• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben yokmuşum gibi davranan elti

aynen bence de yeni evliler davet etmez ama eşim sagolsun bu konuda basimi didikledigi icin cagirayim da kurtulayim dedim
İlla adet yerini bulsun diyorsa koca tarafın, onlara söyle evlenen çağırmaz, çağırılır.
Eşine de bu kadar yüz verme, adet gelenek nedir ben zaten iyi bilirim, o beni çağırmadan çağırmam de. Kadın işine çok karışmasın.

Aynı şeyi düşündüm. Buna dikkat etmeniz ve dahi dile getirmeniz hiç hoş değil. Bence de negatif geliyor olmanız çok muhtemel.
Şahsen ben anlamazdım dıkkat etmezdım önceki gunden mi diye önüne nimet konmuş ne yapabılır bıanda yemekler mı döktürecek yaratacak

Ama habersız pat dıye gıdersınız ınsanlar yemek yaratamayacağına göre normal değil mi?
ben yemek beklentisi icinde olmadim hatta kendisinin bu tavirlarindan da hoslanmadigim icin gitmek de istemedim. kayinvalidem sizin buyugunuz gitmeniz lazim diye basimizin etini yedigi icin surekli, gitmek zorunda kaldim yani tamamen zorunluluk.. ayrica ben eger gunduzden biri arayip aksama size caya gelicez diyorsa dunden kalan bayat seyleri yedirmek yerine pastaneden hazir urunleri almayi tercih ederim. daha şık

elticilik degil ki ama konu sahibinin talep ettigi,
toplumda neden birine donup konusulur ki surekli, direk diger kisiye sen bu sohbete katilma demek degil midir bu ?

konu sahibesinin talebi değil ki mevzu. eltinin tavrı.
ben büyük gelinim sen çömezsin sen kimsin ki tavrı değil mi bunlar?
büyük elti cilik (ayrı yazdım :olamaz: ) oynamak istiyor demek ki.
ben olsam davet eder muhattap olmam kaynımla konuşurum. mutfaktan çıkmam bulaşık çay vs derken oyalanır onu hiç bişe yerine koymadığımı gösteririm.

Seni cok iyi anliyorum. Benim Görümcemde bana yapiyor aynisini ama umrumda mi?
Degil tabikide :rolleyes:bosver takma, hep mesafeli dur ve sende onu takma bu kadar basit. Yemege cagirma isine gelirsede biraz zaman gecsin öyle cagiralim de esine.

Aynı şeyi düşündüm. Buna dikkat etmeniz ve dahi dile getirmeniz hiç hoş değil. Bence de negatif geliyor olmanız çok muhtemel.
ben ozellikle dikkat etmedim buna. elti kendisi soyledi "dun yapmistim diye. yani karsi tarafin olumsuz ve itici tutumlari icinde gercekten sadece benim bu sekilde dusunmemi mi dusundunuz ?

Varmissiniz gibi davransa ne değişecek hayatınızda? Başınız göğe mi erecek, madalya mi takacaklar? Nedir yani bu kadar dert ettiğiniz şey?
siz bu yorumu yaptiniz basiniz göge erdi mi:) madem dert okumak istemiyorsunuz bakmayin o zaman sayfaya. paylasimimi da okumayin

15 yıllık evliyim eltim ile bu kadar görüşmedim

evlerimizin arası 10 dakika, kv ile aynı şehirdeyiz, ayrıca iki de görümcemiz var ve görümcem de benim komşum, buna rağmen 15 yılda bu akdar görüşmedik

2,5 ayda eltinle neden bu kadar sık görüştün

o büyük siz de gençsiniz anladığım

kafamız uymuyor deyin muhabbete girmeyin oldu bitti

bu arada genelde eskiden de görümceyi tanıdığı için sizin nasıl tepki vereceğinizi bilmediği için görümceye dönük konuşabilir

Varmissiniz gibi davransa ne değişecek hayatınızda? Başınız göğe mi erecek, madalya mi takacaklar? Nedir yani bu kadar dert ettiğiniz şey?
Neden azarlar gibi konuşuyorsunuz?

Konu eltime kendimi nasıl sevdiririm değil ki, öyle dememiş ki zaten. Rahatsız olduğu tavırlarından dolayı arada sevdiği insanlar da olduğundan ilişkimi nasıl ayarlarım demiş. Hepimiz sevmediğimiz insanlara bazı ortamlArda katlanmak zorunda kalıyoruz. Bence gayet mantıklı bir konu.

ben ozellikle dikkat etmedim buna. elti kendisi soyledi "dun yapmistim diye. yani karsi tarafin olumsuz ve itici tutumlari icinde gercekten sadece benim bu sekilde dusunmemi mi dusundunuz ?

Durum böyleyse, yani özellikle ”özenmedim”i ima etmek için bunu belirttiyse onun hareketi hoş olmamış. Yanlış anlamışım, kusura bakmayın.
Bu durumda ben tamamen görmezden gelirdim kendisini. Kayınvalideniz vs. ne dediği veya istediği önemli değil bence. Kararlarınızı kendiniz verin.

15 yıllık evliyim eltim ile bu kadar görüşmedim

evlerimizin arası 10 dakika, kv ile aynı şehirdeyiz, ayrıca iki de görümcemiz var ve görümcem de benim komşum, buna rağmen 15 yılda bu akdar görüşmedik

2,5 ayda eltinle neden bu kadar sık görüştün

o büyük siz de gençsiniz anladığım

kafamız uymuyor deyin muhabbete girmeyin oldu bitti

bu arada genelde eskiden de görümceyi tanıdığı için sizin nasıl tepki vereceğinizi bilmediği için görümceye dönük konuşabilir
ben de gorusmek istemiyorum, calisan biriyim hafta sonlari yok piknikti yok bayramdi vs bir araya geldik. konuda da yazdigim gibi tamamen zorunluluktan

Neden azarlar gibi konuşuyorsunuz?

Konu eltime kendimi nasıl sevdiririm değil ki, öyle dememiş ki zaten. Rahatsız olduğu tavırlarından dolayı arada sevdiği insanlar da olduğundan ilişkimi nasıl ayarlarım demiş. Hepimiz sevmediğimiz insanlara bazı ortamlArda katlanmak zorunda kalıyoruz. Bence gayet mantıklı bir konu.
ben ciddiye almiyorum. bu üyenin genelde yorum yaparken uslubu bu. zevk aliyor sanirim, bosverin benim yaptigim gibi:KK66:

Back
X