bende de kayınvali de sorunu

eşimin teyzesiyle aynı binada oturuyorduk kuzeni bizden 2 ay önce evlendi gelin aldılar 2 sene aynı evde yaşadılar evleri dubleksti üst katta gelin ile oğlunun odası vardı böyle 2 sene geçirdiler hatta bir tanede bebekleri oldu ama evlenmeden önce durumu kıza şöyle açıkladılar 2 sene sonra ev alıcaz o zamana kadar bu şekilde idare edelim dediler biraz emirvaki gibi olmuştu nişanda demişler çünkü kıza :) ama sonra sözlerini tuttular şimdi kaynana gelin aynı sitede karşılıklı kapı komşu olarak oturuyorlar çokta şanslı bence gelinleri

Gerçekten aynı evde yaşamayı göze alabiliyor musunuz? Bu kadar adrenalin isteği fazla bence gidin ıssız adaya düşün paraşütle atlayın falan... 2 yıl geçmek bilmez ayrıca o süreç 2 yılla bitmez...

Kadın adına uzuldum ama aynı evde yaasama fıkrı de sacma yabı dag dag ustune olmus ev ev ustune olmams ha ayrı evde yasasanız srun czulmez sureklı sızde kalır tedavı grsun bunu syleyecek olrsn sana cephe alır gelın bana delı demek ıstyr dye

Ayrı ev alınmadan evlenme. Ah keşke dinlesen bu cümleyi, keşke

kaynanayla aynı evde yaşanmaz. ayrı evin olmadan evlenme. kiraya çıkacaksan okey. sana bir abla tavsiyesi.

valla başınıza gelecek her şey bas bas bağırıyor
kv niz ilgi bağımlısı
ve ayrı yaşayamayacaksınız büyük ihtimal

Bu işin 2 senesi 3 senesi yok maalesef ayrı eve çıkmanız zor gibi. Belki kızacaksınız lakin ben annesi içinde üzüldüm. Diğer kardeşler evli ve ayrı evdeler mi?

O kaynananin yanina girersen 2 sene sonra tasinmayi unut sen. Oyle yok durum toparlansin yok ev alcaz diye ayni catiya girenler hicte soylenildigi tarihte zink diye o evden cikamiyor once yalanlarla kendini kandirma. Hele boyle bir kv nisanliyken bu derece yapiyorsa evlendiginizde bunlar iki katina cikacak hangi cesaretle ayni evi kabul edebiliyorsun? Senin annen, baban yok mu? Kimse sana akil vermiyor mu kimseye bunlari anlatmiyor musun nasil yakarsin kendini bir koca icin. Merak etme cok sevdigin adama doyarsin yeterde artar bile ama sonra napicaksin bakalim.

Vah kızım vah, geleceğini satır satır okuyorum şu an.. O 2 yılı 2 yıl mı sanıyosun... Annen baban sahip çıkıp kızım sen napıyosun demiyo mu..
Çok büyük hata yapıyosun söyleyeyim bak burada herkes uyarıyo seni. Bile bile lades diyosun, açacağın konuları görebiliyorum

2 yılda bir ev parası mı biriktireceksiniz? İmkansız, o yüzden gerek yok. Kredi çekin kira öder gibi onu ödeyin daha iyi. Ya da 2 sene kirada otur hatta 2 sene sonra evlen ama aynı evde yaşama :) Şimdiden sıkıntı var baksana evlenince kabus olur pembiş hayaller..

Iki sene sonra ne değişecek ?
Miras mı kalacak?
Gömü mı bulacaksınız ?
2 senede ev parası mı birirktireceksiniz yoksa ?

Yazık çok yazık böle böle kandırıyorlar işte Gül gibi kızları ...
Ya size söz verildiği gibi iki sene sonra çıkamazsanız kaynana yanından ne yaparsınız ? Tam takvim tutup hadi 2 sene doldu çıkıyoruz mu diyecekler ?
Ya da diyelim ki anlaşamadınız kadınla ki öyle görünüyor yeni evliyken gezmelere gidince peşinizden ağlarsa falan nasıl dayanacaksınız ?
Yapmayın bunu kendşmize , 2 sene sonra ne olacaksa madem 2 sene sonra evlenelim deyin benim hevesim var kendi evime gelin girmek istiyorum deyin
Gencler cahil oluyor cahil derken saf yani yanlış anlamayın herkesi iyi zannediyorsunuz
Bu analar babalar yapmasın ya bile bile ateşe atmasınlar bu çocuklarını bekar kalsınlar daha iyi ya
Lütfen düşünün dediklerimi

Şöyle bir örnek vereyim bir arkadaşım iki yıl beraber yaşayacağız diye girdiği kaynana yanından onbeş yıl sonra çıktı bu kadın bu naz niyazla sizi bırakmaz iyi düşünün

kırada oturmak istemiyor nişanlım ikimizde çalışıyoruz ev alırız maksimum 2 sende diyor birikmişide var bişmiyorum byöyle davrandıkça evlenmekten soğuyorum
ev alcan bu sefer annesinide alcak yanina inanma bu bos laflara bosuna uyarmiyoruz seni.

en güzel 2 yilin kiskanc bir kvdeyle. gezmege gitsen surat asacak. arkdas desen cagiramican. ailen desen gelmez. özel hayat?! cinsellik????? banyooo??? bunlari düsündünmü hic. alsa kabul etme. simdi ayni eve girersen illerde ev dahi alsan pesinizden gelir. erkeklerde hersey köprüyp gecene kadardir. 2 sene sonra evlen madem para biriktircen ev alcan

hayırlı olsun nur topu gibi sorunlu bir evlilik doğuyor. kıskanç olmayanı bile sorunken seninkini bilemedim......

ben bu genc kızları anlamıyorum. özeliniz olmucak özeliniz... daha ne diyelim ki. bukadar cevap aldın biri olumlu birşey yazdımı hayır! yeni evli cift sevişir bol bol kardeşim yan odada kv yatarken nasil olcak bu? bunları hic düşündünmü. gece banyoya nasıl kalkacan sacını nasıl kurutcan hepsi dert. 2 sene yalan başına kalacak kvden. oğlu seni 2 sene diye kandırıyor sonrada oh kira derdi yok anneside dininde vazgececek. ayrıca aynı evde para felanda birikilmiyor hic ümitlenme. özel hayatım maaf oldumtan sonra yemişim o parayı bir arkadaşin kahve içmege bile gelmez. düşün yemek bile sorun herkezşn damak zevki ayrı. ama en önemli konu benim icin cinsellik insan aman cocuklar duyarmı anlarmı diye tedirgin olurken yan odada bşr yetişkinin yatmasi kadar soğutucu birşey yok. cekinceksin ve bu durum evliligini etkilicek. sesiz sedasız liseliler gibi sevişcem dersem evlenmege de gerek yok. ya kiraya cık yada ertele asla aynı evde oturmam de. inan değmez hayatın maaf olur

Bende kv ile 3 yil yasadim. Hastalik hastasi bir kadin. Benim esim dedesiyle buyumus. Kv buyuk ogluna daha duskun. Evlendikten sonra esime daha duskun oldu. Ki hep der biz kucuk oglana alisik degiliz askere bile giderken okadar aglamadim buyuge cok ağladım. Ama nazi hep benimkine yapar.

Misal hastaneye gidecek dimi oturur aglar oram agriyo buram agriyo diye. Alt sokaginda kocaman arastirma hastanesi var git demi yook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…