Ben öyle bir kadın değilim.

Bardaklarla derken nasıl bardak.

Şu kemik suyu işini halletmem lazım biliyorum aslında biran önce yapsam güzel olur kendimi iyice kötü hissettim umarım yapabilirim. Nefis yemek tariflerine de bir bakayım teşekkür ederim

Okumuşumdur eski konularını belki ama hatırlayamadım konu sahibini. Sadece kendisine yakın yorumlara cevap yazmasından anladım zaten ne duymak istediğini :)
Hanımefendi sadece sakin olun yorum seçtiğim yok. Mükemmel olmak isteyen de yok zaten bu şekilde mükemmel olabileceğimi de düşünmüyorum sadece bir soru sordum ve en çok siz tepki verdiniz anlam veremedim bu tutuma

İyi de bunlar ailelerin yasam sekilleri ya da beslenme alışkanlıkları ile dogrudan baglantili seyler, bizim evde hasta olmadigimiz surece corba yapilmaz mesela, hepimiz öğlen işte/okulda corbayla baslayan ogunler yiyoruz evde yapmayi gereksiz buluyorum, oglen aksam corba aramam yani. Ya da tanidigim bir cok kadin evinde balik pisirmez (kokuyor, ev kirleniyor diye) ama biz haftada iki kere balik kizartiriz, sonra da hic usenmeden bütün mutfağı temizleriz.
Bunun mutlak dogrusu yok ki...

Şu kemik suyu işini halletmem lazım biliyorum aslında biran önce yapsam güzel olur kendimi iyice kötü hissettim umarım yapabilirim. Nefis yemek tariflerine de bir bakayım teşekkür ederim
İçine soğan, sarımsak, havuç, patates, kereviz falan da koyabilirsiniz kemiğin, hem daha lezzetli olur, hemde vitamin değeri yükselir

Biz çocuklarımla cok oyun oynarız. Mutluyuz dağınık evimizde.
Herkesin önceliği farkli. Çocuklarım evin altını üstüne getirirken bende onlara katılıyorum, sonrasında yapabildiğim kadar işte.

Bu et suyu konusunu mutlaka halledeceğim boşver memem gereken bir konu olduğunu gördüm.ikinci kızım konusunda o sürpriz bir bebek beklenen bir durum değildi ama bugün böyle olduğu için pişman değilim.

Kusura bakmayın sizi üzmek istemem ama bunlardan bu kadar uzak olmanıza çok şaşırdım. Cahil bir insanda değilsiniz 22 aylık kızınız var ,bir et suyu hazirlama muhafaza etme nasıl olur habersizsiniz. Maddi bir külfeti falanda yok yani bunun.

Sürekli çocuklarımdan çalmak demişsiniz de çocuklarınıza sağlıklı beslenme hakki vermiyorsunuz. Genelde yaptığınız yemekleri de yazmışsınız. Gerekirse uykusuz kalırsınız ama çocuğunuz daha sağlıklı şeyler yemesi için birşeyler yaparsınız. Olması gereken budur yani.

İçecek evet ayran bizde yapıyoruz ama birçok meyvenin suyu mesela hoşaf gibi güzel şeyler. Tavuk et suyu işini bende halledeceğim ama şu çorba işini çözmek zor olacak çünkü cidden yapamıyorum lapa veya sulu oluyor ya da kızım istemediği için yemiyor. Dağınıklık konusunda bence de doğru çocuklu ev dağınık olur anladım dün bunu. Temizlik yaptım ama birçok yer dağınık

Böyle okuyunca ne güzel elinize sağlık valla okuyunca kolay gibi geliyor insana ama zorlayıcı da olsa insan istedikten sonra yapıyır herhalde. Birçok şeyi yapmayı deneyeceğim belkş bu sefer olur

Internetten tariflere bakın tam ölçülü yapın zamanla alışacaksınız kıvamına tutturmaya dert etmeyin hoşaf falanda olmayı versin meyve yesin kocanda daha yararlı

Küçük kızım uyumayan ve durmayan bir bebek az önce zor uyuttum ve 10 dk sonra kalkar biliyorum ciddi uykusuzum birazdan uyumayı düşünüyorum eğer uyanmazsa bütün gün de diğer kızımla küçük bebeğimi kucakta hoplatarak oynatıyorum etkinlik vs yapıyoruz bebek olan durmuyor uyumuyır çünkü. Eşim bu durumdan sözel bir şekilde şikayetçi olmadı ben sadece hissettim veya düşündüm olabileceğini çünkü o benim durumumu çok iyi biliyor.

Bakayım bende bir bakalım belki hız kazanırım bu sayede bir motivasyon falan belki

Aslında evliliğin ilk 3 yılında çok özenli yemkwlr yaptım belki lezzetli değildi ama her şey güzelce yapılırdı he tavuk kaynat vs yoktu ama çeşit yemek vardı. Büyük kızıma hamile olduğumu öğrendik ve bebeğimin kendini anne karnında öldürme durumu olduğu için ben hareket etmedim çok temizlik yemek vs yapamadım o zamanlar sanırım ban açık rahat geldi bilmşyorum sonra aynı tür şeyler başladı kızım duramazdı ağlardı çok zaten kıyamadığım için bırakmazdım ve benzer yiyecekler yapıyordum şuanda cidden zamanım kalmıyor yapmaya küçük kızım uyumuyır durmuyor mesela yenş uyudu ama uyanacak biliyorum sürekli sallıyorum uyusun diye kolik bir bebek ve sorun oluyor bu durum. Biraz belki beslenme konusuna eğikebilirim belki çok çeşit olmaz ama en azından sağlıklı olur

dağınık ev konusunda takmayın bence de zaten cidden dediğim gibi çocuklu ev döküntüsüz durmuyor çok teşekkür ederim bu arada bklm ikincide sonra bende düzenler nasıl olacak Allah kolaylık versin ev hanımligi pek kolay değil cidden kendinizi iyi hissettiğinde farklı yemekleri de denersinz çorba konusunda bizde seciciyizdr açıkçası her çorbayı sevemiyoruz bı ara internetten görmüştüm soğan çorbası yaptım bayıldık hepimiz kızım haftada bı illa aklına gelir ister mesela denemenizi tavsiye ederm çokta basit bı çorba
Kemik suyunu da büyütmeyin gözünüzde çok basit cidden bende kurbanda kemik suyu yapmıştım hep hala da var hatta biraz kemik buzlugumda karton bardaklarda ki kemik suyu bittikçe ilave ediyorum çorbalar pilavlar çok daha lezzetli oluyor

Peynir altı suyundan çorba mı? Bunuda yeni duydum. Peyniri de mi kendiniz yapıyorsunuz suyu nasıl çıkıyor iyiki sormuştum kendimi bir kez daha sorguladım

Kızının böyle bir durumunun olmasına üzüldüm. Birkaç gündür daha kendime geldim aslında dalmışım iyice kendimi ama şu çorba işini nasıl öğrenirim hala bilemiyorum kıvam tutmuyor yiyemiyoruz öyle olunca da kızımda sevmiyor ama bu dediklerini yapacağım. Peki aldığımız tüm kemikleri sirkeli suda bekletmek gerekir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…