bende de kayınvali de sorunu

Kesinlikle katiliyorum. Dedigin gibi para biriktirilmiyor. Suan kendi evimizdeyiz 3 yil oturduk ama binpismanim keske kirada olsaydim huzurum kalmadi hic. En guzel gunlerimi onlarla gecirdim

aman ha ne ayni evde yasamasi..kendini seviyorsan arkana bakmadan kaç ask mesk bir yere kadar..asil evlenince goreceksin nazini..

Kesinlikle katiliyorum. Dedigin gibi para biriktirilmiyor. Suan kendi evimizdeyiz 3 yil oturduk ama binpismanim keske kirada olsaydim huzurum kalmadi hic. En guzel gunlerimi onlarla gecirdim
işte bende bunu diyorum. sonucta en güzel yıllar cocuk yok insan birbirine alışmaya calışırken neymiş kvdeyle uğraşcaksın.
ben kvdemle 1 hafta izinde beraber durduk inan eşim bile rahat edemedi. yaklaşıyor olmaz diyorum anlarlar birde aynı evin icinde devamlı oldugunu düşün ister istemez belli olur.
bizim karnimiz tok o ac hadi yiyelim bşr iki hafta cekilir ama devamli asla.

Vah ki vah! Klasik yalanlar bunlar inanma yin asla o evden iki yilda cikamazsiniz zaten cikdiginizdada kendinizi psikolojik bir savasdan cikmis olarak bulacaksiniz....

Reactions: anu
Bide genis dusunmek lazim. Ben sapsal gibi bi kv bi kp var isteyiz nede olsa aksamdan aksama gorururm nolcak dedim ama hiicc oyle degilmis. Ne geleni biter ne gideni. Hic unutmam bankadaydim ozamanlar kv min aksam oturup dolmaici yapmış beni bekledigi gunleri bilirim.

kolay degil..
Babam çok fazla anneci babaci... 4 kardeşler.. hiç biri bakmiyor düşün..
en büyüğü BABAM.. herşeye babama düşüyor. düşündükçe inanki sinirleniyorum..
kıyamiyor işte.. napsin.. ben hiç yüz vermiyorum..
anneme ben anneme babama bakicam diyormuş takmiş işde annem de hiç razi degil belim agriyo rahatsizim diyo.. haklı...
ben böle şeylerden nefret ediyorum işde.
ya eşim de anne babaci olursa ilerde.. bu düşüncesi bile korkunç
çok kıymete biniyor evlennice.. en kötüsü bu.
sen bu adamla evlenirsen 40 kere düşün derim.. eşiniz evlenince anneci olur benden sölemesi..
mutsuz olursun.. tamam nişanlinizi seviyosunuz.. ama düşün derim eşiniz bi süre sonra kvnin yanina taşimak isteyecek.

Aynı evde yaşamayı niye kabul ediyorsunuz, anlamıyorum, anlamayacağım!

Değer mi evliliğin en önemli yıllarını harcamaya.

ona gelen her misafir sana da gelmis oluyor otur bakalim yaslilarla yok ya akil isi degil

ona gelen her misafir sana da gelmis oluyor otur bakalim yaslilarla yok ya akil isi degil

Aynen. Birgun mesaideydim yine. Aksam 9 gibi evdeydim daha ustumu degistirmemisim. Cay felan icmisler. Misqfire hosgeldiniz demek icin içeri girdim. Kv demezmi hemen cay tepsilerini kaldir diye. Misafirler dedi yahu kiz daha yeni geldi bismillah diye.

konu sahibi konuyu acti kacti:)

akil isi degil iyi dayanmisin 3 yil esin hic rahatsiz olmadimi bu durumdan

aynı eve girerseniz 2 sene 20 sene olur tekrar düşün

ayrıca var böyleleri evdeki son erkeğe yükleniyorlar nazlanıyorlar bu modeller değişmiyor
daha farklı modelleri de var arkadaşım kv. si ile oturmuyor 1 sokak araları var, kadın ne zaman karı koca başbaşa biryere gittiklerini duysa hemen fırça çekiyordu kız kardeşinin canı sıkılıyor evde niye onu almadan gidiyorsunuz diye önceleri kendi de gitmek istiyordu oğlu gençler cafeye gidiyoruz arkadaşlarla ne işin var senin deyince kız kardeşini de al demeye başladı
artık oğlu laf etmeye başlayınca tansiyonum düştü evde kimse yok bakın bana diyor gittikleri yerden çağırıyor (sürekli evde duran bir adet kızı (okuyor) ayrıca 2 tane daha oğlu var eğer onlarda olmasaydı ne olurdu halleri bilmiyorum oğlu da farkında ama annem o benim diyor idare et diyor ve laf kondurmuyor)

Kaynanayla aynı evde yaşayacağıma, survivor adasında ömrümce yaşarım daha iyi..
Sakin sakin başını yakarsin..nisanlina söyle kabul etmezse de seni sevmiyor demektir..

kızlar yoğun tempodan çalıştığım için dün yazamadım kusura bakmayın hafta sonu konuşuk annesine her zaman saygı duyduğumu sevdiğimi anlattım daha çok ayrı yaşamanın rahatlığını anlattım onu kırmadan annesine yakın bi ev bulcaz düğünü 1 sene erteleme karar verdik birikmişi var biraz daha biriktirip geri kalanına kredi çekcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…