Bende aldattim

Sevmediğin biriyle neden evlendin ? Boşanıp niye sevgilinle devam etmedin. Evlenip çocukları da onunla yapsaydın madem.

acaba konu sahibi hiç orgazm olmadım o yüzden mi cinsel birliktelik yaşamadık diyor
yoksa kocasıyla paravan evlilik mi yapmışlar eşe dosta karşı

Ailen razı değilse değil, onlar razı olmamaya devam ediversinler bi köşede, sen git boşanma davanı aç boşan. Bi de işe gir ayrı eve çık iyi kötü ucuz şimdilik. Ama birlikte olduğun adam da eşinden boşanıp gelip senle evlenir mi bilemedim.
Gerçi ben sana zaten o adam için boşan demiyorum, sizin evlilik evlilik değilmiş, her türlü boşanıp gerçek bi evlilik yapman gerekiyor.

Seninle yatmayan adam seni aldattığı kadınla yatmış yani bu da ilginç. Neyse söylenecek her şeyi arkadaşlar söylemiş zaten, benim söyleyeceklerim de bunlar.

Evet hatalı olduğumu biliyorum evliliğin de bittiğini daha fazla yueumeueceginin farkındayım çocuklarım kreş e gidiyor bende çalışıyorum çocuklarım a emin olun 4 4 luk bakıyorum ilgi şefkat sevgi açısından onları hiçbir zaman ihmal etmedim mutlu çocuklar ama gel gör ki anneleri bu halde

Ne guzel aldattigini ogrenmissiniz isde bosansaydinizda ozamn kiminle nerede ne istiyorsaniz onu yapsaydinizya (tabiki bekar birisiyle) bize niye ablattinizki onuda anlayabilmis diilim yani aferin iyi yapm8ssiniz sizi aldatan kocanizi masum bir karisi olan eski sevgilinizle aldatmaklami dememizi bekliyorsunuz ben bilmem yaaa

Sevdiğim adam bugün dava açtım dese kendisi de hemen açacak tekrar evlilik benim için zor ama o hemen evlenmek istiyor benim derdim tekrar evlilik de değil bir an önce bu şekilde bir hayattan kurtulmak.istiyorum

Güzel ablam madem başkasıyla aldatma cesaretin varsa boşanma cesaretin de olması lazim bence onun icin zaman kaybetmeden bosan hadi bosanmadin eşin ogrense ailen ogrense ne olacak daha kötü olmayacak mi yada diyelim ki bosandin sevdigin adam karısından boşanıp sana gelecek mi gelmez boşuna yuvani bozma onun icin pisman olursun ailenin yaninda da yapamaz san senin istediğin olmazsa ne olacak

O gelmesi de olur ama ailem le tekrar aynı çatı da yaşayamam çocuklarla sigamiyiruz kendime ait düzenim var zaten sadece tek is boşanmak fa

Cok komik. 8 yillik evlilikte sen birnkere bile iliskiye girme ama cocuklari olsun.
Vay anasini. Elalem iliskiye girmeden meryem ana gibi hamile kaliyor. Biz ayda bilmem kac kere giriyoruz tek bebek olsun diye tik yok :))))

Bravo... intikam anlayisin süper
Taktir ettim seni. Senide kocanida o adamida. Tek suclu o adamin karisi sanirim :)))

Ya hu kafami buluyorsun bingit ALLAH askina.

Sevdiğim adam bugün dava açtım dese kendisi de hemen açacak tekrar evlilik benim için zor ama o hemen evlenmek istiyor benim derdim tekrar evlilik de değil bir an önce bu şekilde bir hayattan kurtulmak.istiyorum

Bir an önce, hatta hemen yarın git boşanma davasını aç bence. Bu şekilde daha fazla devam etmemeli. Eşinle konuş ve boşan. Sonra o adam da boşanır evlenirsiniz. Sen kendi evliliğini bi an evvel bitir ve kendine yeni bi düzen kur böyle gitmemeli. + sevgilinin karısına da yazık, o da böyle bi evliliği haketmiyordur eminim. İkinizin de boşanması gerek bi an önce.

O gelmesi de olur ama ailem le tekrar aynı çatı da yaşayamam çocuklarla sigamiyiruz kendime ait düzenim var zaten sadece tek is boşanmak fa
O zaman herseye rağmen bosanirsin insallah Allah yardimcin olsun bosanana kadar da sevdiğin adamla konusma cocuklarin elden gider ogrenilirse

Yahu bi de benim anlamadığım 8 senede nasıl karı-koca ilişkiye girmez? Severek evlenmesen bile ilişkiye girersin yani. Bu adam taş mı duygularını hormonlarını mı aldırmış, nasıl gelip sana dokunmaz hiç? Bi de gitmiş aldatmış onu çözemedim. Evdekine hayrı yok dışardakiyle nasıl yapmış, ceviz mi oynamışlar?

İstesen bosanırsın böyle hayat mı gecer. Bi öğrenirse herkes rezil kepaze olursun. Bosan gitsin o zaman. Sevmiyorsan niye yürütüyorsun bir de her seyi yasadık demiş bence senin ar damarın catlamıs

Boşan sevgilinden ayrıl, bi uçak bileti al buraları terket. Kendine gelince geri dön ve her şeyden önce bi anne olduğunu unutma

Bir kadın Dirt duvar arasında konuşmadan sadece çocuklarına annelik yaparak ne kadar dayanabilirdi beni auclayanlara soruyorum ilgi sevgiyle şefkat beklemez MİYDİNİZ

Beklerdim ama adilik ile karaktersizle bunu bulmazsım sevgilin bile evli ama takılıyor diye söyleniyordur boşansan bile evlenmez senle kocasını aldatan kadınsın sonuçra hep mağdursunuz çok garip sen kendininde ne olduğunu biliyorsun aslında ya ne ise...

Böyle insanlar cıkıyor ya bizim bi tanıdık Prof vardı bir de ilahiyatçı kac senelik karısını aldattı. Kac senelik ilişkileri cıktı bi de meşrulaştırmak icin güya imam nikahlımıs. Hic mi icin sızlamıyor nasıl bakıyorsun esinin yüzüne

gerçek olduğuna inanmıyorum. bir kere bile ilişki yaşamadan hamile kalmak bravoo. igreç fantazilerinizi başka yerde dökün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…