Hayır Eşimle birlikte olmuyorumDemişsin. Yani eşinle de birlikte oluyorsun sevgilinle de.
Neden boşanmayıp bunu yapıyorsun peki ? Ayrıca beden 2.üyelik ?Hayır Eşimle birlikte olmuyorum
Hayır Eşimle birlikte olmuyorum
işte yazmak istediğim mesaj8yilda bikere bile iliskiye girmedigin esinden nasil cocugun var.
Evet ilk başta cinsellik olmadan olabiliyirdu zamanla iki arkadaş a döndük eşimin de eminim ki gittiği birileri vardırof allahım ben cocugum olsun diye kafayı yiyorum sevdiğim adamdan.
çocuk öyle saçma bi evlilikten sevmediğin bi adamdan sırf annelik duygusu ağıs bastı diye yapılmaz.
çocuk severek aşkla sevişerek yapılır. yazık değil mi o çocuklara ya
eşini sevmeyebilirsin tamamcocugunda olmuş olabilir.
boşan bi şekilde boşan böyle hayat geçmez.eşin çok mu aşık sana anlamadım neden boşanmak istemiyor ?
aranızda sevgi ilgi alaka seks hayatı yoksa eşinizinde dışarıya gitmediğinden eminmisiniz ? yani huzur yok gibi o evde ne kadar saglıklı olabilir ki.
kimse bana cinsellik olmadan evlilik olmuyor mu demesin,, evet olmuyor evlilik içerisinde herşeyi barındırır sevgi ilgi alaka şefkat cinsellik.. bunların hepsi bütündür
Annemi bu konuda belki her gün sucluyorum böyle olacağı belliydi zorla evlilik En fazla 2 ay sürdü sonra ite kaka olmuyor ama bazı insanlar anlamıyor32 yaşındasınız o kadar gencsinizki...
Sizi zorla evlendirenler göğe erdiler mi acaba?
Evet ilk başta cinsellik olmadan olabiliyirdu zamanla iki arkadaş a döndük eşimin de eminim ki gittiği birileri vardır
amam haklı olabilirsiniz ama basınıza silah mı tutuldu ya kusura bakmayın ya evlisiniz ve başka adama gidiyorsunuz ya ?Bir kadın Dirt duvar arasında konuşmadan sadece çocuklarına annelik yaparak ne kadar dayanabilirdi beni auclayanlara soruyorum ilgi sevgiyle şefkat beklemez MİYDİNİZ
Annemi bu konuda belki her gün sucluyorum böyle olacağı belliydi zorla evlilik En fazla 2 ay sürdü sonra ite kaka olmuyor ama bazı insanlar anlamıyor
yahu bu nasıl ailedir ?Ailem aldattığı ni Biliyor ve buna rağmen bosanmama razi değil bir kere lik olan bişey için bosanilmaz dedi Nasıl bir evlilik olduğunu iki ev ark olduğunuzu söylüyorum ama kime anlatıyorum lafları m havada kaliyor
Emin olun bunu yürekten istiyorumKeşke ayrılıp yolunuza bakabilseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?