esim ve ailesi cok geleneksel dusunuyor bu konularda. o mesafeyi her zaman ayarlamadan yanayim ama mutlaka her hafta bir sey cikiyor ve esim de ailesine karsi cikamiyor. "biz esimle plan yaptik suraya gidecegiz" diyemiyor. illa ki buyuk ailenin yaptigi programa uyucaz. 3 hafta once balayi tatiline gittik tatilden dondugumuz ilk gun kayinvalide kahvaltiya cagirdi. israr kiyamet. esimle bunun tartismasini yaptik dusunun. elti de gelecekti hatta kahvaltiya. yorgunum gitmek istemiyorum diye zor ikna ettim ki gercekn yorgunluktan bitkin dusmus bi haldeydim
yavaş yavaş organizeyi elinize alın
kv yi arayın ayy size gelecektik aslında da şu çıktı şimdi kusura bakmayın görüşürüz deyin
kv ye hafta içi bir gün yemeğe gidin ama ertesi hafta asla o gün gitmeyin
yani bu salı yemeğe gidin haftaya çarşamba perşembe olur bir sonraki hafta açın arayı
bir gün arayın aslında sana gelecektik de çok yorgunum deyin birisini gördüm korona olmuş deyin
bu arada korona var yine daha az görüşün
biraz başlarda katı olmak gerekir
kv cuma yemeğe çağırırsa asla o cuma yemeğe gitmezdim şu iş bu iş fazla mesai bir şey bulurdum
gerekirse pazartesi giderim ama kv nin emrivaki şunu pişirdim gelin teklifini kabul etmem kimsenin etmem
yıllar önce bir gün görümcem aradı bana gelin sevgilim ile sizi tanıştıracağım vs
ben de ona telefonu açtım yemeği yaptıysan geleyim ama şehir dışından sabah 5 te geldim akşama kadar da işteydim dedim yalan değildi bahane hiç değildi
gerek yok iki gün sonra yaparız dedi
iki gün sonra cenazeden çıkıp koştura koştura gittim zira bir kere ertelemiştim tekrar ertelemeyemezdim enişte adayı gelmemiş
artık neden gelmedi bilmem ama çok da önemli mi hayır 10 yıldır evliler bir gün dönüp de neden gelmedin o gün demedim bana ne