Bende boşandım

aynı şeyleri hissediyoruz inankikokusunu bende özledim bir ay yastıgına sarılıp agladım uyumadım kokusunu çekiyimn diye.bizde siyam ikizleri gibiydik.severken ayrılmak çok zor.çocugumuz olmadıgı halde herkes ayrıl meyvasız agacın dibinde ömrünü geçirme diye ama gönül bu ferman dinlemiyorki.kim kabul ederki kendi gelecegini degilde ailesine bakıp onları mutlu etmek için yaşamayı.bende okadar benziyorki konumuz.özelden görüşmek dertleşmek isterim yada msn de.

birkaç gündür girememiştim k.bkma geç cvp verdim ben özelden msj yollayamıyorum sen msn adresini yollarsan msjla eklerim yada telefnunu ne şeklde dersen .. kendine dikkat et mutlu kal.. bu arada ilk duruşmam haftaya):

birkaç gündür girememiştim k.bkma geç cvp verdim ben özelden msj yollayamıyorum sen msn adresini yollarsan msjla eklerim yada telefnunu ne şeklde dersen .. kendine dikkat et mutlu kal.. bu arada ilk duruşmam haftaya):

allah yardım etsin o mahkeme stresi insanı mahvediyor.ayrılmakda zor ama o stresi yaşamak çok başka halbuki ne umutlarla gidip evet diyorsun.sonra düşman olup yine evet diyorsun ve bitiyor.ben gün geçtikçe kötü oluıyorum yaram daha beter kanıyor.evlenmem diyen adam şimdi hayatımda biri olucak ama bu sen olmuycaksın diyor güya asla evlenmem diyordu.nasıl yalan ya ben kafanı dinle degmez gurur yapma ben evimizde seni bekliyor olucam dedigim halde sanki adamın ailesini öldürmüşüm.

ah be kitape cok üzüldüm.. ne klaadar ıcten yazmışssın ama iannkı ne döner ne pişman olur nede bekle.. cok ıyı tanıyorum ben bu adamları.. bosanmak son radde doencek olsa bosanmazdı..birgün pişman olsada dönecek yuzu olmayacak emın ol

bizimki o kadar çok ayrılıgı diline dolamıştıki ayrılmazsam ölürüm diyordu...gitti gitti geldi benim istegim üzere..gururuam yediremem dönmeyi dedi.bendeki gurur degilmiydi hatalı oldugun halde yalvardım al ewini yıkma yuvamızı dedim dinletemedim.arkamdan konuşulanları ögrenince artık dönmedi.dönecekti ew için imza istedi işte kuzeniyle konuşup gerçekleri ögrenince kudurdu onunla konuştun artık bende tamamen bittin dedi.ama düzeltmek için degilde daha beter yapmak için dönmüş.
dön bekliycem gurur yapma dedim...kafamı topluyum bilemem sonrasını dedi.hemde bu adamın çocugu olmuyor üstüne bana yalanlar söyleyip ailesine bakıyor bende çocuk yapaıcam diye bekleyip çalışırken.o kadar güvenmiştimki hala inanamıyorum...

gurur yapmasın diye ayrıldıktan sonra bile msj attım dön ewine bu ew ve ben sana aitim gurur yapma dedim.ben sen ewlenene kadar ewlenmem hataysa ikimizde yaptık benim seni affetmemem gerekirken ugraşıyorum dedim.ama hepsini silmeye hazırdım bir adım atsaydı o kaçtı ben kovaladım en sonunda hattını kapattırdı.işte hafta sonu ortagını gördüm çok kötü oldum.arayıp konuşmakta tereddüt ettim..katein konusunda yazmıştım arama dediler.hep aradım ben artık beklemeye aldım kendmi onu sewdigimi başkasıyla olmayacagımı çok iyi biliyor.yinede git ewlen umumda degil dedi.artık bilmiyorum içi dışı bir bir adam degildir..gerçek dlindekimi yoksa içindekimi.hala kendime gelemiyorum atamıyorum aklımdan

sen nasıl o evde yasıyorsun hala ?
tekmısın ?
ben asla yalnız kalamam ? korkuyorum oglum uyuyunca cıldırırım mesela..
kitape sen onu tanımıyorsun o ,o tanıdıgın olsa boyle yappmzdı
gıt evlen demek ne demek. umut etme yoluna bak.. uzuluyosun ıstedıgın seylerı soylemıyorum ama yapma donmez gerı donemez.. arama sorma.. bahane olmus
bazen cocuk baglayıcı olur evlılıklerde ama bende olmadı..
kımse demedı bunların bır cocugu var.. uzulme..
Yoluna bak onune.. tam onune.

