küfürede bilir miyim?
İnanmiyorum yaaa... adam bi hafta oncesinde bitti dedi.. esyalarimi alirim gelip dedi babam aradi devreye girdi gel konusalim dedi.. esyalarini al diyecekti uzaktayim deyip gelince ararim dedi.. aramadi.. bu gun yine babam arsmis ve on bes gundur beni aramayan adam babama cevap vermeyip beni ario acmadim araba musaitse gelip alicam yazmis.. arabasi da bizdeasagi garajda duruyordu.. babama yaptiklari o kadar kotu etti ki beni.. resmen saymiyo.. bende babami aradim muhattap olmak istemedim, aramis babam ariyorum niye acmiyorsun demis sey sey demis.. esyalarimi alacagim demissin niye gelmiorsun aksam ben varken gel al demis.. yuzune kapamis babamin.. inanamiyorum.. ben bu saygisuz herifi hangi gozle sevdim.. nasil kendini boyle kamufile etti.. kabullenemiyorum
İnanmiyorum yaaa... adam bi hafta oncesinde bitti dedi.. esyalarimi alirim gelip dedi babam aradi devreye girdi gel konusalim dedi.. esyalarini al diyecekti uzaktayim deyip gelince ararim dedi.. aramadi.. bu gun yine babam arsmis ve on bes gundur beni aramayan adam babama cevap vermeyip beni ario acmadim araba musaitse gelip alicam yazmis.. arabasi da bizdeasagi garajda duruyordu.. babama yaptiklari o kadar kotu etti ki beni.. resmen saymiyo.. bende babami aradim muhattap olmak istemedim, aramis babam ariyorum niye acmiyorsun demis sey sey demis.. esyalarimi alacagim demissin niye gelmiorsun aksam ben varken gel al demis.. yuzune kapamis babamin.. inanamiyorum.. ben bu saygisuz herifi hangi gozle sevdim.. nasil kendini boyle kamufile etti.. kabullenemiyorum
Et ne olur et tumm bildiklerini sayistir.. ulan it sanki oesinden kosan var senin babam yuz yuze efendi gibi bitsin diye cagirio sen kimsin yaaa... bir de onun icin yaptiklarimi duysan bi de bana kufretmek istersin..
kaçak güreşiyo pu.t pe....
ya bi b.kyedii şerefsiz ondan sizin yüzünüze bakamıyor
haysiyetsiz ............ ...............
sana küfretmem fedakarlık evliyken olabilecek şeyler
kaldıramamış kalitesiz.
şuan cidden gerildim ve buraya yazamayacağım şeyler çok...
kaçak güreşiyo pu.t pe....
ya bi b.kyedii şerefsiz ondan sizin yüzünüze bakamıyor
haysiyetsiz ............ ...............
sana küfretmem fedakarlık evliyken olabilecek şeyler
kaldıramamış kalitesiz.
şuan cidden gerildim ve buraya yazamayacağım şeyler çok...
Babanız neden aramış bu gereksiz adamı..bir durum varsa kendi arasın..hadi size yaptığını geçtim babanıza yaptığı büyük saygısızlık
AMA USTUMDEN BİR YUK KALKTİ SANKİ COK UZULDUM.. BOYLE BİR ADAMİ Mİ SEVDİM DİYE AMA ESYALARİNİ ALİP GİTTİ YAA GONLUM FERAHLADİ.. sadece onun icin yaptiklarim acitiyor degmeyen bi insan icin yaptiklarim..
hiçbir insan da sebepsiz gitmez. ah almış, bu da yanına kar kalmaz.
burcu neydi beyfendinin beyfendi demek ne kadar dogruysa
BALİK.. ben ikzlerim zaten uyumumuz yok diordu nerde okusam..
çok karışık anlatmışsınız ama ben anlamadım. bi ben mi anlamadım acaba?
Canim cok sinirliyim o yuzden ifade edemiyorum bi once ki konularimi okursanz anlarsiniz canim cok kotuyum su an..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?