balıklar için duygusal aşık olursa gözü bişey görmez derler ama inanmamak gerekiyomuş demekki hayırlısı böyleymiş erken kurtulduguna şükret canım evlilik kısmı daha zor kötü olurdu
Bence konu sahibi kocasının bu kadar kolay kendinden nasıl vazgeçtiğini, neden üstüne düşmedğini, neden geri getirmek için çaba harcamadığını ve nasıl bu kadar kolay biitti diyerek gelip eşyalarını alıp ardına bile bakmadan çekip gitmesine sinir olmuş..
Yoksa konu evliliğindeki sorunlar değil şu an..
Adam gitmiş zaten..
Hayırlısı canım..
Bu kadar kolay bitirdiyse sen de şükret kurtulmuşsun.
CANİM BEN EVLİ DEGİLİM NİSANLİYİMve aldi herseyini gitti o kadar pesimden kostugu halde sonunda boyle biralmasi sinir etti babama yaptigi saygisizliklar sinir eden ve ayni okulda gorev yapiyoruz dua edin bana :'(
Canim basta oyleydi butun ailem larsi cikti herseyi kabul etti.. ben ce istemiyorum pes etmedi.. gecen sene elylul onbeste tanistim iki ay olmadi evlenelim demeye basladi telefon acik olmadan uyuyamiordu.. nefesini duyayim diye aradi ikimiz ayni okulda ogretmeniz bi tenefus gitmesem inmesem asagi arardi niye gelmedin diye.. gecem gunduzum sadece oydu o olmustu.. ne olduysa nisandan sonra memlekete gidince oldu iste annesini yaninda yavas yavas degisti simdi hic tanimadgimi bi adam var karsimda..
gözden çıkarmış seni sanırım
bence sende artık barışmayı umut etme
ay ben de evlisin sandım..:2:
Boşver be canım..Onun için ne yaptıysan yaptın , demek ki değmezmiş..dua et ki evlenmemişsin..
Zararın neresinden dönersen kardır ..demişler..
şükret...
acaba oraya gidip başka birini bulmuş olabilirmi
Niye beni kimse anlamiyor :'( barisma umudum yoktu zaten.. istemiyordum da sadece insan gibi bitseydi helalleserek.. hem bitirmesi gereken kisi varsa o bendim ustine o bitirdi ve bu delirtiyor beni.. o kadar sey yaptim karsiligi bu muymus.. uzuluyorum sadece onun icin yaptiklarima uzuluyorum... onun icin ailemi uzdum ona yaniyorum.. kendi kendimi resil etmis gibi hissediyorum..
Canim hersey olabilir artik ben herseyi beklerim kimsye guvenim kalmadi butun okul bama olan askini konusuyordu.. yemek yerken lokmalarimi bile o kesiyordu cocuguymusum gibi ilgi gosterirdi bunlari yapan adam boyle degistiyse herseyi beklerim ben srtik belli de annesi bulmustur.. insallah bulmustur.. bulmusolsunda es ddurumundan defolsun gitsin istanbuldan.. bemde rahat rahat yerimde yurdumda kalayim
çok şaşkın, sinirli ve öfkelisiniz. yerden göğe kadarda haklısınız. gel adam gibi kayınpederine deki ben mutlu değilim ve bitmesini istiyorum. size karşı bir saygısızlık yaptıysam özür dilerim de sonrada cehenemin dibine kadar yol var ama ya akıl edemedi yada küçük çocuk gibi kaçmak daha kolayına geldi. bu evliliğin bu şekilde bitmesine kim vesile olduysa( 3.bir kişi var ise) Allahta o kişiye huzur yüzü göstermez zaten. Belki bu evliliğin bitmesinde siz suçlusunuz belkide eşiniz ama ne olursa olsun bu şekilde olmaz. bundan sonra ne arayın, ne sorun. belki burnu sürterde ararsa kendinin yaptığının aynısı yapın ve kendinize en kısa zamanda iş, uğraş hobi, arkadaş ortamları oluşturun ve en yakınlarınızla içinizdekleri döküp paylaşın. konuşmak anlatmak iyi gelir insana. tabi güvendiğiniz kişilere.
konu sahibi evli değilmiş nişanlıymış..
