ben ve kvnin bıktığım dengesizlikleri.

Valla kaynanayla basa çıkmak zor ama sizde cok fenasınız
Eşiniz yanınızda ve sizi dinliyor bu kadar bunaltmayın o zaten yapması gereken tavrı sergilemiş
Ben bile okurken bunaldım yoruldum eşiniz dinlerken iyi size tamam yeter kes anladık vs diyip zıvanadan cıkmamıs

aynen öyle benmde anlatmak istediğim bu sadece. ve diyorumya bunu genelde ben yokkende yapar.sonuçta telefon var dimi bi arayım diyim demez. eşime desede müsait değilsem yok diorum. ama şuna kızıyorum ben namaz kılarken meslea eşime dio. yada eşimde bende evdeyizz gidilcek gelincek yerse oturmalı falan onu arıyor. eşim olmasa dahi beni aramaz eşimi arar gelsn gelirse die. bende gitmiyorum. ve katlanamıyorum yani bunlara.

Haklısınız niye siz dururken eşinize söylüyor her şeyi? Hiç iyi niyetli gelmedi, sizi sevmiyor gibi. Hadi sevmesin de bari saygı duyup sana söylesin gidilecek yeri yapılacak işi. Görmezden geliyor sizi.

Sizi çok iyi anlıyorum, eminim ki böyle bir sürü olay olmuştur. Hep eşiniz üzerinden sizi yönetmeye çalışmıştır. İşine gelince size söyler kv işine gelince eşinize, AYNI BENİM KV. Yönetmeye bayılır, onun her istediğini yapmak zorundasın ama seni insan yerine koymaz. 6 yıllık gelinim geçen bir şey söylecekti gizli de değil yani, diyor ki herkesin içinden neyse greengirll yabancı değil onun yanında söyleyeyim bari. Şaka gibiler. Eşiniz durumun farkında ve arkanızda,takmayın kafanızı.

Aynı kv tipinden bende de var, onların tek amacı oğulları üzerinden gelinlerine istediklerini yaptırtmaya çalışmak.

Kocanız size sabrediyorsa bence cennetlik .

Sizi muhatap almiyor evet ama bence siz de kayinvalidenizi muhatap almiyorsunuz.
Mesafeli davranmak adina siz de isinizi esinizle goruyorsunuz, bende bu intiba uyandi.
Siz de gelemeyecegiz diye esinize aratmissiniz sonucta.

Bence konusun ya acik acik.
Bir isin olursa bana soyle anne, baska planlarim olabiliyor diye konusun.

Buncacik olayi da buyutmeyin.

yok ben aratmadım. eşim ertegün annesini kendisi aramış sabah. sabah anneme kahvaltıya gidicektik biz orda şimdi annem arar die düşünerekten kendisi aramış söylemş benm haberm yoktu. hatta aradığını söyleyince keşke aramasaydın kendisi zaten seni arıcaktı naptın gidiyo muyuz die dedim eşime. oda şimdi orda arar o yüzden aramasın die ben aradım dedi. şimdi bide şu var onunla gitmicez ama anneme kahvaltıya geldk. bunu duysa bakın o zaman suratına iştee o derecede karnı dardır bazen o yüzden eşim söylemek istemediği için kahvaltıyı aramış.

Haklısınız niye siz dururken eşinize söylüyor her şeyi? Hiç iyi niyetli gelmedi, sizi sevmiyor gibi. Hadi sevmesin de bari saygı duyup sana söylesin gidilecek yeri yapılacak işi. Görmezden geliyor sizi.
aynen öyle beni görmezden geliyor hiçmişim gibi. oğlum isterse eşide gelecek nasılsa diye düşünüyor işi onla çözüyor ama bu tutum beni çok geriyor. bi bunlarla kalsaydı keşke evine misafr gelse bile onu arıyor eşim çalışıyor mesela eee işte teyzen gelcekte arada limonludondurmam gelirse gelsin diyor. :) eşimde kendin ara demiş mesela. ama eşim bana bunu diyince bende duyunca gider miyim gitmedim. beni eşim öyle diyince aradı çağırdı yalandan. gitmedim. böyle şeyler var işte ne diyim ki..

Önceki olaylardan birikim mi var bilemem tabi ki . Ama bana çok abartılı bi durum yok gibi geldi. Evet size söylemesi gerekirdi. Ama böyle bi durumda sinirden uyuyamayacak kadar da büyük bişey göremedim ben.

aynen şaka gibiler gerçekten 6 yıllık gelinede onu demesi ne garip işte bişi dicksin olmucakk..hele eşim bigün çalışıp bibüg evde bnde haftada 5 gün çalışıyrm izinli olunca oraya gidiyor mesela bende gitmesini her izinli olduğunda istemiorum. eşim beni yanlış anlıyor. sırf bu yaratttığı algı yüzünden beni herşeyn dışında bırakıpta oğluna yaptığı için istemiyorum. ya ne diyim çok fena kurnaz akıllı birisi gerçekten. eskiden kendisi kv ile hiç iyi değilmş anıları hep annesigil ile ama bnm öyle olmamı istemiyor annemlere eşimde bende mesafeli ona karşı hep hep yanında olmalıyız gibi davranıyor. kaç kere bni krizlere soktu sonunda dedm yanlış yaptığını falan ama hala halaaa aynıı değişmezz. eeşim duyma görme takma diyordaa bunlar takılmıcak şeyler miii .

aynen hepsinin birikimi malesef ilk olmadı bunlarr
Ben eşimi arasa bırakmaktansa kendim konışmayı tercih ederim. Çünkü bu süreçte eşler cidden çok yıpranıyolar. Anne bi program olduğunda falan eşimi aramak yerine beni ara , sonuçta beni çağıracaksın , eşimi niye arıyosun falan diyebilirsiniz.

O neydi gızzzzz Ben bunaldım adamdaki sabra gel :)

Tek bişey yazabilirim sabırlı bi eşiniz varmış. Ben burda bo-ğal-dum. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazdığınız gibi konuşmadınız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…