Ben şok..

Canım bak kocan haklı. O senin erin. Ne zaman isterse ozaman çocuk yapmalısın. Aksi durumda onun başkasıyla çocuk yapması en doğal hakkı. Aranızda uygun bi zaman belirleyin başkasıyla ne zaman hazırsa ozmaan çocuk yapsın

Dememiz gerekiyordu herhalde
.

Muhattabım değilsin

Bence sen hazır olmayacaksın eşin de dillendirip duracak bu durumu.Her şakada gerçeklik payı vardır.Eşini kontrol ettirdiniz mi istediğiniz Zaman belki eşinde problem çıkacak ve senelerce bekleyeceksiniz.

Bunları da düşünmek lazım ama içinden anne olmak gelmiyorsa bence ona göre birini bul kendine,eşin de baya bekleyecek en azından beklemez birini bulur çocuk yapar.

Kimse de kimsenin hayatını vaktini boşuna almamış olur.

Terbiyeszi bnde diyorum sal ipini demişsin köpek mi bu? Hakaret değil mi yani

Bana gore milletin yanında böyle konuşan köpek değil, köpek severim çünkü. Daha ötesinde bişey.
Hı ipini salmak sözcüğünü de mecazi anlamda kullanamayacak bilişsel gelişimdeysen sana bişey anlatmaya kalkmam zaten.
Köpek demek istesem bunu derdim bazı sözcükleri deşerek öğrenmezdin bunu emin ol.
Bide böyle bi akım var. Hoşa gitmeyen sözler söylenince kocam da kocam oluyorlar. Değişik.

Çocuk istiyorsa bu normal ama bu şekilde ifade etmesi zor .

3 yıl yeni bittiyse şartlar hazırsa fazla da bekleme bence çünkü zaten hemen istediğinde de olmayabiliyor . Bu ihtimali de düşün

Canim esin ozellikle ailenin yaninda seni de kizdirmak icin sacma bir laf soylemis. Ama bir noktada hakli, 30 yasina yaklasmis. Sen de kucuk degilsin, ben de cok geciktirmeme taraftariyim. Bunun ileriki yillari var, cocuk gec dogunca sen onun hayatinda daha az bulunuyorsun, sen istemez misin cocugunun Üniversite mezuniyetini, evlenmesini gormek, torunlarini sevmek? Eger cok gec olursa cocugun tam ihtiyaci oldugu vakit anne baba vefat etmis olabiliyor. Herkesin sartlari farkli tabi, hersey nasip.. ama bence ikinizin yasi da cok uygun.

Eşiniz sizi sevmiyor olabilir, evlilikteki amacı çocuk yapmakmış demek ki. İnsanlar çocuk yapma motivasyonuyla evlenmedikleri taktirde bunun için eşlerini rencide etmezler çünkü. Ha sevgi konusunda kesin bir tabir kullanmadım ama zerre saygısı olmadığı çok açık. Babamın yanında bunu diyecek adam, alnını karışlarım valla.

Konu sahibi eşini savunmaya gecmissin ne diyecegimi bilemedim şimdi.hadi bu densizligi evde başbaşa iken yapsa bi nebze,ama babanin yanında böyle birsey söylemesi yenilir yutulur cinsten değil.ailene zerre saygısı yok takmıyor demekki adam.şayet yerinde ben olacaktım anında kovardim o adami o evden.Allah akıl fikir versin eşine

Hiçte haklı bulmuyorum kız bir hastalık geçirmiş rahatına düşkün olduğu için 3 yıl beklemedi ki yani konuşmuş anlaşmış olsalar bile bir sağlık sorunu var ortada biraz daha anlayış güzel olamaz mıyıdı? Bide babana bunu demesi büyük cesaret gayet doluymuş bu konuda.
Saygı denen bir şey var adam gibi konuşup ortak bir noktada buluşulabilirdi.
Allah korusun bazı kadınlar hiç hamile kalamıyor onlara ne yaparlar acaba böyle erkekler.. başka kadın bulacakmış tutuyorsa gidip yapsın

Esinin hakli olma kısmından kastım "baba olmak istemesi.." Tekrar okursanız, tavırları ve sözleri için saygısız oldigunu belirttim zaten

Ayrica yorumu sağlık sorunu ortadan kalktığı için yaptım.

Esinin hakli olma kısmından kastım "baba olmak istemesi.." Tekrar okursanız, tavırları ve sözleri için saygısız oldigunu belirttim zaten

Ayrica yorumu sağlık sorunu ortadan kalktığı için yaptım.

Ben yorumu aslımda genel olarak adamı haklı bulanlara yaptım kusura bakma seni alıntılamışım o an :)

Sağlık sorunu gerçi kalkmış ama Yeni kalkmış daha sağlığına yeni kavuşmuş birine başkasıyla evlenip çoçuk yapacağım denmesi bana çok acımasız geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…