ben şimdi ne yapayım :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aslında karşı taraf da enteresan. Adam kariyer sahibi olmak için caba sarf etmemiş. Ailesi ona iş kuruyor ve hazır para varken evlendirme derdinde. Başkaları bilmem, ama bana normal gelmedi.

Aslında karşı taraf da enteresan. Adam kariyer sahibi olmak için caba sarf etmemiş. Ailesi ona iş kuruyor ve hazır para varken evlendirme derdinde. Başkaları bilmem, ama bana normal gelmedi.
En sevmediğim erkek modellerinden biride hazırcı erkek. Ev geçindirecekte sorumluluk sahibi olacak, çok zor.
iş kurmak o işi sürdürmekte sanki çok kolay, bu tarz bi olaya girmek için bekar olup hiçbi sorumlulugun olmaması gerekiyor bence. İş kurulacakta para kazanılacak, ilk seneler neredeyse imkansız.

1.si kardeşinizden yardım alırsanız mutlaka aynı miktarda ödemelisiniz, nisanlınızın tabi o evlenirken de biz yardımcı oluruz vs demesi sonradan değişir
2.si 3 ev parasını düğün ve iş kurmak için mi kullanacaklar
30 yaşında asgari ücretle çalışan beyefendi kendi işinin patronu olabilecek kurulan işi döndürebilecek mı?nisanliniz o yeterlilikte birisi mı?
3.sü düğünü kpss iş vs değil direkt düğünü ertelemelisiniz bence hem daha rahat ders çalışıp kendi işlerinizi yoluna koyabilmek için,hem de nisanlinizin işlerini yoluna koymasını beklemek için..evlilik büyük bir sorumluluk ve bununla birlikte yeni bir isin sorumluluğunu nisanliniz kaldiramayabilir bu sefer sizin aranızda problemler çıkabilir

Bende öyle düşünüyorum. Bir cok kişi hiç alanı olmayan işlere girip batıyor. Kendi işini kurmak zaten ayrı bir emek istiyor. Yani herseyi bir arada yapmak hem stresli, hemde riskli maddi açıdan.

bu şartlar altında evlenseniz de tek başınıza geçinemezsiniz ki zaten.kaldı ki kendi başınıza ayakta duramayacağınız, borç içinde bir evlilik yapılmamalı.iş+kpss birlikte götürebilirdiniz, benim çevremdekiler haftaiçi norma işe gidip haftasonu kursa gidiyor/gitti.yok ben güzel hazırlandım diyorsanız evliliği erteleyin kimsenin lafına bakmayın koca insanlarsınız, ya da 2 yıl daha bekleyin kursa gidin hazırlanın işe girin o arada, bir şey olmaz.bir de evlenince çocuk falan diyorsunuz da şartlar böyleyken zaten evlenir evlenmez çocuk hata olur.borcu harcı olmayan bir evlilikte bile ilk 2 sene çocuk düşünülmemeli ki siz daha oraya gelene kadar çok var.kardeşinize yüklemeyin masraflarınızı, geçen gün sadece fiyatlara bakmamla ekranı kapamam bir oldu.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…