Veya aşık olmamış
Karı büyü yaptırmış,net
Nefret ediyorum aldi gitti herseyini.. ayy bi de yakisikli falan olsa icim gam yemeyecek.. kim gorse etrafimda sen cok guzelsin nerden buldun diyorlardi.. benim gozum nasil korse nisandan sonra halamlar aglatti beni yasli kart bu diye.. on iki yas var birde aramizda ben yirmi dort yasindayim.. nasil bi korluk nasil bi mallik bu.. ask insani boyke mi aptal ediyormus.. ustune bi de adam seni biraksin iyi mi..
Karı büyü yaptırmış,net
O zaman çok da takma canım,sevin kurtulduğuna zaten tam bir fiyaskoymuş,sana ve ailene yakışmayan biri,evlenince de böyle davranırdı kesin..
Canim aynen oyle beni uzen bitmesindan cok bu saygisizca tavri oldu.. sevgili degilsin nisanlisin yani koca adam aramis insan cok kotu biri bile olsa resmiyette yapar bunu dimi.. bi de ayni yerde calisioruz ister istemez gorusecegiZ insan gibi ayril pislik.. sukrettim simdiden gozumu acti allah..
BİRDE ASİL BOMBA MESAJ ATMİS BİRAZ ONCE.. SADECE SUNLAR YAZİYOR:ANNEMİ ARAMADİN BİTTİ BUNDAN SONRADA ARAMA ANNEMİ . HOSCAKALLLL.
deli mi nesizde yazsaydınız; lütfen sende bana bu şekilde bile msj yazarak rahatsız etme.
ayyy valla o kadar şanslısınız ki, baban doğru demiş 2 rekat şükür namazı kılın.
Halaa annem annem.. aptala bakar misin.. hic bisey yazmadim o terslenmeyi bile hak etmiyor.. ona o bile lutuf.. bitirmissin etmissin aramisin sormamisin. Babam aramis duzgun cvp vermemisin esyalarimi alirim bi ara demissin gun icin de geldim geliyorum alacagim diye mesaj at... ustune bi de bu yani... sanki yalvariyorum da bana annemi aramadin bundan sonrada arama yazmis.. TARİHE GECTİM GALİBAK.V SİNİ PİSPİSLAMADİGİ İCİN NİSANİ ATAN DAMAT ADAYİNA SAHİP OLDUGUM İCİN.... YASİ KUCUK OLSA GAM YEMİCEM YAA 36 SİNA GİRMİSSİN BE ADAMM
Bir şey yazacam ama şimdi çok ayıp olur :) evet yazmamakla doğru yapmışsınız. bence siz çok güçlü bir bayansınız, bir tek laf sokucu msj bile yazmayıp kendinizi tutabiliyorsanız, kolay aşarsınız bu durumu. erkeklerin çoğu annelerine düşkün, belki efendi gibi davransa sizinle konuşsa bir çok şeyi aşabilirdiniz ama bu tarz davranan insanla zor. hakkınızda en hayırlısı buymuş.
bu arada ben ikizler, eşim balık :)
Ona dunyanin en anlamli en can acitici lafini sokmak ona hic cevap vermemek kadar acitamaz canini. İste onun hazzi durduran beni, icim oyle dolu bi baslasam iki gun konusurum ona laf sayarim ama onu umursamadigimi anladigin da ki etkiyi hic bisey vermez.. istedi ki cevap vereyim tartisalim hatta istedi ki don diyeyim annesini kosup arayayim.. onun huyu bu arama annemi demesi annemi ara demesi aslinda.. bu zamana kadar beni ailemle ayrilmakla burnumu surtmeye calisti.. cok emindi bole yaparsa eger ben kaybetmeyi goze alamayip ne derse yaparim.. surekli babam yerine geldim geliyorum die bana mesaj atmasi bile bu yuzdendi belki de.. icine sindirememis beyefendi anasini ara dedi ben nasil aramadim nasil oturmus icine.. boyle adama en guzel cevap hayatina hic girmemis hic taniyormus gibi yapmak.. nefret etmeyi bile hak etmiyor.. KENDİMİ CEVAP ATMAMAK İCİN TUTTUM BİLİORUM AZ COK ONU CEVAP ATSAYDİM KOTU BİLE OLSA SEVİNİRDİ AMACİ ZATEN BİSEY DUYMAKTİ BENDEN NASİL KUDURDU KİM BİLİR NASİL CEVAP ATMAZ, NASİL ANNEMİ ARAMAZ ne aramasindan bahsediyorsun ogluummm sabah anani seni bacini facemden silmisim beennn he heytt aramaymis daha nete girmemis anlasilan
haaaaahahhahaa kim tutar siziint.e girince 2.şoku yaşayacak desenize. evet çok doğru tespitleriniz :)
Kotu bi tecrube olmus. Allah bundan sonra iyileriyle karsilastirsin hepimizi isallah da bi konuya deginmek isterim..
Gunlerdir konularina denk geliyorum, baban 3 gundur adami ariyo. Dun hic acmamisti telefonunu sanirim..
Yahu ne munasebet? Onun esyasinin derdine siz niye dusuyosunuz? Cagir cekiciyi cektir arabayi yabnci araba diye. At esyalarini kargola. Bana biraz konusmak icin bahane etmissiniz gibi geldi..
Kocaman adam 30 yasindaki cibiliyetsizi aramis defalarca. Ne munasebet. Adam arabasinin derdine dusmesi gerekirken..
Kizma ama ilk cumlene cok guldum...Bu arada ne otuzu 77 li kopek.. bulmus on iki yas kucuk kizi bi de bunadi tal anasinin lafindan hala cikamamis bu yasa gelmis bundan sonra hic cikmaz.. defolsun gitsin aldi herseyini bitti.. ustune bi de mesaj atio.. cesarete bakk..
Bende de vardi bi 33lukana kuzusu:) nisan attik, bende memurum. hic korkma millet en fazla 2 gun konusuyo. Sen dimdik durur, ona acisinlar bosver.
Benim yakin arkadasima xxx çökmüş, sonsuzzz cok guclu duruyo demisler, uzerimden koca yuk kalkti:) sende dimdik mutlu dur, kimse agzini acamaz.
Kizma ama ilk cumlene cok guldum...
Ne otuzu 77 li k.....k
bir kufur de benden gelsin....
Kizma ama ilk cumlene cok guldum...
Ne otuzu 77 li k.....k
bir kufur de benden gelsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?