Neden çocuk yaptım Hala o konuyu bilmiyorum evet anne olmak istedim hem de çok ama verdiğim karar yanlıştı acele ettim şimdi de eşim olacak Kişiden çocuklar olduğu için ay4ilamiyirum'Eşimle bir kere ilişkiye girmedim çünkü istemedi hiçbir zamana ne sevgi ne ilgi ne muhabbet hiçbir şey görmedim' demişsiniz de hadi siz ailenizin baskısıyla zoruyla evlendiniz de eşiniz madem
sizinle hiç ilişkiye girmek istemeyecekti de o ne demeye sizinle evlendi?
Ayrıca ikiniz de birbirinizden bu kadar haz etmiyordunuz da niye birde tüp bebekle çocuk yaptınız zaten
iki taraf da birbirini istemiyor. Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım.
Tamam fake degilsiniz orasini anladikta sizin derdiniz ne orasini anlayamadikAyrıca fake falan değilim yönetimin haberi var
Önce sevismediginiz adamdan neden tüp bebek yaptığınızı açıklayabilirsiniz2 günlük cezaliydim sormak İstedikleriniz varsa crvaplarim
Ben boşanmak hala istiyorum ama eşim olacak adam kendini herkese öyle bir sevdirdi ki mezwrin çıkar bu evden deniliyorson bir sorum var çocuğuna baktığında kendini nasıl bir anne hissediyorsun
8yilda bikere bile iliskiye girmedigin esinden nasil cocugun var.
Saçmalık. Böyle bi durumda anne olma isteği ağır basmaz. Sevismiyosun adam senin kocan bile olmamış. Gidip herkes sperm bankasindan alsın o zaman.2 üst msj da açıkladıM sanırım anne olma isteği ağır bastı
Evet vicdanını rahatlatmak ben sadece Eşimle birlikte olmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?