ewet tek yaşıyorum.ben korkmam yanlızlıktan sadece depremden korkarım...onu tanıyorum aslındas böyle biri degildi.yalancı oldugu su götürmez bir gerçek ama belkide söyleseydi daha çok kavga ederdik ben bırakırdım diye söylemedi ne biliyim....git ewlen dedii çünkü kuzenini sewmez ayrıldıktan 1 sene sonra ewlendi çocugu varken hemde.çok koca meraklısıydı kız onunla konuştum diye sen de onla aynısın kafalarınız bir falan diye sinirle söyledi sanki.öfkeyle ne dedigini bilmiyor sonrada hatırlamıyor yada işine gelmiyor...kaynanam da bize demedi gidin çocuk yapın.sen hep kendini düşünüyorsun oglum bizede kardeşlerinede yardım etsin.....niye etcek senin ogulların yan gelip yatıcak bizmi bakıcaz sana niye ogullarına gidin çalışın agbinize yük olmayın huzurunu bozmayalım bizim yüzümüzden yuvaları yıkılmasın.dügünde hiç kimse yanımızda yokken ayrılırken kardeşleri annesi tam destekti...
aklım o kadar karışıkki?acaba ayrılmak için bahanemi arıyordu ewi satıp bana bişey vermemek içinmi ugraşıyordu?kardeşlerine ailesine bakarken.insan karısınıda düşünmezmi gelecegini garanti altına almak istemezmi?belkide çocugum olmuyor niye el kızına bakıyımmı dedi?bunların hepsi soru kafamda cevapta vermiyor.kaçtı kaçtı kaçtı
niyetini bir anlasam halime şükredip yoluma bakıcam ama bu kadar hain olabilirmi?ailesinin mi dolmnuşuna geldi ?insan karısına düşman hain dermi kuzeniyle konuşup gerçekleri ögrendim diye.offffffff bitmiyor sorular

siz çok aradınız, o hiç açmadı ve bunun ardından mı kapattırdı hattını?
eğer öyleyse umudu kesmenizi tavsiye ederim kendine daha fazla acı vermemek adına.

siz çok aradınız, o hiç açmadı ve bunun ardından mı kapattırdı hattını?
eğer öyleyse umudu kesmenizi tavsiye ederim kendine daha fazla acı vermemek adına.

malesef...gurur yapmasın diye aradım. hatalarını kabul et dön dedim çok aradım msj attım.öfkemi kustum öyle böyle msj çekmedim ama.bunaltım sanıyorum benim çok fazla aramamdan dolayı kapattı...yoksa kapatmıycaktı galiba.hatta bir kere evvin yakınında gördüm sordum yok dedi ama daha öncelerden de yapıyordu.
daha öncede mahkemeye verdiginde kavga ettigimizde ewe geldi konuştuk kavga ettik.kuzeni bana seni çok sewiyor inadına yapıyor demişti belki buda böyle bişey bilmiyorumki

iyilik yapmış diyebilirim çünkü umut işkenceyi uzatır. lütfen bu durumun saplantıya dönüşüp ruh sağlığınıza zarar vermesine izin vermeyin, hatta bir doktora gidin. her kadın ayrılığa farklı farklı tepkiler veriyor

haklı olabilirsin dogrudur.ben her türlü düşünüyorum umut etmek degilde bir amacı da olabilir diye düşünüyorum.ayrılıp onu sewip sewmedigimi bekkleyip beklemedigimi de düşünebilir.çok yapmıştı böyle şeyler ailesine yenik düştü diye düşünüyorum.tanıdıgım adam bu degildi çğnkü 2 senede degişti kardeşleriyle samimi olunca oldu ne olduysa.çok hakaret ettmiştim ailesinede onada dayanamıyordum iftiraya yalana dolana...oda kaldıramadı özürde dilesem çözüm olmadı

