Ben şok..

Bir tanıdığım çift vardı. Erkek olan akrabamızdı. Uzun süre çocukları olmadı. Adam da karısını boşadı. Bu nedenle olduğunu söylediler ama sonuçta emin olamayız. Sonra tekrar evlendi zaten adam.

Bir de bebeğin zamanına anne karar vermeli bence. Sonuçta taşıyacak o, hormonları değişecek o, çalışıyorsa izin alacak o, bebeğe ilk zamanlarında %80 bakacak o, geceleri uyanacak o...bu böyle uzar gider. Baba da kim oluyor demiyorum tabii ki ama annenin hazır olmasını beklemeli. Kaldı ki 3 yıl evlilik çok değil. 24 yaş da erken. Erkek için de30 yaş geç değil. Erkeklerin geneli 28-29 dan sonra evleniyor zaten.

Bebek bakmak buyutmek emek ister esler tabiki anlamazlar siz iyi dusunup dogru karari kendiniz verin.

Terbiyesiz disindaki diger hakaretlerde konu sahibi savunmakta hakli bence ki terbiyesiz boyle bir konuda hakaret sayilmaz pek.Burda konu acmis olmasi ileri hakaret edebilecegimiz anlamina gelmiyor.

Konuya gelince eşiniz patavatsiz hem de cok maalesef..cocuk yapmadan once biraz daha dusunun derim.

Eşin sağ salim gitsin,sağ salim dönsün inşallah.Allah bütün askerlerimizi korusun.

Kesinlikle yorumunuza katılıyorum. Burda insanlara yüklenmek moda olmuş.

Bu teyzeyi cok seviyom :)

Kesinlikle yorumunuza katılıyorum. Burda insanlara yüklenmek moda olmuş.

Evet , bircok konuda dikkatimi cekiyor . Yuzyuze gelinse soylemeye cesaret edemeyecekleri sozleri soyluyorlar belki de. Klavye basindan konusmak kolay geliyor.
Polemik sever bir grup var ve konular hep baska yerlere gidiyor.

Evet , bircok konuda dikkatimi cekiyor . Yuzyuze gelinse soylemeye cesaret edemeyecekleri sozleri soyluyorlar belki de. Klavye basindan konusmak kolay geliyor.
Polemik sever bir grup var ve konular hep baska yerlere gidiyor.
Kesinlikle ya bakıyorum da yorumlara şaşırıp kalıyorum. Acaba diorum gerçek hayattada mi bu kadar kavgacılar. Nerdeyse konu sahibini linç edicekler kötü sözleriyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…