- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi limonludondurmam
-
Benim esim bu durumda bizimkilere gidilmiyorsa sizinkiler de gidilmesin derdi.yok ben aratmadım. eşim ertegün annesini kendisi aramış sabah. sabah anneme kahvaltıya gidicektik biz orda şimdi annem arar die düşünerekten kendisi aramış söylemş benm haberm yoktu. hatta aradığını söyleyince keşke aramasaydın kendisi zaten seni arıcaktı naptın gidiyo muyuz die dedim eşime. oda şimdi orda arar o yüzden aramasın die ben aradım dedi. şimdi bide şu var onunla gitmicez ama anneme kahvaltıya geldk. bunu duysa bakın o zaman suratına iştee o derecede karnı dardır bazen o yüzden eşim söylemek istemediği için kahvaltıyı aramış.
benm gitmeme sebebim farklı yalnız bu konuda . öyle bişi hayatta ne o dedi ne ben dedim. saygı çerçevesinde ikimizde iki tarafada gidip geliyoruz o konuda bi sorunumuz yokBenim esim bu durumda bizimkilere gidilmiyorsa sizinkiler de gidilmesin derdi.
Asureyi bu arada siz mi yapiyorsunuz yoksa sadece yemeye mi.ben boyle bu durumda giderdim yer gelirdim.benm gitmeme sebebim farklı yalnız bu konuda . öyle bişi hayatta ne o dedi ne ben dedim. saygı çerçevesinde ikimizde iki tarafada gidip geliyoruz o konuda bi sorunumuz yok
doğru diyorsunuz. ben yüz göz olmak istemedm çünkü kendisinin mizacı sert. bi kere böyle konuşmayı deneyeceğimBen eşimi arasa bırakmaktansa kendim konışmayı tercih ederim. Çünkü bu süreçte eşler cidden çok yıpranıyolar. Anne bi program olduğunda falan eşimi aramak yerine beni ara , sonuçta beni çağıracaksın , eşimi niye arıyosun falan diyebilirsiniz.
Cıx yanlış yapıyorsunuz, siz gitmeyecektiniz eşinizi arayacaktı eee nerdesiniz diye anne ben söylemeyi unuttum diyecek ve gitmeyecektiniz. Eşin bana söyleme x i ara ona söyle ben unutuyorum diyip işin içinden sıyrılacaktımerhaba daha öncede konu açmıştım kv ile ilgili artık bıktım
kv ve kb trabzona gittiler perşembe günü ve cumartesi akşamı döndüler. ben aramadım hiç naptınz falan die eşimle zaten konuşuyor ediyor ona foto atıyor. bi grubumuz var watsabda ordayada foto atmış bende güzel şeyler yazdm ama eşime ayrı yollamış bana yollamadı. neyse umursamadım. eşimle o güne kadar bi pürüzümüz yoktu hatta erken gelirlerse bize yemeğe getiriyim faln dedi tmm dedim yemek yaptım. erken gelmediler gidip biz alıcaktık onlarıda, bende yemeği güzelce böldüm ikiye. yarısını poşete koydum arbaay koydum onları almaya gittik. indi arabaadan artık yorgunluk mudur nedir suratı düşük neyse bişi olmamş gibi davrandım hiç. eve çıktık eşim çıkmadı arabsı sorunluydu gelde ve gidelm die beni çağırdı. yemekleri yaptım getirdm falan dedm ne gerek vardı kim yicek falan filan söylendi bnde bugün olmaz yarın yersiniz dedm. tam çıkarken eşim için yarın evde dimi dedi. evet anne evde dedim. hadi görüşürüz dedim indim. tam inerken 2 valizi eşim getirdi kayınbabam arabanın başındaymş. ben alt merdivendeydm. eşim çıktı annesinin yanına kapıdan bıraktı valizi inecekken eşime yarın annenen aşure kaynatıcak ona göre işiniz var mı yok mu bilmiyorum ayarlarsınız dedi. tabi ben alt merdivendeym benim orda olduğumu bilmedi. eşimde tmm görüşürüz dedii indi. tabi ben sinir küpü oldum.
eşim arabaya bindi annen ne dedi dedm. böyle böyle dedi dedi. annen çok kurnaz biliyo musun dedm. noldu dedi. bana yukarda senin yarın izinli olduğunu sordu bend evet dedm bana tmm dedi dedim. annenenin aşure pişirmesiyle senin ne alakan var sana mı dicek bana mı dedim. nie sana dememş bana dio dedi. çünkü sana dio ki sen nasılsa beni ikna edersin gelirsiniz die düşünüyor. işte annen bu dedim. her zaman yaptığı ettiği bu beni senle yönlendirmeye çalışması. sanane aşureden ben geliniyim bana demesi lazım ben gitmezsem ben demeliyim dedim. haklısın dedi. gitmeyi unut dedim. annenide gel götür dese bile götürmüceksn o kadar söylüuorum sana dedim. sinirimden gözlerim doldu ben bu kadar despot bişi söylenmicek biri miyim dedm.
bıktım artk bundan dedm. eşim hayır öyle biri deilsn öyle olsan derim dedi. o zaman ne bu dedm bu 100 oldu dedm evlendik evleneli bu halleri tavırları bıktım artık dedim. gitsin kendi yesin bacısıyla annesiyle ne yiyosa dedim. ama bunları ona dicem dedim. sende şunu unutma eğer böyle devam ederse beni asla böyle yanında bulamıcak dedim. beni indi sandı sana söylüuor ayıp bişi madem sana dicek baana izinli olduğunu nie soruyor teyit ediyor dedim. ben zaten kuma geldim sana dedim. ikinci kuma daima ezik sözünü geçiremezya annen onu yapıyor bana dedim. sen ezik deilsn dedi. evet sende değilim ama annen böyle dedm. gece uyuyamadım yattık yatağa boşver dedi.
