- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
güle güle deyip anasına gönder.Eşim çocuk istiyor hatta sülalesi bile artık yap diyip duruyor kaynanam da laf sokmaya başladı.
Kanımda pıhtılaşma var ölümden döndüm doktorlar vücudun toparlanmadan yapma sakn çocuk dediler en az 3 yıl. 3 yıl yeni bitti hamilelikte de kan sulandırıcı iğne vurulcam her gün ayrıca kilom da var zayıflamam gerek ayrıca yaşım da genç ayrıca ben daha hazır değilim ve istemiyorum daha. Kimsenin zoru ve baskısıyla istemediğim birşey yapmam üstelik benim bakacağım benim taşıyacağım şey beni ilgilendirir ben haziranda 24 e eşimde bikaç güne 29 yaşına giriyor 3 yıl bitti 4. Yıldayız evlilikte. Neyse ailemle yemek yiyorduk babama bianda Eşim ben de başkası ile evlenip çocuk yapacam dedi babam duymadı ben şok.. Sen napıyon iyi misin kendinde misin delirdin galiba dedim
Sürekli yok bu gdişle evlenip bşkasından çocuk ypıcm göreceksin diyip duruyor yapacağından ciddi olduğundan değil ısrar etmek için bu tarz bi çaba içinde.
Herkes bana ben sana soruyorum 30 yaşına geldim çocuğum yok diyor vs vs. Ben de çocuk zor zaten Allah verirse olur biraz daha rahatça gezelim sonra geri dönüşü olmayacak biraz rahat ol diyorum yok hep aynı muhabbet. Valla çıldırcam.. Npcam ben?
Peki kocan naapcakEşim çocuk istiyor hatta sülalesi bile artık yap diyip duruyor kaynanam da laf sokmaya başladı.
Kanımda pıhtılaşma var ölümden döndüm doktorlar vücudun toparlanmadan yapma sakn çocuk dediler en az 3 yıl. 3 yıl yeni bitti hamilelikte de kan sulandırıcı iğne vurulcam her gün ayrıca kilom da var zayıflamam gerek ayrıca yaşım da genç ayrıca ben daha hazır değilim ve istemiyorum daha. Kimsenin zoru ve baskısıyla istemediğim birşey yapmam üstelik benim bakacağım benim taşıyacağım şey beni ilgilendirir ben haziranda 24 e eşimde bikaç güne 29 yaşına giriyor 3 yıl bitti 4. Yıldayız evlilikte. Neyse ailemle yemek yiyorduk babama bianda Eşim ben de başkası ile evlenip çocuk yapacam dedi babam duymadı ben şok.. Sen napıyon iyi misin kendinde misin delirdin galiba dedim
Sürekli yok bu gdişle evlenip bşkasından çocuk ypıcm göreceksin diyip duruyor yapacağından ciddi olduğundan değil ısrar etmek için bu tarz bi çaba içinde.
Herkes bana ben sana soruyorum 30 yaşına geldim çocuğum yok diyor vs vs. Ben de çocuk zor zaten Allah verirse olur biraz daha rahatça gezelim sonra geri dönüşü olmayacak biraz rahat ol diyorum yok hep aynı muhabbet. Valla çıldırcam.. Npcam ben?
Vlla bnce haklısın. Ya yuh dedim insanın babasına bu denir miSanki kendisi tek başına bakicak bu birlikte karar verilenler bişey herşeyden önce sizin hazır olmanız lazım tam bir hödük eşiniz kusura bakmayın
Amma patavatsızmış. Sağlığını düşünmediği için teşekkür et. Afedersin ama damızlık gibi görüyorlar ya şöyle kadınları nefret ediyorum.
Sağlığım için beklemiş 3 yıl yoksa şimdiye daha çok ısrar edermiş
Peki başka bir rahatsızlığın olsa infertilite filan o zaman napicakmis beklemeden hemen evlenicekmiymis çok istiyorsa kendisi doğursunSağlığım için beklemiş 3 yıl yoksa şimdiye daha çok ısrar edermiş
BencedePeki başka bir rahatsızlığın olsa infertilite filan o zaman napicakmis beklemeden hemen evlenicekmiymis çok istiyorsa kendisi doğursun
allah kolaylık versin canımAhh şuan bizim evde de bebe muhabbeti var . Eşime afrin operasyonu çıkmak üzere haber bekliyoruz valizler hazır . Kv az önce bebek bebek diyip duruyordu hatta biz 7 aylık evliyiz daha . Ve bunu sürekli yapıyor her konuşmada
Eşinin cumleleri cok çirkin olmakla baerabr haklı yanının da oldugunu düşünüyorum cocuk konusunda.
Evlenmeden evvel konusmadiniz mi, kac sene sonra deneriz, ne kadar sure sonra dusunuruz ve diye? Bu konudaki eksikliğin sonucu bu tartisma.
Sağlık durumum bitti artık ondan bu ısrarHayır yani bir de sağlık durumların varmış. Ne kadar büyük anlayışsızlık...
Konuşmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?