ben de sevmiyorum kimse kimseyi de sevmek zorunda degil ama nezaketten öte saygidir benim bahsettigim seylerYani sevmiyor sizi belli ki. Siz de onun davrandığı gibi davranın, umusamayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de sevmiyorum kimse kimseyi de sevmek zorunda degil ama nezaketten öte saygidir benim bahsettigim seylerYani sevmiyor sizi belli ki. Siz de onun davrandığı gibi davranın, umusamayın.
İlla adet yerini bulsun diyorsa koca tarafın, onlara söyle evlenen çağırmaz, çağırılır.aynen bence de yeni evliler davet etmez ama eşim sagolsun bu konuda basimi didikledigi icin cagirayim da kurtulayim dedim
Şahsen ben anlamazdım dıkkat etmezdım önceki gunden mi diye önüne nimet konmuş ne yapabılır bıanda yemekler mı döktürecek yaratacakAynı şeyi düşündüm. Buna dikkat etmeniz ve dahi dile getirmeniz hiç hoş değil. Bence de negatif geliyor olmanız çok muhtemel.
ben yemek beklentisi icinde olmadim hatta kendisinin bu tavirlarindan da hoslanmadigim icin gitmek de istemedim. kayinvalidem sizin buyugunuz gitmeniz lazim diye basimizin etini yedigi icin surekli, gitmek zorunda kaldim yani tamamen zorunluluk.. ayrica ben eger gunduzden biri arayip aksama size caya gelicez diyorsa dunden kalan bayat seyleri yedirmek yerine pastaneden hazir urunleri almayi tercih ederim. daha şıkAma habersız pat dıye gıdersınız ınsanlar yemek yaratamayacağına göre normal değil mi?
Evet haklısınız ama siz de onu yok sayın, başka yapılacak bir şey yok.ben de sevmiyorum kimse kimseyi de sevmek zorunda degil ama nezaketten öte saygidir benim bahsettigim seyler
elticilik degil ki ama konu sahibinin talep ettigi,
toplumda neden birine donup konusulur ki surekli, direk diger kisiye sen bu sohbete katilma demek degil midir bu ?
ben ozellikle dikkat etmedim buna. elti kendisi soyledi "dun yapmistim diye. yani karsi tarafin olumsuz ve itici tutumlari icinde gercekten sadece benim bu sekilde dusunmemi mi dusundunuz ?Aynı şeyi düşündüm. Buna dikkat etmeniz ve dahi dile getirmeniz hiç hoş değil. Bence de negatif geliyor olmanız çok muhtemel.
siz bu yorumu yaptiniz basiniz göge erdi mi:) madem dert okumak istemiyorsunuz bakmayin o zaman sayfaya. paylasimimi da okumayinVarmissiniz gibi davransa ne değişecek hayatınızda? Başınız göğe mi erecek, madalya mi takacaklar? Nedir yani bu kadar dert ettiğiniz şey?
Okudum artık.siz bu yorumu yaptiniz basiniz göge erdi mi:) madem dert okumak istemiyorsunuz bakmayin o zaman sayfaya. paylasimimi da okumayin
Neden azarlar gibi konuşuyorsunuz?Varmissiniz gibi davransa ne değişecek hayatınızda? Başınız göğe mi erecek, madalya mi takacaklar? Nedir yani bu kadar dert ettiğiniz şey?
ben ozellikle dikkat etmedim buna. elti kendisi soyledi "dun yapmistim diye. yani karsi tarafin olumsuz ve itici tutumlari icinde gercekten sadece benim bu sekilde dusunmemi mi dusundunuz ?
ben de gorusmek istemiyorum, calisan biriyim hafta sonlari yok piknikti yok bayramdi vs bir araya geldik. konuda da yazdigim gibi tamamen zorunluluktan15 yıllık evliyim eltim ile bu kadar görüşmedim
evlerimizin arası 10 dakika, kv ile aynı şehirdeyiz, ayrıca iki de görümcemiz var ve görümcem de benim komşum, buna rağmen 15 yılda bu akdar görüşmedik
2,5 ayda eltinle neden bu kadar sık görüştün
o büyük siz de gençsiniz anladığım
kafamız uymuyor deyin muhabbete girmeyin oldu bitti
bu arada genelde eskiden de görümceyi tanıdığı için sizin nasıl tepki vereceğinizi bilmediği için görümceye dönük konuşabilir
ben ciddiye almiyorum. bu üyenin genelde yorum yaparken uslubu bu. zevk aliyor sanirim, bosverin benim yaptigim gibiNeden azarlar gibi konuşuyorsunuz?
Konu eltime kendimi nasıl sevdiririm değil ki, öyle dememiş ki zaten. Rahatsız olduğu tavırlarından dolayı arada sevdiği insanlar da olduğundan ilişkimi nasıl ayarlarım demiş. Hepimiz sevmediğimiz insanlara bazı ortamlArda katlanmak zorunda kalıyoruz. Bence gayet mantıklı bir konu.