sabah oldu annesini aramış gelemicz işimiz var mevlite gidicek eşim demş bende gelemem demş kapatmş. akşama bişiler aldık evlerine onu götrdk ordan düğüne gidicektk. hiçç ilgilenmedm konuşmadım asık suratmla girdim çıktım.
napcam ya ben hep böyle hep eşime der beni yönlendirmeye çalışır ben kabul etmem tartışırız eşimle bazen. annesi hep böyle araya girer tuhaf yani bıktım artık. eşim haklı olduğumu annesinin dili sivri olduğunu farkında herşeyi daha öncede uyardı etti ama sıfır hala aynı. soğudum iyice kndinden soğuttu ben napmalıyım yani tek bi oğlu var herşeyde oğlum oğlum oğlum bende işine gelnce iyi işine gelnce dış kapıda oluyorum. kadın kadına oturcaklar eşime dior yani beni geitrsin eşmde gelsn die. eşimin teyzeleri utancak bişi yok ama eşime mi demeli bana mı. of of
eşimin annanesi yaptı. büyük ihtimal bütün kardeşler falan oraya gelmek için plan yapmışlar sözleşmişler yani eşimin teyzeleri falan. e banada denmeyip sadece eşimin izinli olduğunu sorgulayıp bana sordu. sonra 2 dk snra eşime annenein aşura yapcağını işiniz varmı yok mu bilmiyorum ayarlayın die konuşması benm canımı sıktı. hepsi kadın kadına haberleşmiş eşleri ile konuşulmamış bnm eşim evde olsa bile bana mı denmesi gerekir ona mı. ben bunu çok yaşadım ona istinaden gidipte yemedimAsureyi bu arada siz mi yapiyorsunuz yoksa sadece yemeye mi.ben boyle bu durumda giderdim yer gelirdim.
Benim sahsi dusuncem esime soylenmesi yeterli.eşimin annanesi yaptı. büyük ihtimal bütün kardeşler falan oraya gelmek için plan yapmışlar sözleşmişler yani eşimin teyzeleri falan. e banada denmeyip sadece eşimin izinli olduğunu sorgulayıp bana sordu. sonra 2 dk snra eşime annenein aşura yapcağını işiniz varmı yok mu bilmiyorum ayarlayın die konuşması benm canımı sıktı. hepsi kadın kadına haberleşmiş eşleri ile konuşulmamış bnm eşim evde olsa bile bana mı denmesi gerekir ona mı. ben bunu çok yaşadım ona istinaden gidipte yemedim
zaten biz gitmedikte. eşim arayıp sabahtan rahatsız etmesn benm anneme gidicez diede duyarsa suratı değişir die kendisi aramış peşin peşin söylemş. bende ddm aramasaydın kendi arasaydı o zaman deseydn dedim. bu seferde herkesin içinde arardı o zmaanda olmazdı die aradım dedi. yani kvyle gitmeyipte sabahta annemde olduğumuzu duyarsa suratı bianda değişiyor. genelde anneme gidincede aynı şeyler oluyor farkındayız yani hemen suratı tribi değişiyor. ben anneme yakınım hergün ordayız sanıyor herhalde ama halbuki çalışıyrm sabah git akşam gel gitmeye vaktım yok anlamıyor. eşimede bunun lafını vurmuş etmş kaç kere gelmiosnz falan die eşimde gelmioruzda hergün orda değiliz falan demş açıklamış yani ne dediyse artık. o yüzden her gittiğimizde söylemiyoruz napalım. ona istinadende eşim peşin peşin aramışCıx yanlış yapıyorsunuz, siz gitmeyecektiniz eşinizi arayacaktı eee nerdesiniz diye anne ben söylemeyi unuttum diyecek ve gitmeyecektiniz. Eşin bana söyleme x i ara ona söyle ben unutuyorum diyip işin içinden sıyrılacaktı
saygı duyarm. benmde şahsi düşünce söylencek şey var söylenmicek şey var eşim üzerinden yönetilmek hoşuma gitmez düşüncenize saygı duyarımBenim sahsi dusuncem esime soylenmesi yeterli.
aynen öyle beni yok sayıyorKaynana seni değil eşini muhatap alıyor kim olsa kızar haklısın
yani onca olayın içinde kv haklı bendemi bütün sorunlar. saygı duyarım.Eşiniz çok sabırlı biri sanırım. Allah ona da k.v yede sabır versin.
senin kaynana dengesiz değil sinsi çok cahil ve bilgisiz insanların en kötü huyuaynen öyle beni yok sayıyor
Mizacı sert bile olsa ona göre yumuşatarak söyleyebilirsiniz. Ama ona rağmen size sert davranıyo ve ezmeye kalkıyosa da Allah ne verdiyse der girişirsinizdoğru diyorsunuz. ben yüz göz olmak istemedm çünkü kendisinin mizacı sert. bi kere böyle konuşmayı deneyeceğim
Yanlış anlamayın. Eşinize o kadar laf söylemişsiniz ki, k.v de size söylemeye çekinmiş olabilir gibi geldi. Okuduklarımdan öyle anladım.yani onca olayın içinde kv haklı bendemi bütün sorunlar. saygı duyarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?