- 8 Şubat 2017
- 591
- 511
- 103
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
O zaman işin rengi değişti. Onun da çocuk istemeye hakkı var. Sizin düzgün bir şekilde konuşmanız lazım. Bir ailesiniz sonuçta. Hem bence de çocuk olayı evlenmeden önce konuşulmalı.Sağlık durumum bitti artık ondan bu ısrar
Arkadaşım şöyle bir konu açarak hakaret edilmesine izin veriyor oluyorsun peki neden şikayet ediyorsun?
Madem sana göre kötü niyetle demedi neden şikayet? Neden bu konu?
Ay ben de bunu anlamıyorum ki.
Ne desinler mesela yazın onu diyelim.
Allah korusun öyle demwyin ya ben istediğimde olmazsainşallah bir süre daha çocuğun olmaz.
ve sebebi eşinde çıkar da ne halt ettiğini anlar.
Canım bak kocan haklı. O senin erin. Ne zaman isterse ozaman çocuk yapmalısın. Aksi durumda onun başkasıyla çocuk yapması en doğal hakkı. Aranızda uygun bi zaman belirleyin başkasıyla ne zaman hazırsa ozmaan çocuk yapsın
Dememiz gerekiyordu herhalde.
bir süre derken kendini hazır hissedene kadar en azından.Allah korusun öyle demwyin ya ben istediğimde olmazsa
Terbiyeszi bnde diyorum sal ipini demişsin köpek mi bu? Hakaret değil mi yani
Sağlığım için beklemiş 3 yıl yoksa şimdiye daha çok ısrar edermiş
Eşiniz demek ki sizi çok sevmiyormuş........... Konum istediğim zaman kapatılmadığı için içerik siliyorum..
Muhattabım değilsin
Hiçte haklı bulmuyorum kız bir hastalık geçirmiş rahatına düşkün olduğu için 3 yıl beklemedi ki yani konuşmuş anlaşmış olsalar bile bir sağlık sorunu var ortada biraz daha anlayış güzel olamaz mıyıdı? Bide babana bunu demesi büyük cesaret gayet doluymuş bu konuda.Eşinin cumleleri cok çirkin olmakla baerabr haklı yanının da oldugunu düşünüyorum cocuk konusunda.
Evlenmeden evvel konusmadiniz mi, kac sene sonra deneriz, ne kadar sure sonra dusunuruz ve diye? Bu konudaki eksikliğin sonucu bu tartisma.
........... Konum istediğim zaman kapatılmadığı için içerik siliyorum..
Hiçte haklı bulmuyorum kız bir hastalık geçirmiş rahatına düşkün olduğu için 3 yıl beklemedi ki yani konuşmuş anlaşmış olsalar bile bir sağlık sorunu var ortada biraz daha anlayış güzel olamaz mıyıdı? Bide babana bunu demesi büyük cesaret gayet doluymuş bu konuda.
Saygı denen bir şey var adam gibi konuşup ortak bir noktada buluşulabilirdi.
Allah korusun bazı kadınlar hiç hamile kalamıyor onlara ne yaparlar acaba böyle erkekler.. başka kadın bulacakmış tutuyorsa gidip yapsın
Esinin hakli olma kısmından kastım "baba olmak istemesi.." Tekrar okursanız, tavırları ve sözleri için saygısız oldigunu belirttim zaten
Ayrica yorumu sağlık sorunu ortadan kalktığı için yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?