Canlarim allah herkese sabir vrsinn..umarim en kisa zmnda hersey gonlunuzce olurrr..gonlunuzce olan da sizin icin ve hepimiz icin de hayirli olan olsn

okadar zor bir durumki.aslında o dönse bile benim kabul etmemem lazım ama elimde degilki.sewiyorum.çocugumuz oolsun diye ugraşmasını bizi düşünmesini istemiştim.o ise önce ailem dedi...kim çocugumuz olsun diye ugraşmazki acaba para harcamakmı zor geliyordu.ew emek onun,ben çok çalışmadım hakkım olabilir ama ben daha farklı düşündüm hep...ewi alıpta ayrıldı diye düşünsün istemedim ayrılıcam ama kendini topla daha fazla rezillik çıkmasın bize yakışmaz dedim ona bile inanmadı.

Kitape nasılsın gelişme varmı canım?

Kitape nasılsın gelişme varmı canım?

malesef ki hiç haber yok.dayanamayıp yine ben aradım fakat hala bana düşman anlamış degilimm.hatalı olan o kaçan yine o.nolcak sonumuz bende merak ediyorum.ama ondan başka kimseyle olamayacagımıda çok iyi biliyorumm...

Canım ya kıyamam...Aradığında ne dedin o sana ne cvp verdi?Yani boşanma konusunda konuştunuzmu? Yani boşanma taraftarımı?Bak canım kaçan kovalanır dye boşuna dememişler.Ama adam seni gözden çıkarmışsa yapacak bişey yok.Bak ben 5 aydır ailemleyim.Eşim beni hiç aramadı tabi aileside.Benmi naptım bende hiç aramadım.Onun sesini duymadan yapamazdım, onsuz nefes alamayacağımı düşünürdüm ama Allahım güç veriyor insana.Boşanma davasını açtım ailem gitti eşyalarımı aldı hala aramadı eşim. İlla barışmak için değil yaşanmış güzel günlerin hatırınada olsa aramadı.Demekki gözden çıkarmış diyorum.Oyüzden sana dedim ya canım gözden çıkarmışsa naparsan yap nafile geri dönmez.Ama şunuda bil kimse vazgeçilmez değil.

ahh ahh sanki beni anlatmışsın yok arkadaşım yok düzelmiyorlar kendimi parcaladım annen yalan söylüyor diyede benim annem yapmaz öle deyip gecti benim ailem onlar dedi beni kabul edemedi haa ama eşim beni cok seviyordu (sözde ) sevgi nu kadar basitmidir ya bana sahip cıkmayan bana inanmayan adam defolsun gitsin ama benimde korkularım var davayı actım bosanma sonrası bocalar mıyım bilemiyorum...
Allah yar ve yardımcımız olsun ...

Sevgili salca; sen kaç yıllık evliydin canım? Davayı ne zaman açtın? Taleplerin oldumu karşı taraftan? (Tazminat,ziynet eşyası,nafaka gibi) Tebligatın onların eline geçtimi? Boşanma dilekçene karşılık ne cvp verdiler? Duruşma günün belli oldumu? Ayyyyyy ne çok soru sordum değilmi...Bende açtım davayı canım ondan merak edip soruyorum kusura bama.

yazılarını okudukca öyle sinirlerim bozuluyorki arkadaşlar...ne kadar hain insanlar var bende görümcemden çekiyorum ama en kotusu insanın eşinin arkasında olmaması ve gözden cıkarması.2.sınıfa koyması.ama hep dedigim gibi evlenmek aile olmak demektir.yani artık senin ailen karın sen ve dogacak cocugundur.bunu idrak edemiyorlar.

ayrıca ömrümüzü verdigimiz halde 20-25 yıl siz bakıp 50-60 yıl bizim bakacagımız halde bizi EL KIZI DİYE NİTELENDİRİN KAYNANALARI GÖRÜMCELERİ EŞLERİ ŞİDDETLE KINIYORUM.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…