- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Sağol canım döndûm artık
İyi yaptın be zaten niye gittin ki yokluğun epey belli oluyodu.. ara verme bidaha bu kadar sen buranın tadı tuzusun
Aslında sizin aranızda bi sıkıntı yok gibi,Tweety, barışmamam için bir şeyler de litfen.
Bence de Allah kurtarmış. Senin gibi cici kızlara layık..
Ya zoruma giden beni hiç etti resmen. Yani hiç oldum. 5 yıl sanki yok oldu. Dahasını yazardım da sonra bu konu çok uzun özet geç yorumları görmek istemiyorum.Aslında sizin aranızda bi sıkıntı yok gibi,
Senin cümle biraz laf sokmak gibi olmuş,
Adamında ters anına gelmiş..
Barışmaman için tek neden aile diyorum
Adının poyraz olduğunu düşünerek nickini değiştir diyorum ilk olarakTweety, barışmamam için bir şeyler de litfen.
Ya dedim ya senin son cümle direk laf vurma,Ya zoruma giden beni hiç etti resmen. Yani hiç oldum. 5 yıl sanki yok oldu. Dahasını yazardım da sonra bu konu çok uzun özet geç yorumları görmek istemiyorum.
Bir de birikti galiba. Ailesi falan.. Kaldıramaz oldum. Çok da seviyorum ama sevgi bir ömür huzura yeter mi? Bilmiyorum.
Ailesi ise bir travma.
Ailesi genel olarak çok hatalar işledi.Ben en çok kp adayınızın söylediği şeye takıldım !kimse aileniz için yaptığınız fedakarlığa karışamaz.. hele ki kendi yaptığı borçları oğluna ödeten kişinin bunu söylemeye hiç hakkı yok..şahsen ben sevgilinizden çok ailesini güvenilir bulmadım..evlendiğin kişinin ailesi de çok önemli o yüzden ne kadar seversen sev ailesi ile anlaşamayacaksan uzak dur
Beni nasıl tanıyacaksın o zaman?Adının poyraz olduğunu düşünerek nickini değiştir diyorum ilk olarak
Şu an beni pişman etmeye çalışıyorlar ama yılmıciiiiiim.
Bence de çok tartışırız. Çünkü onların her şeyini sineye çekip beni bir kalemde harcaması güven kırıcı.Ya dedim ya senin son cümle direk laf vurma,
Onunda ailesi napcak atsa atamaz satsa satamaz,
Ne bileyim kötü biri gibi gelmedi bana.
Ama aile yüzünden daha cok tartışırsınız gibi.
İlaç kullanıyorum , bolca unutur oldum kusuruma bakma ..amin , çok teşekkür ederim. .Bir konuda babanı kaybettiğinden bahsetmiştin sana yorum yazmıştım hatırladın mı?
Baba ne demek bilirim başın sağ olsun diye. İşte onun acısı burdan gelme. Kaybetme korkusu bile beni hayattan aldı götürdü. Allah sana tekrardan sabır versin.
Ya ben nasıl o an söylemedim bilmiyorum. Şu an başımı duvarlara vurasım var.
Bana tekrar affedecekmişsiniz gibi geldi. Zaten dediğim gibi sevgilinizin çok hatası yok size değer veriyor sanırım. bu kadar uzun bir ilişki de sanırım bu sebeple bitmez.sadece ailesine dikkatAilesi genel olarak çok hatalar işledi.
Ben çok kolay affediyorum hep ondan kaybettim.
Affettikçe kaybettim. Kendimi de, kendimden bazı şeyleri de.
Çok pişmanım. O olaydan sonra babamın her yüzüne baktığımda gözlerim doldu. Onun babalığına beş para etmez adamlar laf ettiği için..
Gülmeye çalışıyorum ama mesajını okurken gözlerimden yaşlar indi. Bana yaptığı haksızlık bir kez daha çarptı suratıma tokat gibi.Adami zora sokma diye her haftasonu bulusmayi evlerine git, ailesinin terbiyesizliklerine katlan, gelecek plani icin para biriktir ama gel burada tatil hediyesine kabul ettigin icin milletten laf ye. Insanlar bazen gercekten anla(ya)miyorlar.
Derdin anasina babasina yardim etmesi olsa diyecegimki haksizsin. Tutturmuslar bi sen ne karisiyorsun. Hangisi karismamis acaba sevgilisinin hayatina.
Zaten tüm sorun ailesi.Bana tekrar affedecekmişsiniz gibi geldi. Zaten dediğim gibi sevgilinizin çok hatası yok size değer veriyor sanırım. bu kadar uzun bir ilişki de sanırım bu sebeple bitmez.sadece ailesine dikkat
Bu laftan sonra yıllarca babamın suratına nasıl bakmışım ben! Bana yazıklar olsun.Eleştirenler mantıklı bir dayanak bulsa ya bari. Ne demek karışamaz? 5 yıldır sevgiliyiz diyor. Evlilik için diyor. Kaldı ki cirkeflesmemis, tutturmamış, kavga çıkarmamış. Sadece söylemiş .
Adam sanırım laf sokmak olarak düşünmüş ve çıldırmış bu onun kötü niyeti .
Zaten karışacak olsa 5 yıldır babasının borçlarını ödediğini söylüyor şimdiye kadar karışırdı. Hayatında biri varken ve ciddiyken birikim yapmamak bile başlı başına hata bence.
Yaptıkları yapacaklarının teminatı .
Öfke anında alınan bir karar olmuş bu sebeple dönebilir diye düşünüyorum bende. Ancak iyi düşünmelisiniz. Bu boylece devam edebilir evlenincede. Eğer ki zorunuza gitmeyecekse kabul edin .
Gerçi bence maddi yardım bir yana babanız hakkındaki yorumu dönmemek için yeter de artar bir sebep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?