Nefret ediyorum aldi gitti herseyini.. ayy bi de yakisikli falan olsa icim gam yemeyecek.. kim gorse etrafimda sen cok guzelsin nerden buldun diyorlardi.. benim gozum nasil korse nisandan sonra halamlar aglatti beni yasli kart bu diye.. on iki yas var birde aramizda ben yirmi dort yasindayim.. nasil bi korluk nasil bi mallik bu.. ask insani boyke mi aptal ediyormus.. ustune bi de adam seni biraksin iyi mi..
Niye beni kimse anlamiyor :'( barisma umudum yoktu zaten.. istemiyordum da sadece insan gibi bitseydi helalleserek.. hem bitirmesi gereken kisi varsa o bendim ustine o bitirdi ve bu delirtiyor beni.. o kadar sey yaptim karsiligi bu muymus.. uzuluyorum sadece onun icin yaptiklarima uzuluyorum... onun icin ailemi uzdum ona yaniyorum.. kendi kendimi resil etmis gibi hissediyorum..
balıklar için duygusal aşık olursa gözü bişey görmez derler ama inanmamak gerekiyomuş demekki hayırlısı böyleymiş erken kurtulduguna şükret canım evlilik kısmı daha zor kötü olurdu
çok şaşkın, sinirli ve öfkelisiniz. yerden göğe kadarda haklısınız. gel adam gibi kayınpederine deki ben mutlu değilim ve bitmesini istiyorum. size karşı bir saygısızlık yaptıysam özür dilerim de sonrada cehenemin dibine kadar yol var ama ya akıl edemedi yada küçük çocuk gibi kaçmak daha kolayına geldi. bu ilişkinin bu şekilde bitmesine kim vesile olduysa( 3.bir kişi var ise) Allahta o kişiye huzur yüzü göstermez zaten. Belki bu ilişkinin bitmesinde siz suçlusunuz belkide nişanlınız ama ne olursa olsun bu şekilde olmaz. bundan sonra ne arayın, ne sorun. belki burnu sürterde ararsa kendinin yaptığının aynısı yapın ve kendinize en kısa zamanda iş, uğraş hobi, arkadaş ortamları oluşturun ve en yakınlarınızla içinizdekleri döküp paylaşın. konuşmak anlatmak iyi gelir insana. tabi güvendiğiniz kişilere.
çok şaşkın, sinirli ve öfkelisiniz. yerden göğe kadarda haklısınız. gel adam gibi kayınpederine deki ben mutlu değilim ve bitmesini istiyorum. size karşı bir saygısızlık yaptıysam özür dilerim de sonrada cehenemin dibine kadar yol var ama ya akıl edemedi yada küçük çocuk gibi kaçmak daha kolayına geldi. bu ilişkinin bu şekilde bitmesine kim vesile olduysa( 3.bir kişi var ise) Allahta o kişiye huzur yüzü göstermez zaten. Belki bu ilişkinin bitmesinde siz suçlusunuz belkide nişanlınız ama ne olursa olsun bu şekilde olmaz. bundan sonra ne arayın, ne sorun. belki burnu sürterde ararsa kendinin yaptığının aynısı yapın ve kendinize en kısa zamanda iş, uğraş hobi, arkadaş ortamları oluşturun ve en yakınlarınızla içinizdekleri döküp paylaşın. konuşmak anlatmak iyi gelir insana. tabi güvendiğiniz kişilere.
insan gibi bitirmiyor....hayır umudun varsa kes, manasında dedim ben
sonuçta sebep çok saçma bişi oldugu için, insan umut ederde kendıne bile itiraf edemez.
hem babanda da çekiniyor bence, ama ne olursa olsun böyle davranmamalı
ne kadar da şanslısın, evlendikten sonra çok zor olurdu ayrılmak
hem tükenmiş de olurdun
Seni oyle iyi anliyorum ki.aldatildim ustune ben biraktigim halde herkese ben biraktim onu istemiyorum dedi.beni goren ortak arkadaslarimiz bana selam vermiyor.hakedecek ne yaptim,yeri geldi aileme karsi geldim.yeri geldi simdi bana selam vermeyenlerin karsisinda durdum hep onu savundum.ama iste insanoglu cig sut emmis.sakin canim muhatap olma.birak umursama.esyalarini gotur okula birak.yuzune tukurme bile.degmez.allaha havale et kendi yasamina bak.ailene siki siki saril.allah seni iyilere es etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?