- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Yemek temizlik okey göreceli ama 22 aylık bebege kemik suyu,sebze corbaları vs yapmıyor musunuz?
3 cesit yemek yapmam bende ama illa difrizim doludur yazdan.
Köyden gelenleri kullanmak icin.
Et suyu,kemikli ilik suyu kaynatır atarım.
Bunu sey icin söylüyorm.
Beslenme önemli heleki bebekli evde.
Benimki 4.5 aylık daha ama yazdan meyvesini attm difrize pure icin.
Ona yaprken kendinize de yapmıs olursunuz.
Temizlik icin cocuklu evde temizlik suya yazı yazmak
Yemek işini bilmem ama bir insanın evi temiz ve derli toplu olmak zorunda... çocuklar bahane,çalışma bahane... mutfakta dağınıklık duruyorken yatıp uzanmak olurmu ya? Kendinizi kimseyle kıyaslamayın tabi ama biraz örnek almak fena olmaz
çocuğun dağınıklığa bahane olduğunu söyleyen kişi bence ya çocuk görmemiştir, ya da çocuğunu askeri nizamda gibi yetiştiriyordur gibi geliyor.
yeğenim yarım saat geldiğinde bile ev pazaryerine dönuyor. heryeri dağıtsın yavrum hiç sorun değil.
çocuklu ev dağınık olur.
Aksm aksm Allah baska dert vermesin bacımdeepfreeze
gözum kanıyor sizinle ilgili değil benimle ilgili, yazmazsam yaşayamam.
ya derin dondurucu denmeli ya da deepfreeze.
duzeltmezsem ölurum o derece.
Zorunda derken ?Yemek işini bilmem ama bir insanın evi temiz ve derli toplu olmak zorunda... çocuklar bahane,çalışma bahane... mutfakta dağınıklık duruyorken yatıp uzanmak olurmu ya? Kendinizi kimseyle kıyaslamayın tabi ama biraz örnek almak fena olmaz
İnsan her gün aynı modda olmak zorunda mı? Mutfak dağınıkken uzanılmıyor mu ? Ölümlü dünyada kendini bu kadar yormaya değmez. Zaten ev işi nankör. Olduğu kadar yap konu sahibi. Önce senin mutluluğun ve sağlığın. Yorgunsan dinlen .Çocukla ilgilenmek yeterince zor ve yorucu. İki çesit yemek varsa da yeterli .Tatlı olmasa da olurYemek işini bilmem ama bir insanın evi temiz ve derli toplu olmak zorunda... çocuklar bahane,çalışma bahane... mutfakta dağınıklık duruyorken yatıp uzanmak olurmu ya? Kendinizi kimseyle kıyaslamayın tabi ama biraz örnek almak fena olmaz
Aksm aksm Allah baska dert vermesin bacım
Evli misiniz cocugunuz var mi bilemem. Evet belki tezgahin daginik olmasi kotu bir goruntu olabilir. Ama insanin bedeni ve ruhu dagilmissa once onu toplamak gerekiyor. 1 saat öyle daginik duruversin ölmem.Yemek işini bilmem ama bir insanın evi temiz ve derli toplu olmak zorunda... çocuklar bahane,çalışma bahane... mutfakta dağınıklık duruyorken yatıp uzanmak olurmu ya? Kendinizi kimseyle kıyaslamayın tabi ama biraz örnek almak fena olmaz
Zorunda derken ?
Neye göre, kime göre ??
Yazısız bir kanun falan mı bu
Mercimek corbasini neden yapmiyosun kiKızlar birkaç zamandır ve özellikle birkaç gündür kendimi sorguluyorum. Belki de içimi dökmek istedim şuan. Yaşadığım fark ettiğim birkaç olaydan biraz sorgulamaya başladım kendimi. Mesela geçen hafta arkadaşıma gittim kadın almış köy tavuğunu kaynatmış suyunu dolaba koyacak biraz et didiklemiş dondurucu için biraz eylemek yapmış her öğünde çorba 2 çeşit yemek tatlı vs yapıyormuş ay bir görünce şaşırdım sonra geçen günlerse yine görümceme gittik kadının ev pırıl pırıl incelemedin tabi ama belli oluyor az çok sonra her akşam yemeğinde çorba 3 çeşit ana yemek salata tatlı hatta içecek bile yapıyormuş vs hatta yemekte oradaydık tandır çorbasıymış adı ondan yapmış eşim bir içti çorbayı'' ooooo ablaa dedi ne güzel olmuş ya çok hoşuma gitti ' ay ben sanki biraz bozuldum. Yani evet çok güzeldi demesine bozulmadım ama ben öyle değilim mesela evde bir Tarhana pişer bizim onda bazen lapa olur ya da sulu olur tek yemek pişer çorba yanına Tarhana dışında şuan emzirme durumum olduğu için mercimek vs pişmez genelde sanırım yemeklerim güzel olmuyor böyle teferruat zaten bebeklerinden dolayı yapamıyorum ama eşim öyle iştahla yemek yiyince orada bir kötü oldum. O da mesela köy tavuğu yok bilemem kemik al kaynak çorba yap pilav yap vs ben bunlarla uğramadım hiç ya benim ten uğraşım 22 aylık ve 2 aylık kızım doydular mı temizler mi oyun oynadık mı gönülleri hoş mu tamam ama bu durumda beni etkiledi sanki o temiz evler falan. Ay ben kendimi bir garip hissettim ama mesela şuan evin dağınıklığı beni rahatsız etmiyor ama o kişilerden gelince aaaa diyorum şuan temizlik yapmaya vaktim yok yemeği çok detaylı yapmaya da kadın içicek yapmış ya dışarıdan almıyoruz ben yapıyorum dedi yani ben hiç yapmadım mesela ya da tavuk suyu yapayım yok iç çamaşıra kadar çoraba kadar ütü yapayım falan ben hep kızlarım tamam ya böyle çocuğu olup onların tüm ihtiyacını karşılayıp onların zamanından çalmadan her şeyi yapan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?