Merhabalar. Evleneli 2 bucuk ay oldu. çozemedigim, degisik karaktere sahip bir eltim var ya da karaktersiz mi desem bilemiyorum. (39 yaşinda) 2 bucuk ay icinde 5-6 defa zorunluluktan bir araya geldik. kayinvalidemin sayesinde. her bir araya gelmemizde ben haric herkesle konusurken göz temasi kuruyor.(kendisi avukat bu arada) ilk basta bu durumu fark etmedim ama dikkatimi çekti sonradan. karşi karşiya geldigimizde bile ozellikle gozlerini baska tarafa ceviriyor. ilk basta herkese karsi oyle sandim ama sadece bana yapiyor. bir de elti, gorumce ve ben ayni ortamdaysak bu elti bir sey anlatmaya baslayacaginda gorumcemin ismini hitap ederek cumleye basliyor. yani ben orda yokmuşum gibi. yani su şekilde (gorumcemin ismi gizem olsun) "ay gizem biz kucukken... " diye devam edip gidiyor cumleleri. her cumleye basladiginda ozellikle benim disimdaki kisinin ismini zikrederek cumleye basliyor. ilk aile tanismasinda soguk tavirlari beni itmişti zaten. evlendigimizin ikinci haftasinda kayinvalidem, eşimin ve benim basimin etini yedi eltiye gitmemiz icin. cunku bu bahsettigim elti nin kocasi esimden 7 yaş buyuk. yani bizim buyugumuz oluyorlar. ziyaret etmemiz gerekiyormus. onlar bizi davet etmeden haber verip bi aksam çay icmeye gittik. evindeyken bile ikili muhabbet cok azdi. genelde bisey anlatirken ve bisey soyleyecekken eşimin ismini zikrederek konustu. bir de ayni arabada esim ben abisi ve elti15 dk yolculuk yaptik o sure zarfinda sanki bebegini hic gormemis gibi ful bebegini seviyor falan. esime soyluyorum bazi tavirlardan rahatsiz oldugumu ama anlamiyor. aramizda onun boyle sacma sapan hareketleri sergilemesine sebep olacak hicbir sey gecmedi aramizda. bu iki bucuk ay icinde gorumcelerim bizi yemege davet etti. ben de gorumceleri yemege davet ettim. eşim simdi de abimle yengemi yemege cagiralim diyor. ama hic istemiyorum kizlar.hem zaten onlar bizi hic cagirmadi, biz haber verip çay a gittik. zaten ikram olarak da bi onceki gunden kalan seyleri ikram etti bize. bundan sonra bir araya geldigimizde nasil bir tutum sergilemeliyim sizce? bir de yemege falan davet etmek istemiyorum ne yapmaliyim?