Bende aldattim

Aileler karşı çıkıyor ve kesinliklE kabul etmiyorlar şu an yeni ise girdim kendini toparLayinca sonucu ne olursa olsun bosanacagim

of allahım ben cocugum olsun diye kafayı yiyorum sevdiğim adamdan.
çocuk öyle saçma bi evlilikten sevmediğin bi adamdan sırf annelik duygusu ağıs bastı diye yapılmaz.
çocuk severek aşkla sevişerek yapılır. yazık değil mi o çocuklara ya
eşini sevmeyebilirsin tamamcocugunda olmuş olabilir.
boşan bi şekilde boşan böyle hayat geçmez.eşin çok mu aşık sana anlamadım neden boşanmak istemiyor ?
aranızda sevgi ilgi alaka seks hayatı yoksa eşinizinde dışarıya gitmediğinden eminmisiniz ? yani huzur yok gibi o evde ne kadar saglıklı olabilir ki.
kimse bana cinsellik olmadan evlilik olmuyor mu demesin,, evet olmuyor evlilik içerisinde herşeyi barındırır sevgi ilgi alaka şefkat cinsellik.. bunların hepsi bütündür

32 yaşındasınız o kadar gencsinizki...
Sizi zorla evlendirenler göğe erdiler mi acaba?

Evet ilk başta cinsellik olmadan olabiliyirdu zamanla iki arkadaş a döndük eşimin de eminim ki gittiği birileri vardır

Bir kadın Dirt duvar arasında konuşmadan sadece çocuklarına annelik yaparak ne kadar dayanabilirdi beni auclayanlara soruyorum ilgi sevgiyle şefkat beklemez MİYDİNİZ

Evet ilk başta cinsellik olmadan olabiliyirdu zamanla iki arkadaş a döndük eşimin de eminim ki gittiği birileri vardır

tabi vardır normal değil çünkü yazdıklarınız.
hadi ilk basta oluyordu cinsellik sonradan azaldı deseniz onuda anlıcam ama siz birlikte olmuyoruz çocuklar nasıl oldu demiş bak herkes.
bide bunca sevgisizliğin arasına tüp bebege girişmişsiniz o kadar maddi manevi yıpratan bişey ki bu.
ya bilmiyorum pek inanamadım size ama kedinize gelin.
o cocuklara yazık.

Bir kadın Dirt duvar arasında konuşmadan sadece çocuklarına annelik yaparak ne kadar dayanabilirdi beni auclayanlara soruyorum ilgi sevgiyle şefkat beklemez MİYDİNİZ
amam haklı olabilirsiniz ama basınıza silah mı tutuldu ya kusura bakmayın ya evlisiniz ve başka adama gidiyorsunuz ya ?
medeni bi şekilde boşanın

Evet kendime gelip hayatimi düzene sokmam lazım ama neresinden başlamak lazım ilk önce boşanma işini gerceklestirmem gerek

çok değişiksiniz ya eşimin beni aldattıgını ögrendim içim rahatladı intikam duygusu falan
nasıl bi aileniz var söylemediniz mi bunu koz olarak kullanabilirdiniz o zaman ailenize aldattı ayrılcam diye
laçka olmus bi şekilde devam ediyosunuz
sevgi ask sadakat yok bosa geçen zaman.
o kopuklukta bide tüp bebek

Ailem aldattığı ni Biliyor ve buna rağmen bosanmama razi değil bir kere lik olan bişey için bosanilmaz dedi Nasıl bir evlilik olduğunu iki ev ark olduğunuzu söylüyorum ama kime anlatıyorum lafları m havada kaliyor

yahu bu nasıl ailedir ?
zaten aileniz böyle oldugu için bu haldesiniz . ben sizle dalga gecmiyorum sadece cok hatalısınız biraz kızgın bi ifadeyle yazıyorum Allah yardımcınız olsun.
bu evlilik saglıksız.
cocuklar nası lbi ortamda buyuyor ?
geciminizi nasıl saglıyorsnuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…