anlaşmaa yapmak istiyor istemesinede ben birşey istemeyim diyerekten istiyor o anlaşmayı. bende senin gibiyim hem kızıyorum hem özlüyorum oysa ben adamın umrunda bile değilim biliyorum. oysa öyle saftıkı ki benim ona hissettiklerim..
yalnız uyumaya alışamadım, kokusunu arıyorum içime çekmek istiyorum ama yok.. son kez bi sarılamadım bile 2 düşman gibi ayrıldık. Allah hepimizin yardımcısı olsn ya. çok ağır geliyor bu yük bana. keşke biraz beni ailesi diye göreblseydi keşke ailesi bzden brz uzak durabilseydi.. ):
aynı şeyleri hissediyoruz inankikokusunu bende özledim bir ay yastıgına sarılıp agladım uyumadım kokusunu çekiyimn diye.bizde siyam ikizleri gibiydik.severken ayrılmak çok zor.çocugumuz olmadıgı halde herkes ayrıl meyvasız agacın dibinde ömrünü geçirme diye ama gönül bu ferman dinlemiyorki.kim kabul ederki kendi gelecegini degilde ailesine bakıp onları mutlu etmek için yaşamayı.bende okadar benziyorki konumuz.özelden görüşmek dertleşmek isterim yada msn de.
birkaç gündür girememiştim k.bkma geç cvp verdim ben özelden msj yollayamıyorum sen msn adresini yollarsan msjla eklerim yada telefnunu ne şeklde dersen .. kendine dikkat et mutlu kal.. bu arada ilk duruşmam haftaya):
ah be kitape cok üzüldüm.. ne klaadar ıcten yazmışssın ama iannkı ne döner ne pişman olur nede bekle.. cok ıyı tanıyorum ben bu adamları.. bosanmak son radde doencek olsa bosanmazdı..birgün pişman olsada dönecek yuzu olmayacak emın ol
sen nasıl o evde yasıyorsun hala ?
tekmısın ?
ben asla yalnız kalamam ? korkuyorum oglum uyuyunca cıldırırım mesela..
kitape sen onu tanımıyorsun o ,o tanıdıgın olsa boyle yappmzdı
gıt evlen demek ne demek. umut etme yoluna bak.. uzuluyosun ıstedıgın seylerı soylemıyorum ama yapma donmez gerı donemez.. arama sorma.. bahane olmus
bazen cocuk baglayıcı olur evlılıklerde ama bende olmadı..
kımse demedı bunların bır cocugu var.. uzulme..
Yoluna bak onune.. tam onune.
gurur yapmasın diye ayrıldıktan sonra bile msj attım dön ewine bu ew ve ben sana aitim gurur yapma dedim.ben sen ewlenene kadar ewlenmem hataysa ikimizde yaptık benim seni affetmemem gerekirken ugraşıyorum dedim.ama hepsini silmeye hazırdım bir adım atsaydı o kaçtı ben kovaladım en sonunda hattını kapattırdı.işte hafta sonu ortagını gördüm çok kötü oldum.arayıp konuşmakta tereddüt ettim..katein konusunda yazmıştım arama dediler.hep aradım ben artık beklemeye aldım kendmi onu sewdigimi başkasıyla olmayacagımı çok iyi biliyor.yinede git ewlen umumda degil dedi.artık bilmiyorum içi dışı bir bir adam degildir..gerçek dlindekimi yoksa içindekimi.hala kendime gelemiyorum atamıyorum aklımdan
siz çok aradınız, o hiç açmadı ve bunun ardından mı kapattırdı hattını?
eğer öyleyse umudu kesmenizi tavsiye ederim kendine daha fazla acı vermemek adına.
malesef...gurur yapmasın diye aradım. hatalarını kabul et dön dedim çok aradım msj attım.öfkemi kustum öyle böyle msj çekmedim ama.bunaltım sanıyorum benim çok fazla aramamdan dolayı kapattı...yoksa kapatmıycaktı galiba.hatta bir kere evvin yakınında gördüm sordum yok dedi ama daha öncelerden de yapıyordu.
daha öncede mahkemeye verdiginde kavga ettigimizde ewe geldi konuştuk kavga ettik.kuzeni bana seni çok sewiyor inadına yapıyor demişti belki buda böyle bişey bilmiyorumki
iyilik yapmış diyebilirim çünkü umut işkenceyi uzatır. lütfen bu durumun saplantıya dönüşüp ruh sağlığınıza zarar vermesine izin vermeyin, hatta bir doktora gidin. her kadın ayrılığa farklı farklı tepkiler veriyor
Kitape nasılsın gelişme varmı canım?
malesef ki hiç haber yok.dayanamayıp yine ben aradım fakat hala bana düşman anlamış degilimm.hatalı olan o kaçan yine o.nolcak sonumuz bende merak ediyorum.ama ondan başka kimseyle olamayacagımıda çok iyi biliyorumm...
yanlızlıga onsuzluga alışamam ölürüm diyordum ama bir hafta oluyor ayrılalı.okadar çelişkşi yaşıyorummki ben elimden gelenii yaptım ama ailesine okadar düşkün bir adama bişeyleri göstermek ispatlamak lçok zor. bilse bile kabul etmeyip eşini el gören ailesi için karısını atan bir adam olmuştu beni düşman görmüştü ayrılmaktan başka çarem yoktu ne yazıkki zamanla görüp hatasını kabul eder demekten başka çare bırakmadı bana.nedir bu annelerin ogullarından kopamamaları paylaşamamaları neden
ahh ahh sanki beni anlatmışsın yok arkadaşım yok düzelmiyorlar kendimi parcaladım annen yalan söylüyor diyede benim annem yapmaz öle deyip gecti benim ailem onlar dedi beni kabul edemedi haa ama eşim beni cok seviyordu(sözde ) sevgi nu kadar basitmidir ya bana sahip cıkmayan bana inanmayan adam defolsun gitsin ama benimde korkularım var davayı actım bosanma sonrası bocalar mıyım bilemiyorum...
Allah yar ve yardımcımız olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?