siz ne kadar da biz artik karsilastigimizda konusuyoruz ama mesafeli derseniz deyin, sonucta arada sogukluk oldugu, birbirinizden hoslanmadiginiz belli. Kayinvaliden de onlar size gelicez dedilerse, cekingen kalmistir size de israr etmeye. Bence hata kimde olursa olsun, kardesler arasi bu turlu kuslukler iyi deyildir. Ama tabi cok asagalik, devamli kufur eden, cok cahil insanlardir o ayri. Ama ben gene de aile arasinda o ailenin tum bireylerinin huzur adina nabza gore serbet vermenin en dogru oldugunu dusunuyorum. Sonucta iki kisinin arasindaki huzursuzluk iste boyle herkesi etkiliyor. Sonucta kocaniz yaninizda, size huzursuzluk veren, ailenizin duzenini bozmaya kalkisan da yok, o yuzden bence kayinvalidenizin aksam yanina gidin derim, sirf hic rahatsiz olmadiginizi gostermek adina. Mesafe koymak, herdurumda farklilik gosterir. Cevredeki insanlar, siz esinize bagli olarak cesitli mesafe koyma yontemleri vardir bence. Mesela soguk konusursaniz bir ortamda bu herkesi gerer, o yuzden boyle yapmamak lazim. Ama napabilirsiniz, hic bir aile sirrinizi vermezsiniz, sadece havadan sudan konusursunuz o insanla yada dikkat edersiniz evine fazla gidip gelmezsiniz, bu bile mesafedir.
ben hatanin birazda sizde oldugunu dusunuyorum. Esiniz de sonucta cekinik kalmis, cunku adamcagiz gidelim deyip , sonra siz birseyden dolayi rahatsiz olursaniz orda sorumlulugun ustunde kalmasini istememis bence. Topu hep size atmis ama siz de anlamamazliktan gelmissiniz. Cunku hoslanmadiginiz bir sey olursa ona soyliceksiniz sen dedin de gittik soyle yaptilar diye. haksizmiyim canim ?
bence sakinles, ve mantikli ol, ve esinin ailesiyle rayina oturt herseyi.