ben ve kvnin bıktığım dengesizlikleri.

Benim esim bu durumda bizimkilere gidilmiyorsa sizinkiler de gidilmesin derdi.

benm gitmeme sebebim farklı yalnız bu konuda . öyle bişi hayatta ne o dedi ne ben dedim. saygı çerçevesinde ikimizde iki tarafada gidip geliyoruz o konuda bi sorunumuz yok
Asureyi bu arada siz mi yapiyorsunuz yoksa sadece yemeye mi.ben boyle bu durumda giderdim yer gelirdim.

doğru diyorsunuz. ben yüz göz olmak istemedm çünkü kendisinin mizacı sert. bi kere böyle konuşmayı deneyeceğim

Cıx yanlış yapıyorsunuz, siz gitmeyecektiniz eşinizi arayacaktı eee nerdesiniz diye anne ben söylemeyi unuttum diyecek ve gitmeyecektiniz. Eşin bana söyleme x i ara ona söyle ben unutuyorum diyip işin içinden sıyrılacaktı

Asureyi bu arada siz mi yapiyorsunuz yoksa sadece yemeye mi.ben boyle bu durumda giderdim yer gelirdim.
eşimin annanesi yaptı. büyük ihtimal bütün kardeşler falan oraya gelmek için plan yapmışlar sözleşmişler yani eşimin teyzeleri falan. e banada denmeyip sadece eşimin izinli olduğunu sorgulayıp bana sordu. sonra 2 dk snra eşime annenein aşura yapcağını işiniz varmı yok mu bilmiyorum ayarlayın die konuşması benm canımı sıktı. hepsi kadın kadına haberleşmiş eşleri ile konuşulmamış bnm eşim evde olsa bile bana mı denmesi gerekir ona mı. ben bunu çok yaşadım ona istinaden gidipte yemedim

Benim sahsi dusuncem esime soylenmesi yeterli.

zaten biz gitmedikte. eşim arayıp sabahtan rahatsız etmesn benm anneme gidicez diede duyarsa suratı değişir die kendisi aramış peşin peşin söylemş. bende ddm aramasaydın kendi arasaydı o zaman deseydn dedim. bu seferde herkesin içinde arardı o zmaanda olmazdı die aradım dedi. yani kvyle gitmeyipte sabahta annemde olduğumuzu duyarsa suratı bianda değişiyor. genelde anneme gidincede aynı şeyler oluyor farkındayız yani hemen suratı tribi değişiyor. ben anneme yakınım hergün ordayız sanıyor herhalde ama halbuki çalışıyrm sabah git akşam gel gitmeye vaktım yok anlamıyor. eşimede bunun lafını vurmuş etmş kaç kere gelmiosnz falan die eşimde gelmioruzda hergün orda değiliz falan demş açıklamış yani ne dediyse artık. o yüzden her gittiğimizde söylemiyoruz napalım. ona istinadende eşim peşin peşin aramış

Eşinizin yanında annesine kurnaz demeniz hiç hoş olmamış ama eşiniz bise dememiş helal.
Çok gereksiz yere sinirlenmiş ve uzatmışsınız. .
Konunun tümünü okumadım bile.

doğru diyorsunuz. ben yüz göz olmak istemedm çünkü kendisinin mizacı sert. bi kere böyle konuşmayı deneyeceğim
Mizacı sert bile olsa ona göre yumuşatarak söyleyebilirsiniz. Ama ona rağmen size sert davranıyo ve ezmeye kalkıyosa da Allah ne verdiyse der girişirsiniz şaka bi yana bu iletişim sonuçta. Yani siz kaynananıza kızıyosunuz , eşinize söyleniyorsunuz. Kaynananız size kızıyo eşinize söyleniyo. Adam arada mahvolur ve ikinizden birine patlar. O yüzden konunun muhatabı olarak siz iletişim kurmalısınız kayınvalidenizle.

Ben sizi anlıyorum. Sürekli insan yerine koyulmamak fikri önemsenmemek kendiniz hakkında karar veremeyecek pozisyona konulmak nedir biliyorum.

Herkes konuyu tek seferlik basit bir olay gibi anlamış ama bunun sürekli olduğunu sanıyorum yanlış mıyım?

Konuya yorumuma gelirsek: eşiniz zaten sizi dikkate alıyor gibi. Bu kadar sert tepki vermeyin.
Önemli olan istediğinizin olup olmadığı.

Ayrıca belirteyim. Sürekli izin günleri bu şekilde planlayıp müdahale etmiyorlarsa eşinizin ailesiyle arasına mesafe koymasına vesile olmayın. Gidip aşure yemek istiyorduysa gidip 1,2 saat takılabilirdi siz gitmeyebilirdiniz.
Uzun vadede yine siz yıpranırsınız dikkat...

Ay o onu dedi, ben merdivenden duydum, kocama böyle dır dır ettim bu ne ayol?
Sonuna kadar okuyamadım.
Kayınvaldenizi bu kadar takmanıza gerek yok kocanızın başını şişirmenize de...
Evlilik insan idare etme sanatı; azıcık politik olun,azıcık görmeyin, duymayın, azıcık duyduğunuzu unutun,kocanızın başını da şişirmeyin.
Erkekler için en çekilmez tutum karılarının vara yoğa dır dır etmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…