Bende aldattim

Mune ablayla konuştum
Konu sahibinin üyeliğini doğruladı
İkinci hesabıymış
İlk hesabında da çocukların tüp bebek olduğunu ve bu durumunu da yazmış.

Diğerleri konusunda garanti veremem tabi dedi ama.
O yüzden ben artık neden olmasın diye düşünüyorum

Eşin aldattıysa demekki pipisi var vede faal durumda
Sende aldattıysan demekki sende normal bir kadınsın

Çocukları neden normal yoldan yapmadınız.

Allah kimseyi sasirtmasin
Boyle insanlara cok uzuluyorum esinden sevgi goremeyip baskalarinda arayan.Keske sevmediginiz bir adamla hic evlenmeseydiniz bu kadar yanlisa suruklemezdi sizi.

Elinizin kiridir.
Söyleyin eşinize affetsin.
Evlilik sabır ve emek isteyen bir kurum. Öyle bir aldatmayla yıkılacak birşey degil.
Hem çocuk da varmış, ayrılma olmaz, ne de olsa onların iyiliği söz konusu... (!)

Not: Eşinize söyleyin kırmızı pijama alsın sizi etkilemek için, aşkınız yeniden canlanır belki.

Bence hem size hem de esinize kadife kumaş yollayalım boynuzlarınızı parlatırsınız.

Peki esin neden seninle birlikte olmuyor?

Senin onu aldattigindan haberi varmi?

Kocaman kadinsin, bosanmak icin ailenin rizasini beklemek nedir?

Eşin seni aldattiysa demekki seks yapabiliyor. Seninle niye istemiyor anlamadim ki sonucta buda bi ihtiyac.

Buraya niye yazdiniz onuda anlamadim, buyuk cesaret sizdeki. Dogrusu bu konudan hic bi sey anlamadim. Kafamda deli sorular.......

ya bayanlar konu fake a nlamadiniz mi aklı sira dalga geçiyor ordaki ışte...bence konu kapanmali

Hata yapıyorsun .o sevgilin olacak adama da lanet olsun.birde karısının yanına gidiyor .onuda öpüyor kokluyor.iliskiye giriyor.camasirlarini utusunu yemeğini yapıyor asıl es ve sizin yaniniza gönderiyor.ne kadar iğrenç ne kadar kotu farkındamısınız..sizin hayallerin iz calinmis.ama sizde şuan başka bir kadının hayallerini çalışıyorsun..belki gidiyor eşine o cok sevdiğiniz bedeninizi kullandirdiginiz sevgilim karicim hayatım diyor.ne kadar mideniz geniş..hicmi acımadınız.daha umutları baharında yeni geline.bu nasıl vicdan ya.yazıklar olsun.yazıklar olsun.yazıklar olsun.size..
O kadının hakkini odiyemiyeceksin.kocan konusuna hic girmiyorum.bir adam nasıl sekiz yıl boyunca sabreder.nasıl bekler.hiçbirşey yokmus gibi hayatına dev eder.herneyse.hala o adamın kocanızın ekmeğini yiyorsunuz.ekmeğini yediğiniz kaba pislemeyin.ve kirlisiniz hemde cok..

Aldatma işini aklamak için eşimle hiç ilişkiye girmedim demişsiniz. Bu sizi aklamaz. Hem İlişkiye girmeden nasıl çocuk sahibi oldunuz mitoz mu bölündü yavrucaklar.

Annesiniz bir de yazıklar olsun. ..aldatmak kişinin kendi haysiyeti ile ilgilidir. ..karşıdaki ne yaparsa yapsın size o hakkı vermez. ..AYNAYA BAKABILIYOR MUSUN?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…