Ben şok..

Densiz insan başka bişey değil, birde ailenin yanında insanda biraz edep olur terbiyesiz sanki elinizde olan bi durum sağlığınız elvermemis herşey nasip kısmet sonuçta. Herşeyin bir imtihan olduğunun farkında olabilecek kadar olgunlukta olsa zaten bu cümleyi kurmaya utanırdı. Çok istiyorsa defolsun gitsin

Aslında ben istesem artık olur hep olurdu da vücudum toparlansın demişti doktor zmn geçti ama bn hazr değilim o da ondan ısrar ediyor sağlık sıkıntın da klmadı artık diyor

bugun bunu diyen yarın neler neler der .
Sen bu çocuk işini iyi düşğn böyle dengesiz bir adam evlat verme .

Böyle bi hakareti asla kabul etmezdim ben bunun şakası mı olur?O lafı babanız nasıl görmezden gelir ya şok oldum şu an. Çocuk mocuk yapmayın bu adama kendisi çocuk daha ne cocugu bu gitsin yapsın nerde yapıyorsa herkes onu bekliyor çünkü

Evlenmeden önce plan mı yapılır evlenince neyi ne zaman yapacağız diye? İki taraf da hazır olunca olması gerekir ve insan evlendikten sonra da her konuda fikri değişebilir.

Aslında ben istesem artık olur hep olurdu da vücudum toparlansın demişti doktor zmn geçti ama bn hazr değilim o da ondan ısrar ediyor sağlık sıkıntın da klmadı artık diyor
İstemeye Hakkı olabilir elbette ki ama asla bu şekilde bi cümle kurmaya hakkı yok bu işler siparişle olmuyor. İstediğin halde olmayabilir o zaman da afedersiniz kuma mi getiricek ne kadar ayıp sizi kırmaya hakkı heleki birde ailenizin yanında bu laf edilir mi.

Terbiyesize bak. Çocuk herkeste he diyince de olan bişey değil çocuğun olmasa ne yapar acaba bu densiz? Lütfen yakasını sal da başkasıyla ne yapıyorsa yapsın.

Aynen ben de ona kızıyorum zaten ayıp yani yaptığı...

Saygısız. Hem size hem de babanıza. Nasıl söylenir öyle bi şey. Afedersiniz ama hadsizlik.

O kocan da gitsin evlensin başkasıyla bırak ne hali varsa görsün

Arkadaşım şöyle bir konu açarak hakaret edilmesine izin veriyor oluyorsun peki neden şikayet ediyorsun?
Madem sana göre kötü niyetle demedi neden şikayet? Neden bu konu?
Ay ben de bunu anlamıyorum ki.
Ne desinler mesela yazın onu diyelim.
Eşime hakaret edilsin diye bu konuyu açmadım lütfen düzgün konuşun

Sende keşke, başkasıyla evlenip çocuk yapmıycam deseydin.

Evlenmeden önce plan mı yapılır evlenince neyi ne zaman yapacağız diye? İki taraf da hazır olunca olması gerekir ve insan evlendikten sonra da her konuda fikri değişebilir.

Niye yapılmasın?
Yıllara gore grafik çıkartmaktan bahsetmiyoruz. Ben evlenmeye yakin eşim çocuk istediğini, benim bu konuda ne dusundugumu sordu. Biz de ikimize uygun olan zamanı oturup konuştuk.

Iki kişinin hazır olduğu zaman diyorsunuz ama oyle olmuyor. İki taraftan birinin istememesi boşanma sebebi olabiliyor. Benim yeğenim yaşadı bu durumu. Bunlar konuşulması gereken şeyler.

Eşime hakaret edilsin diye bu konuyu açmadım lütfen düzgün konuşun

Hakaret mi? Milletin içinde başkasıyla evlencem çocuk yapcam diyen adama terbiyesiz demek mi hakaret?
Ne diye konu açtın peki? Ne denilebilir mesela bunları diyen adama?
Bu yorumdan sonra görüyorumki ziyadesiyle haketmişsin. O çocuğu gidip başkasıyla yaptığında da kocişim diye ağlama burda.

Terbiyeszi bnde diyorum sal ipini demişsin köpek mi bu? Hakaret değil mi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…