ayrıca bence kayınvalidenize değil eşinize kızmanız gerekiyor.
eşinde ne şiş ne kebap yansın mantığında yönetmesini bimiyor ailede küçük olan mı o?oraya gittikten sonra yemek uedikten sonra hedi3e verilip kalkılmaz orada bütün akşam kalınır ,gidilirse saygısızlık olur ve arkanızdan konuşulur ne öyle, arkaş ziyaretine gitmiyorsun ki
bence eşinizi arayın ben planmızı yaptım akşam yemeğe çıkıcaz çıkmadan ailene uğrar babanın hediyesini verir çıkarız dersin
eşin idare edemiyorsa sen böylelikle önüne geçmiş olursun...
belli ki kvniz eltinden dolayı sizi yarım ağızla çağırmış
Bence kayınvalidenlerin siz bilirsiniz demesi gayet hoş illa gelin deseler emrivaki yapmış olacaklar o zmn da ondan yakınacaktın.. Seçimi size bırakmışlar, eltinlerle de pek görüşmüyormuşsunuz ya e şimdi onlarda orda olacaklar ısrar etmeyelim diye düşünmüştür bence kayınvalidenler
çaba demeyin arkadaşlar ,biraz önce annem aradı yılbaşına birlikte olalım mı torunuda görelim ne dersin dedi. Bu yaklaşım doğru değil mi. kırıldığım sey bir cocugu yemeğe gelirken diğer evladını (ve eslerini) davet etmezmi.
aslında onlarada bısey demiyorum esimin ağzından kerpetenle laf alıyorum sanırım beni zorlayan şey o.
tamam da eşimde annem böyle düşünüyor o yüzden sana bırakıyorum demez mi. kayınvalidemi anladık ısrar etmiyor sağlsunda eşim ne yapmaya çalışıyor.
eşinz ne yapmaya calısacak yahu? kv siz blirsinz demıs esniz sana bırakıyorum demış.burda mılletın arayıpta bulamadıgı cumlelerın altında bişey arıyosunuz.sessıiz bı adam oldgu ıcın sıze bırakmıs kararı.sızde baskınsınız belli.
tamam kv onları davet etmıs , size agız ucuyla soyledı dıye bozulmuşsunuz haklısınızdırda ama bu kdr kv.ci gelinleride anlayamıyorum..:44:
yadırgamakta istemıyorum ,ben böyleyım iç içe olmayı seviyorum demişsinizde allah askına,kp hedıyesını verelım dıye bıyerlerınızı yırtıyosunuz, eşinizin umrunda deıl kendı babası bıde, sızde ertesı gunde gtmessınız 2 3 gun sonra gıder verırsınız hedıyeyı.sız nıe bu kdr cıldırdınız yanı bı hediye ıcın.
heh en sonunda herkesı toplamışınız evinize mutlu yılbaşları gecirmenizi dilerim..
içiniz gecmiş yani.yılbasında kvlerle olalım diye çırrpınan birini ilk defa göruyorum..:44: neyse cnm herkesin kendi secimi demek sizin gibilerde var yani..bizmi cok soğuk nevaleyiz anlamadımki..
çaba demeyin arkadaşlar ,biraz önce annem aradı yılbaşına birlikte olalım mı torunuda görelim ne dersin dedi. Bu yaklaşım doğru değil mi. kırıldığım sey bir cocugu yemeğe gelirken diğer evladını (ve eslerini) davet etmezmi.
aslında onlarada bısey demiyorum esimin ağzından kerpetenle laf alıyorum sanırım beni zorlayan şey o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?