- 4 Aralık 2010
- 1.444
- 738
- 323
- 39
Evet hatalı olduğumu biliyorum evliliğin de bittiğini daha fazla yueumeueceginin farkındayım çocuklarım kreş e gidiyor bende çalışıyorum çocuklarım a emin olun 4 4 luk bakıyorum ilgi şefkat sevgi açısından onları hiçbir zaman ihmal etmedim mutlu çocuklar ama gel gör ki anneleri bu haldeyahu bu nasıl ailedir ?
zaten aileniz böyle oldugu için bu haldesiniz . ben sizle dalga gecmiyorum sadece cok hatalısınız biraz kızgın bi ifadeyle yazıyorum Allah yardımcınız olsun.
bu evlilik saglıksız.
cocuklar nası lbi ortamda buyuyor ?
geciminizi nasıl saglıyorsnuz ?
Hiç bir zaman Eşimle birlikte olmadım orgazm ne biliyorumacaba konu sahibi hiç orgazm olmadım o yüzden mi cinsel birliktelik yaşamadık diyor
yoksa kocasıyla paravan evlilik mi yapmışlar eşe dosta karşı
Sevgilinle beraber oluyorken anlamış olman lazımdı aslında, onda da mı olmadı?Hiç bir zaman Eşimle birlikte olmadım orgazm ne biliyorum
Ailen razı değilse değil, onlar razı olmamaya devam ediversinler bi köşede, sen git boşanma davanı aç boşan. Bi de işe gir ayrı eve çık iyi kötü ucuz şimdilik. Ama birlikte olduğun adam da eşinden boşanıp gelip senle evlenir mi bilemedim.
Gerçi ben sana zaten o adam için boşan demiyorum, sizin evlilik evlilik değilmiş, her türlü boşanıp gerçek bi evlilik yapman gerekiyor.
Seninle yatmayan adam seni aldattığı kadınla yatmış yani bu da ilginç. Neyse söylenecek her şeyi arkadaşlar söylemiş zaten, benim söyleyeceklerim de bunlar.
Güzel ablam madem başkasıyla aldatma cesaretin varsa boşanma cesaretin de olması lazim bence onun icin zaman kaybetmeden bosan hadi bosanmadin eşin ogrense ailen ogrense ne olacak daha kötü olmayacak mi yada diyelim ki bosandin sevdigin adam karısından boşanıp sana gelecek mi gelmez boşuna yuvani bozma onun icin pisman olursun ailenin yaninda da yapamaz san senin istediğin olmazsa ne olacakAilem aldattığı ni Biliyor ve buna rağmen bosanmama razi değil bir kere lik olan bişey için bosanilmaz dedi Nasıl bir evlilik olduğunu iki ev ark olduğunuzu söylüyorum ama kime anlatıyorum lafları m havada kaliyor
Anladım zaten nasıl bir şey olduğunuSevgilinle beraber oluyorken anlamış olman lazımdı aslında, onda da mı olmadı?
O gelmesi de olur ama ailem le tekrar aynı çatı da yaşayamam çocuklarla sigamiyiruz kendime ait düzenim var zaten sadece tek is boşanmak faGüzel ablam madem başkasıyla aldatma cesaretin varsa boşanma cesaretin de olması lazim bence onun icin zaman kaybetmeden bosan hadi bosanmadin eşin ogrense ailen ogrense ne olacak daha kötü olmayacak mi yada diyelim ki bosandin sevdigin adam karısından boşanıp sana gelecek mi gelmez boşuna yuvani bozma onun icin pisman olursun ailenin yaninda da yapamaz san senin istediğin olmazsa ne olacak
Sevdiğim adam bugün dava açtım dese kendisi de hemen açacak tekrar evlilik benim için zor ama o hemen evlenmek istiyor benim derdim tekrar evlilik de değil bir an önce bu şekilde bir hayattan kurtulmak.istiyorum
O zaman herseye rağmen bosanirsin insallah Allah yardimcin olsun bosanana kadar da sevdiğin adamla konusma cocuklarin elden gider ogrenilirseO gelmesi de olur ama ailem le tekrar aynı çatı da yaşayamam çocuklarla sigamiyiruz kendime ait düzenim var zaten sadece tek is boşanmak fa
Bir kadın Dirt duvar arasında konuşmadan sadece çocuklarına annelik yaparak ne kadar dayanabilirdi beni auclayanlara soruyorum ilgi sevgiyle şefkat beklemez MİYDİNİZ
gerçek olduğuna inanmıyorum. bir kere bile ilişki yaşamadan hamile kalmak bravoo. igreç fantazilerinizi başka yerde dökün .Bu benim 2.uyeligim
Eşimle hiç istemeyerek sevmeden evlendim zamanla da sevemedim hiçbir zaman tam anlamıyla evlilik olmadı 8 yıllık evliyim Eşimle bir kere ilişkiye girmedim çünkü istemedi hiçbir zamana ne sevgi ne ilgi ne muhabbet hiçbir şey görmedim bende sevgiyi her zaman ki gibi yakinimda buldum o dönem 4 yıllık bir sevgilim vardı çok sevdik birbirimizi ama kavusamadik evlendim ailemin naskisiyla ama hiçbir zaman kopamadik sevgili olmasak bile iki dost iki arkadaş olduk benden ümidi kesip o da mantık evliliği yaptı 2 sene önce eşimin beni aldattığı öğrendim evet buna sevindim intikam zamanı gelmişti bu sevdiğim adama senelerdir Hasrettim geçmişte yapamadığımizz herseyi yaşadık tekrar sevdik tekrar aşık olduk hergunumuz birlikte geçti ikili hayat yaşadık ben asla bosanamadigim için çocuklarım var bu şekilde devam ediyoruz etmeye de devam edeceğiz bile isteyen aldattim devam da ettiriyor um bizim evlenmemizee keşke izin verseler di böyle çarpık bir hayat yaşamak zorunda kalmazdı m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?