- 25 Aralık 2017
- 279
- 292
- 18
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Aslında ben istesem artık olur hep olurdu da vücudum toparlansın demişti doktor zmn geçti ama bn hazr değilim o da ondan ısrar ediyor sağlık sıkıntın da klmadı artık diyorDensiz insan başka bişey değil, birde ailenin yanında insanda biraz edep olur terbiyesiz sanki elinizde olan bi durum sağlığınız elvermemis herşey nasip kısmet sonuçta. Herşeyin bir imtihan olduğunun farkında olabilecek kadar olgunlukta olsa zaten bu cümleyi kurmaya utanırdı. Çok istiyorsa defolsun gitsin
Evlenmeden önce plan mı yapılır evlenince neyi ne zaman yapacağız diye? İki taraf da hazır olunca olması gerekir ve insan evlendikten sonra da her konuda fikri değişebilir.Eşinin cumleleri cok çirkin olmakla baerabr haklı yanının da oldugunu düşünüyorum cocuk konusunda.
Evlenmeden evvel konusmadiniz mi, kac sene sonra deneriz, ne kadar sure sonra dusunuruz ve diye? Bu konudaki eksikliğin sonucu bu tartisma.
Hiç dengesz değldr bu konuda beni sinirlndrmeye çlıştığı için böle oldubugun bunu diyen yarın neler neler der .
Sen bu çocuk işini iyi düşğn böyle dengesiz bir adam evlat verme .
İstemeye Hakkı olabilir elbette ki ama asla bu şekilde bi cümle kurmaya hakkı yok bu işler siparişle olmuyor. İstediğin halde olmayabilir o zaman da afedersiniz kuma mi getiricek ne kadar ayıp sizi kırmaya hakkı heleki birde ailenizin yanında bu laf edilir mi.Aslında ben istesem artık olur hep olurdu da vücudum toparlansın demişti doktor zmn geçti ama bn hazr değilim o da ondan ısrar ediyor sağlık sıkıntın da klmadı artık diyor
Hiç dengesz değldr bu konuda beni sinirlndrmeye çlıştığı için böle oldu
İstemeye Hakkı olabilir elbette ki ama asla bu şekilde bi cümle kurmaya hakkı yok bu işler siparişle olmuyor. İstediğin halde olmayabilir o zaman da afedersiniz kuma mi getiricek ne kadar ayıp sizi kırmaya hakkı heleki birde ailenizin yanında bu laf edilir mi.
Saygısız. Hem size hem de babanıza. Nasıl söylenir öyle bi şey. Afedersiniz ama hadsizlik.Eşim çocuk istiyor hatta sülalesi bile artık yap diyip duruyor kaynanam da laf sokmaya başladı.
Kanımda pıhtılaşma var ölümden döndüm doktorlar vücudun toparlanmadan yapma sakn çocuk dediler en az 3 yıl. 3 yıl yeni bitti hamilelikte de kan sulandırıcı iğne vurulcam her gün ayrıca kilom da var zayıflamam gerek ayrıca yaşım da genç ayrıca ben daha hazır değilim ve istemiyorum daha. Kimsenin zoru ve baskısıyla istemediğim birşey yapmam üstelik benim bakacağım benim taşıyacağım şey beni ilgilendirir ben haziranda 24 e eşimde bikaç güne 29 yaşına giriyor 3 yıl bitti 4. Yıldayız evlilikte. Neyse ailemle yemek yiyorduk babama bianda Eşim ben de başkası ile evlenip çocuk yapacam dedi babam duymadı ben şok.. Sen napıyon iyi misin kendinde misin delirdin galiba dedim
Sürekli yok bu gdişle evlenip bşkasından çocuk ypıcm göreceksin diyip duruyor yapacağından ciddi olduğundan değil ısrar etmek için bu tarz bi çaba içinde.
Herkes bana ben sana soruyorum 30 yaşına geldim çocuğum yok diyor vs vs. Ben de çocuk zor zaten Allah verirse olur biraz daha rahatça gezelim sonra geri dönüşü olmayacak biraz rahat ol diyorum yok hep aynı muhabbet. Valla çıldırcam.. Npcam ben?
NOT sağlık sorunum artık yok ondan bu ısrarlr
Terbiyesize bak. Çocuk herkeste he diyince de olan bişey değil çocuğun olmasa ne yapar acaba bu densiz? Lütfen yakasını sal da başkasıyla ne yapıyorsa yapsın.
Eşime hakaret edilsin diye bu konuyu açmadım lütfen düzgün konuşun
Sende keşke, başkasıyla evlenip çocuk yapmıycam deseydin.Eşim çocuk istiyor hatta sülalesi bile artık yap diyip duruyor kaynanam da laf sokmaya başladı.
Kanımda pıhtılaşma var ölümden döndüm doktorlar vücudun toparlanmadan yapma sakn çocuk dediler en az 3 yıl. 3 yıl yeni bitti hamilelikte de kan sulandırıcı iğne vurulcam her gün ayrıca kilom da var zayıflamam gerek ayrıca yaşım da genç ayrıca ben daha hazır değilim ve istemiyorum daha. Kimsenin zoru ve baskısıyla istemediğim birşey yapmam üstelik benim bakacağım benim taşıyacağım şey beni ilgilendirir ben haziranda 24 e eşimde bikaç güne 29 yaşına giriyor 3 yıl bitti 4. Yıldayız evlilikte. Neyse ailemle yemek yiyorduk babama bianda Eşim ben de başkası ile evlenip çocuk yapacam dedi babam duymadı ben şok.. Sen napıyon iyi misin kendinde misin delirdin galiba dedim
Sürekli yok bu gdişle evlenip bşkasından çocuk ypıcm göreceksin diyip duruyor yapacağından ciddi olduğundan değil ısrar etmek için bu tarz bi çaba içinde.
Herkes bana ben sana soruyorum 30 yaşına geldim çocuğum yok diyor vs vs. Ben de çocuk zor zaten Allah verirse olur biraz daha rahatça gezelim sonra geri dönüşü olmayacak biraz rahat ol diyorum yok hep aynı muhabbet. Valla çıldırcam.. Npcam ben?
NOT sağlık sorunum artık yok ondan bu ısrarlr.. Eşim iyidir bana iyi bakar mutsuz etmez üzmez ama bu çocuk konusunda sinirlndrmeye çalışıp saçmalaması sıktı artık.
Evlenmeden önce plan mı yapılır evlenince neyi ne zaman yapacağız diye? İki taraf da hazır olunca olması gerekir ve insan evlendikten sonra da her konuda fikri değişebilir.
Eşime hakaret edilsin diye bu konuyu açmadım lütfen düzgün konuşun
inşallah bir süre daha çocuğun olmaz.Eşime hakaret edilsin diye bu konuyu açmadım lütfen düzgün konuşun
Terbiyeszi bnde diyorum sal ipini demişsin köpek mi bu? Hakaret değil mi yaniHakaret mi? Milletin içinde başkasıyla evlencem çocuk yapcam diyen adama terbiyesiz demek mi hakaret?
Ne diye konu açtın peki? Ne denilebilir mesela bunları diyen adama?
Bu yorumdan sonra görüyorumki ziyadesiyle haketmişsin. O çocuğu gidip başkasıyla yaptığında da kocişim diye ağlama burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?