ben onu hangi akilla nasil bir aptallik esnasinda sevmisim..

Veya aşık olmamış

Anlamadim cok iyi asik numarasi yapmis o zaman.. allahin sevgili kuluymusum evlenmeden gostermis yuzunu.. onda bu anne oldugu surece o birini zor sever.. otuz bes yasinda bi de adam yaa on iki yas buyuk benden taptii harekete bak.. benm babam yakistrmiodu bile yanima o ne sandi kendini.. deger verdik diye adam mi sandi.. g.tu kalkti..

Karı büyü yaptırmış,net

Ben artik herseye inanirim.. bazen bende dusundu 180 derece deisti cunku adam.. bir de bana eski nisanlim kendi agiziyla bisey anlatmisti uniye basladiinda bi kiz arkadasi varmis eve hic girmek istemiormus.. sonra annesi hocaya gitmis demis ki annesine oluna buyu yapmis o kiz annesi de cozdtmus bi daha kiza hic gitmemis eve gelmis kendi kendine sogumus.. agizyla anlatti.. belki o kizla gorusmesin diye asil annesi buyu yaptrdi demek.. ben artik herseyi beklerim.. beni kaybetmekten odu kopan adam bi dedigim iki olmayan adam annesini. Yanina iki ay gitti nasil dondu..

O zaman çok da takma canım,sevin kurtulduğuna zaten tam bir fiyaskoymuş,sana ve ailene yakışmayan biri,evlenince de böyle davranırdı kesin..

deli mi ne sizde yazsaydınız; lütfen sende bana bu şekilde bile msj yazarak rahatsız etme.

ayyy valla o kadar şanslısınız ki, baban doğru demiş 2 rekat şükür namazı kılın.

deli mi ne sizde yazsaydınız; lütfen sende bana bu şekilde bile msj yazarak rahatsız etme.

ayyy valla o kadar şanslısınız ki, baban doğru demiş 2 rekat şükür namazı kılın.

Halaa annem annem.. aptala bakar misin.. hic bisey yazmadim o terslenmeyi bile hak etmiyor.. ona o bile lutuf.. bitirmissin etmissin aramisin sormamisin. Babam aramis duzgun cvp vermemisin esyalarimi alirim bi ara demissin gun icin de geldim geliyorum alacagim diye mesaj at... ustune bi de bu yani... sanki yalvariyorum da bana annemi aramadin bundan sonrada arama yazmis.. TARİHE GECTİM GALİBA K.V SİNİ PİSPİSLAMADİGİ İCİN NİSANİ ATAN DAMAT ADAYİNA SAHİP OLDUGUM İCİN.... YASİ KUCUK OLSA GAM YEMİCEM YAA 36 SİNA GİRMİSSİN BE ADAMM

Bir şey yazacam ama şimdi çok ayıp olur :) evet yazmamakla doğru yapmışsınız. bence siz çok güçlü bir bayansınız, bir tek laf sokucu msj bile yazmayıp kendinizi tutabiliyorsanız, kolay aşarsınız bu durumu. erkeklerin çoğu annelerine düşkün, belki efendi gibi davransa sizinle konuşsa bir çok şeyi aşabilirdiniz ama bu tarz davranan insanla zor. hakkınızda en hayırlısı buymuş.

bu arada ben ikizler, eşim balık :)

Ona dunyanin en anlamli en can acitici lafini sokmak ona hic cevap vermemek kadar acitamaz canini . İste onun hazzi durduran beni, icim oyle dolu bi baslasam iki gun konusurum ona laf sayarim ama onu umursamadigimi anladigin da ki etkiyi hic bisey vermez.. istedi ki cevap vereyim tartisalim hatta istedi ki don diyeyim annesini kosup arayayim.. onun huyu bu arama annemi demesi annemi ara demesi aslinda.. bu zamana kadar beni ailemle ayrilmakla burnumu surtmeye calisti.. cok emindi bole yaparsa eger ben kaybetmeyi goze alamayip ne derse yaparim.. surekli babam yerine geldim geliyorum die bana mesaj atmasi bile bu yuzdendi belki de.. icine sindirememis beyefendi anasini ara dedi ben nasil aramadim nasil oturmus icine.. boyle adama en guzel cevap hayatina hic girmemis hic taniyormus gibi yapmak.. nefret etmeyi bile hak etmiyor.. KENDİMİ CEVAP ATMAMAK İCİN TUTTUM BİLİORUM AZ COK ONU CEVAP ATSAYDİM KOTU BİLE OLSA SEVİNİRDİ AMACİ ZATEN BİSEY DUYMAKTİ BENDEN NASİL KUDURDU KİM BİLİR NASİL CEVAP ATMAZ, NASİL ANNEMİ ARAMAZ ne aramasindan bahsediyorsun ogluummm sabah anani seni bacini facemden silmisim beennn he heytt aramaymis daha nete girmemis anlasilan

Bu arada esinle sana mutluluklar dilerim her balik ayni olmuyor demek kii ikizler kadiniyla birlikte olmak bi ayricalik bizim gibi neseli aktif her ortama ayak uyduran degisken eglencelisi var mi kiymetimi bilemeyenler utansinn zor bulur benim gibisini ona mi kaldim 24 yasindayim guzelim girdigim her ortamda dikjat cekerim ogretmen olmusum hemde atandim ilk sende zekiyim.. kendini ne saniyorsa saff... benden iyisini bulursa dugunune ceyrek yollarim . Yalniz bende ki ozguvene bakar misin

Galiba bu da benim acilar karsisinda ki savunma mekanizmam :-\

haaaaahahhahaa kim tutar sizi int.e girince 2.şoku yaşayacak desenize. evet çok doğru tespitleriniz :)

Kotu bi tecrube olmus. Allah bundan sonra iyileriyle karsilastirsin hepimizi isallah da bi konuya deginmek isterim..

