Ben yanlış mı anlıyorum ?

valla tatlım kaynana ne yapsa yaranamıor. belki gerçekten gelmek isterseniz gelin deniştir. yani belki beraber geçirmek istediğinizi düşünerek diretmek istememiştir. hani ille gelin dese de bu sefer aman ille çaırıyor bir başbaşa kalamadık, insan bize bırakır falan derdik yani sadece sen değil hepimiz.. bence çok takmşsın madem gitmek zorunda değilsin ve karar tamamen sana kalmış işte daha neD istiyorsan git istemıyorsan evınde oturrDD

tamam da eşimde annem böyle düşünüyor o yüzden sana bırakıyorum demez mi. kayınvalidemi anladık ısrar etmiyor sağlsunda eşim ne yapmaya çalışıyor.

Sizin simdi istediginiz ne? Kv sizi özel aramasi, davet etmesimi? Gerçekten cimbiz ile laf ariyorsunuz sirf kizmak için, olay çikarmak için. Benim annemde dedi kizim yemek yapacagim, gelmek istiyorsan gel diye. Bunda ne var? Beni özel davet etmesimi gerekiyordu?

Karsinizda ben bile sinir oldum, bu kadar küçük seyi büyütüyorsunuz ya, masallah!

Hanımlar gercekten abartmisim.hicgerek yokmus yilbasina falan. Birliktede degildik zaten. Burada anlatamadigim eski birsuru olay var o yuzden eskilere yorup gereksiz yere yanlis dusunmusum. Ama bircok yorum gibi esimde sorum hemde bende. Yemege gelmediler bide ustune annemlerle yilbasi gecirdigim icin trip yedim. Butun aksamda esim tuvalette annesiyle kpnustu. Sanirim ailecek garibiz. Bir daha yilbasimi tovbeeee.

Yorumun icin tesekkurler. Kizdigim sey aslinda beni muattap alinmamasi. Esimde dedigin gibi topu ustune almamak icin bisey diyememis. Esimi gece 11de ariyor annesi, yada acana kadar caldirijyor. Dogum gunum geciliyor, aileme gidince sorun cikartiyor. 7ay esim yurtdisindaydi annemlerde kaldim 1kez aranmadim sadece kv ile gorustum kusluk sogukluk boyle basladi zaten. Ben buduruma cok kirildim. Kardesiyle ve esiyle aram bu yuzden acildi onlarda cok rahat insanlar hic umursamadilar bende boyle olunca sinirlendim o gun bu gun devam. Ben aralarina giremedigim sevilmedigimi dusundugum icinde hircin davraniyorum sanirim. Durum bu dan ibaret.

aslında güzel seni fazl muhattap almamaları ,seini için, çünkü bırak fazla görüşme rahat edersin, biz evlenirken, doğumlarımda vs vs kv kpeder in hiç faydası olmadı, toplu iğne başı kadar da olsa , kpeder öldü, kv misafir gibi2-3 gelir evime gider, yılda 2-3 defa, 6aydır kv aramam, oda beni aramaz, karşılaştıkça nasılsın derim o kadar, bırak kafanı dinle sende, dün akşam için görümce eltimlerde kv çağırmış bizede gelmek isterseniz gelin dedi, bizimle eltimlerde bir soğuk havamız var aramızda, bunu bilgiği için gitmedik bizde, aman ne yapalım. çokta mutlu oldum kendi adıma

şimdi kadın öylesini hazırlık yapmadığını söylemiş.. hani benim evimde iki çeşit tencere yemek var onun dışında bir hazırlığım yok.. demek istemiş.. sen istersen iki üç şey de sen alırsın gidersin..yani gittiğinde yılbaşına özel masa vs beklenti olmasın diye. hani sonra yılbaşı diye gittik birşey hazırlamamıştı bilseydik gitmezdik başka yere giderdik vs durumları olmasın diyedir.. eltinler kendileri gitmiştir.

Son düzenleme:

benimde böyle yapmam lazım. kafamı düşünerek hareket emem gerekirken ayıp olur dusuncesıyle hareket edıyorum bu da beni ve onları yoruyor.

yokk hazırlıkla ilgili olup bişeyler dusunugunu sanmam. kv min klasık mısafır gelınce yaptığı yemek var klasık her mısafır geldıgınde onu yapar ki zaten mısafırıde yoktur.

ya biz gideriz ya diğer çocuğu, kimseye gitmezler evden dışarı çıkmaz zul gelır. bır yere gıdılecekse onlarıda almak lazım bıde dönüşte eve bırakmak(arabalrı var ama süs gibi duruyor)

ben gerçekten yanlış düşünüyorum sanırım. ama dediğim gibi eski bir sürü olay oldu ben cok yoruldum bısey olduğunda da hp onlar arkamdan konuşuluyor , yine arkamdan plan yapılıyor gıbı hıssedıorum. bu yüzdende dusundugum olmazsa hemen ters dusunuorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…