva Hanım, elbet zaaflarım var benim de.Duygusuz demeyelimde fazla mantıklı geliyordun diyelim
O cümle canınızı acıttı ama ondan kopup iyileşmeniz için de ilk ve çok sağlam bir adım olmuş bence.. Çok klişe olacak ama zamanla bu koyan hisler geçecektir..İstenmemek, onca zaman hor görülmüş olmak içten içe, çok koydu cidden de. O cümle olmasaydı bilmeyecektim belki de.
Hormonlar...Neyine aşık oldum, vallahi bilmiyorum. Romantik değil, yakışıklı değil, özenli davranmaz, umursamazdır. Gerçekten bilmiyorum neden o. Niyesi zaten pek mühim değil artık, sonuca bakarsak ben sevdim bu adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?