Gunlerdir konularina denk geliyorum, baban 3 gundur adami ariyo. Dun hic acmamisti telefonunu sanirim..

Yahu ne munasebet? Onun esyasinin derdine siz niye dusuyosunuz? Cagir cekiciyi cektir arabayi yabnci araba diye. At esyalarini kargola. Bana biraz konusmak icin bahane etmissiniz gibi geldi..

Kocaman adam 30 yasindaki cibiliyetsizi aramis defalarca. Ne munasebet. Adam arabasinin derdine dusmesi gerekirken..

Canim esya degil sorun ikimizde ayni okulda gorev yapioruz ve pazartesi gunu toplantimuz var okul baslior artik.. okula gitmeden butun iliski kesilsin istedi ailem yanima gelecek yada konusacak bi bahane olmasin hic tanimiyormusuz gibi devam edelim diye.. millet orada insanlara laf lazim zaten gelcek bisey dicek esya bahane olacak tartisacagiz falan.. hic gek yok dedik zaten ben hic muhattap olmadim gormedi bile beni mesajina da cevap vermedim aldi gitsin.. ailemin tek derdi okul baslamadan bitsin ki bisey cikmasin sonra yuz goz olunmasin diye..

Bu arada ne otuzu 77 li kopek.. bulmus on iki yas kucuk kizi bi de bunadi tal anasinin lafindan hala cikamamis bu yasa gelmis bundan sonra hic cikmaz.. defolsun gitsin aldi herseyini bitti.. ustune bi de mesaj atio.. cesarete bakk..

Bende de vardi bi 33lukana kuzusu:) nisan attik, bende memurum. hic korkma millet en fazla 2 gun konusuyo. Sen dimdik durur, ona acisinlar bosver.

Benim yakin arkadasima xxx çökmüş, sonsuzzz cok guclu duruyo demisler, uzerimden koca yuk kalkti:) sende dimdik mutlu dur, kimse agzini acamaz.

Bu arada ne otuzu 77 li kopek.. bulmus on iki yas kucuk kizi bi de bunadi tal anasinin lafindan hala cikamamis bu yasa gelmis bundan sonra hic cikmaz.. defolsun gitsin aldi herseyini bitti.. ustune bi de mesaj atio.. cesarete bakk..
Kizma ama ilk cumlene cok guldum...

Ne otuzu 77 li k.....k
bir kufur de benden gelsin....

Bende oyle yapmaya cabaliyorum.. ama sirf kendim icin artik.. kendim icin mutlu olacagim alisveris yapacagim bayagi da zayifladim zaten bakimli olacagim eskiden taaa hayatimda o olmadigi zamanlar da ki gibi.. zaten duyan herkes ona uzulur bana degil daha yirmi dort yasindayim ben ve kimse yanima yakistrmamisti ben cok guzel kaliodum yaninda.. hatta kompleks bile yapiordu annesi o yasta makyaj yspiordu o bana kiziyordu surekli. Biseyler yediriyordu onunlayken bayagi kilo aldik ve kilo al,amdan mutlu oluyordu kilo alirsam daha az bakan olurmus diye.. bu arada zaten kapaliyim oyle cok abartli bisey yapmazdim.. ama o kimse bakmasin isterdi herkesten saklardi bi yere gtsek erkek bakacak diye bana en dibe otuttururdu.. duyan herkes zaten o onun gibisini zor bulur der eminim.. baslarda cunku herkes bu sekilde tepki vermisti..

Otursun simdi anasinin dizinin dibinde her gun beni okulda dim dik mutlu bakimli guzel gorsun ve neyi kaybettigi yuzune carpilsin

Kizma ama ilk cumlene cok guldum...

Ne otuzu 77 li k.....k
bir kufur de benden gelsin....

Ben de guluyorum alanacak halime oyle sinirliyim ki ne dedigimi bilmiorum kendi kendime evde kufurler ediyorum.. ben gulunmeyi degil hakareti bike hak ediyorum benim kadar safi mali aptali var mi acaba... sen git yasi yasina uygun olmasi tipi tipine uynasin deli gibi asik ol. Ailene karsi cik onun icin.. istemediler diye karalar giy ikna et zorla.. her ne dese yapp.. yapmadigin fedakarlik kalmasin.. anasi agizina etsin suss.. bayramda birakin gelmeyi ailesi ailemi bile aramasin... ustune annesini nazlayip yalakalanmadigim icin benden ayrilsinnn... annesini arayacakmisim. Kus bile olsak arayacakmisimm.. adam bu yuzden beni terk etsin var mi.. AYNA AYNA SOYLE BANA BENDEN DAHA MALİ VAR Mİ BU DUNYADAA..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…