bende şöyle düşündüm,siz şimdi eşinizin kardeşi ve eşiyle görüşmüyormuşsunuz.
onlar önceden kayınvalidenize haber vermişlerse gelecekleri kesinse,
kayınvalidenizde tatsızlık çıkmasın diye size direk gelin diyemiyordur.
Arkadaşlar bir haftadır eşime yılbaşında annenlere gidecek miyiz. (akşam yemeğe) var mı bir planın diye soruyorum.
Devamlı olarak net bir şey söylememekle birlikte sen bilirsin deyip geçiyordu. Dün akşam bir daha sordum evde olacağız değil mi, annenle konuştun mu dedim.
Bana söylediği annem dediki " ben yemeğimi yapacağım gelmekisteseniz gelin , zorlamıyorum ama kardeşin karısıyla gelecek siz bilirsiniz"
eşimin kardeşi ve onun eşiyle çok görüşmüyoruz yaklaşık 5 senedir aşamadığımız bir küslüğümüz var.
sabah evden çıkarken bana diyorki " akşamda konuşamadık akşam ne yapalım" .
bende kızdım artık 1 haftadır sana ne yapacağımızı soruyorum . annenlerede 1 aydır nerdeyse gitmedik. ne gelin biz bekliyorum yılbaşında diyen var , nede hadi gidelim yada gitmeyelim diyen bir kocam var, annenlere giderkende ben plan yapmayayım dedim.
ya böyle konusuluncada sanki istenmiyorumda gitmeye çalışıyorum gibihissediyorum. Biri size gelecekse ve gelmesini istiyırsanız
buyurun gelin bekliyorum tabiiki mi dersiniz benim kv gibi siz bilirsiniz mi dersiniz.
ben bu aileyi çözemedim vallahi. ağızının ucuyla davet mi olur allah aşkına. birde eşime diyorum ki annelere gidelim bana diyorki haftasonu dinlensinler gitmeyelim falan diyor sonra bir bakıyorum hafta içi haftasonu kardeşi yemeğe gidiyor.
siz yorumlarmısınız acaba nedir sizce sorun , ben bu akşam gitmeyeceğim , gitmezsemde onlar var diye gitmiyorum zannedilecek .
doğru olan nedir artık şaşırdım,
sorma çookkkk özledim
karşılaşma olasılıgınızın yüksek oldugu bir akşamdan köşe bucak kaçman lazım değil mi bee hatun
benimde kızdığım nokta bu işte. aslında aklıma gelen
erkeğin annesi gelinle muhatap olmaz yani kaynana telefon açıp seni davet etmez o diyeceğini oğluna der , bence her daim görüşeceğiniz akrabalarla küsmeniz doğruda değil idare etmeniz doğru olanıdır , yani o akşam kesin kaynanada olursunuz kaynana tatlı set baskı yapmış oğluna, ama belki tatlı dille adamı kandırısanız oda sizin marifetinize kalmış derim
karşılaşmaklailgilisıkıntı yaşamıyorum ki ben yani en azından artık yaşamıyorum. bana göre onlar ayıpetti o yüzden görüşmüyoruz ama gprusmuypruz derken karsılastıgımda gorusuypruz birbirimizi arayıp sormuyoruz ,özel gunlerımızı hatırlamıyoruz , karsılastıgımızda tabııkı gorusecegız konuşacağız ancak belli mesafeyle. onları oradada dıye gıtmemezlık, yada gıdınce surat asıp oturmak gıbı durumum yok.
daha once soyledıgın gıbı hıc görüşmüyorduk ama durumlar bıraz yumuşadı en azından karşılaşınca konuştuk . sonra biz evimize cagırdık yemeğe geldiler hoşbeş sohbet sonra gittiler bır dahada gorusmedık. onlarda arayıp bizi davet etmediler bir yere. yani kv nin aman karşılaşmasınlar huzursuzluk çıkmasınlar dıye bizi davet etmeme durumu yok bıldıgım kadarıyla.
son yazdığınız yazıyı okumadan mesaj yazmışım.
ee ne güzel işte aynı ortamda bulunmakta sıkıntı da yokmuş
neye kızdığınızı anlamadım ben ama hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?