Ben şok, ben iptal..

Aslında sizin aranızda bi sıkıntı yok gibi,
Senin cümle biraz laf sokmak gibi olmuş,
Adamında ters anına gelmiş..
Barışmaman için tek neden aile diyorum
Ya zoruma giden beni hiç etti resmen. Yani hiç oldum. 5 yıl sanki yok oldu. Dahasını yazardım da sonra bu konu çok uzun özet geç yorumları görmek istemiyorum.

Bir de birikti galiba. Ailesi falan.. Kaldıramaz oldum. Çok da seviyorum ama sevgi bir ömür huzura yeter mi? Bilmiyorum.

Ailesi ise bir travma.

Ya dedim ya senin son cümle direk laf vurma,
Onunda ailesi napcak atsa atamaz satsa satamaz,
Ne bileyim kötü biri gibi gelmedi bana.
Ama aile yüzünden daha cok tartışırsınız gibi.

Ailesi genel olarak çok hatalar işledi.

Ben çok kolay affediyorum hep ondan kaybettim.

Affettikçe kaybettim. Kendimi de, kendimden bazı şeyleri de.

Çok pişmanım. O olaydan sonra babamın her yüzüne baktığımda gözlerim doldu. Onun babalığına beş para etmez adamlar laf ettiği için..

Benimde uzun bir ilişkim var.
Düşündüm öyle uzun zamandan sonra bana böyle laflar edince tepkim ne olurdu diye,
Büyük konuşmayım ama affedemezdim heralde çünkü maddi yaptığını gözüne gözüne sokmuş, çok görgüsüzce ve terbiyesizce.
Bir de aile önemli, bir ömür böyle geçirmek ister misin?

Eleştirenler mantıklı bir dayanak bulsa ya bari. Ne demek karışamaz? 5 yıldır sevgiliyiz diyor. Evlilik için diyor. Kaldı ki cirkeflesmemis, tutturmamış, kavga çıkarmamış. Sadece söylemiş .
Adam sanırım laf sokmak olarak düşünmüş ve çıldırmış bu onun kötü niyeti .
Zaten karışacak olsa 5 yıldır babasının borçlarını ödediğini söylüyor şimdiye kadar karışırdı. Hayatında biri varken ve ciddiyken birikim yapmamak bile başlı başına hata bence.
Yaptıkları yapacaklarının teminatı .
Öfke anında alınan bir karar olmuş bu sebeple dönebilir diye düşünüyorum bende. Ancak iyi düşünmelisiniz. Bu boylece devam edebilir evlenincede. Eğer ki zorunuza gitmeyecekse kabul edin .
Gerçi bence maddi yardım bir yana babanız hakkındaki yorumu dönmemek için yeter de artar bir sebep

Şu an beni pişman etmeye çalışıyorlar ama yılmıciiiiiim.

Adami zora sokma diye her haftasonu bulusmayi evlerine git, ailesinin terbiyesizliklerine katlan, gelecek plani icin para biriktir ama gel burada tatil hediyesine kabul ettigin icin milletten laf ye. Insanlar bazen gercekten anla(ya)miyorlar.

Derdin anasina babasina yardim etmesi olsa diyecegimki haksizsin. Tutturmuslar bi sen ne karisiyorsun. Hangisi karismamis acaba sevgilisinin hayatina.

Ya dedim ya senin son cümle direk laf vurma,
Onunda ailesi napcak atsa atamaz satsa satamaz,
Ne bileyim kötü biri gibi gelmedi bana.
Ama aile yüzünden daha cok tartışırsınız gibi.
Bence de çok tartışırız. Çünkü onların her şeyini sineye çekip beni bir kalemde harcaması güven kırıcı.

İlaç kullanıyorum , bolca unutur oldum kusuruma bakma ..amin , çok teşekkür ederim. .

Kaybetme korkusu da en az kaybetmek kadar ağır ..her an korkuyla yaşamak ...bunu çok iyi bilirim ben de ..o yüzden seni çok iyi anlıyorum ..Allah uzun yıllar ayırmasın sizi inşallah ..

Keşke yakıp yiksaydin oraları ..yemin ediyorum çok hassasım ve şuan tepemden ateş çıkıyor .. böyle bir ruh hastasından ve hatta ruh hastası aileden kurtulduğun için şanslısın ..zaten hep sen emek vermişsin ..sonradan alınan bir tek taş bir beş taş bir de tatil .. senin yaptığının çeyreği değil emin ol ..sen 5 yılın hesabını sormuyorsan o da üç beş kurusu gözüne sokamaz ..

Ben birikimle alakalı olan konuşmanızda düşüncesini merak ettiğin için sorduğunu ,karışma hissiyatiyla saldirmadigini düşünüyorum .yanlışsa düzelt ..adam patlayacak yer aramış resmen ..neyse ucuz atlattın ..boşver ..neler gelir neler geçer ..heba olan 5 yılını iyi telafi et ..akmaca kokmaca, hiç geri kalma :) vicdan azabı da çok uzak olsun .elinden gelenin en iyisini yapmışsın ..

Bana tekrar affedecekmişsiniz gibi geldi. Zaten dediğim gibi sevgilinizin çok hatası yok size değer veriyor sanırım. bu kadar uzun bir ilişki de sanırım bu sebeple bitmez.sadece ailesine dikkat

Gülmeye çalışıyorum ama mesajını okurken gözlerimden yaşlar indi. Bana yaptığı haksızlık bir kez daha çarptı suratıma tokat gibi.

Bir de ailesi surat asardı, laf sokardı alttan alttan bana. Hepsi sonradan dank etti.

Çünkü hepsinin üstünü ustaca kapattı. Salak gibi kandım.

Bana tekrar affedecekmişsiniz gibi geldi. Zaten dediğim gibi sevgilinizin çok hatası yok size değer veriyor sanırım. bu kadar uzun bir ilişki de sanırım bu sebeple bitmez.sadece ailesine dikkat
Zaten tüm sorun ailesi.

Ailesinin bana yaptıkları, onun ailesi yüzünden bana yaptıkları.

Şaka gibi bir şey.

Evlenmeden tatiller tektaslar..
Guzel seyler tabii.

Ama onun ailesine yardimi da normal bu durumda. Bu konuda haksizsiniz..

Hadi siz yine sok:)

Sevgiliniz hakli ama kavga cikarmakta haksiz. Yani duzgunce aciklayabilirdi kendini

Babasina gelince kimisi parasini kimisi organini veriyor iste..naparsiniz hayat..diyebilirdiniz..

Bu laftan sonra yıllarca babamın suratına nasıl bakmışım ben! Bana yazıklar olsun.

Neden affetmişim? Nasıl? Midem almış bunu.

Kabul edemem işte. Göz açıldı mı gönül de katlanmak istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…