- 27 Nisan 2012
- 15.668
- 18.784
- 498
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
aşırı bencil değil hiç kusura bakmayınSaat veriyoruz mesela iftara aksam yemeğine gittik gecen ay.
Top burda 8.30da patlıyordu 8e geliyordu gittiğimizde.
Ama bizi daha erken beklediğini belirtti :)
Yani onun huyu bu bence.
Çok garip.
Bunu benim annem damadına asla yapmaz mesela.
Bu aşırı bencil bir hareket.
Sizin bu yorumunuzu okuduktan sonra merak edip eski konularına baktım. Konu sahibi -çöpte prezervatif gördüğü için- kayınvalidenin özel hayatını bile paylaşmış burada.
Bu bile evlat da olsa kimseyi eve habersiz almamak gerektiğini gösteriyor. Sonra hiç tanımadığınız insanlara en özeliniz anlatılabiliyor böyle.
Kesinlikle öyle.Sizin bu yorumunuzu okuduktan sonra merak edip eski konularına baktım. Konu sahibi -çöpte prezervatif gördüğü için- kayınvalidenin özel hayatını bile paylaşmış burada.
Bu bile evlat da olsa kimseyi eve habersiz almamak gerektiğini gösteriyor. Sonra hiç tanımadığınız insanlara en özeliniz anlatılabiliyor böyle.
Ayıp denen bir şey var, ama konu sahibinin haberi yok anlaşılan. Millet de daha misafirliğe gitmeden önce haber vermek gerek diyor
Siz yazinca baktım bende konularına ve düşman başına dedimSizin bu yorumunuzu okuduktan sonra merak edip eski konularına baktım. Konu sahibi -çöpte gördüğü şeye dayanarak - kayınvalidenin özel hayatını bile paylaşmış burada.
Işte bence bunu sofrada dile getirmek tamamen görgü eksikliği. Bana da en cok bu tavır yanlış geldi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?