- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Ankara’daysanız görüşmek isterim sizle böyle bir iş için eğer hala düşünüyorsanız. Hem duruma üzüldüm, hem iş verenin uyanıklığına.Evet meslegim başka olduğu icin ayrımcilık beklemiyorum asla. Bircok kisiye gore iyi olduğunu da biliyorum. Ama hakettiğimin bu olmadigini dusunuyorum. Bir de malum tavırları rahatsiz etti.
Farklı bir şehirdeyim :) Ancak artık düşünmüyorum da bu tecrübeden sonra.Ankara’daysanız görüşmek isterim sizle böyle bir iş için eğer hala düşünüyorsanız. Hem duruma üzüldüm, hem iş verenin uyanıklığına.
Gül gibi geçinir gideriz biz
mevzu burdakı ısmınız degıl ıronıyı anlamadınızBuradaki ismimle alakasını anlayamadım. Basvurdugum yerlerde dönüş olmayınca KPSS çalışmak istedim. Bu işte de 5 gün boş diye rahat çalışacağımı düşündüm KPSS'ye
ya ıste buda yanlısEvet meslegim başka olduğu icin ayrımcilık beklemiyorum asla. Bircok kisiye gore iyi olduğunu da biliyorum. Ama hakettiğimin bu olmadigini dusunuyorum. Bir de malum tavırları rahatsiz etti.
Size iyi bir tecrübe olmuş.Farklı bir şehirdeyim :) Ancak artık düşünmüyorum da bu tecrübeden sonra.
Haftanın 5 günü boştu. Ben de kpss çalışırım demistim. Sadece bu acıdan isime geldi diye başlamıştım.
katılıyorum .konu sahibi size iş teklif eden üyeye kefilim bu aradaAnkara’daysanız görüşmek isterim sizle böyle bir iş için eğer hala düşünüyorsanız. Hem duruma üzüldüm, hem iş verenin uyanıklığına.
Gül gibi geçinir gideriz biz
Ben idealisttim zaten başlarda, bunu belirtmiştim. Ama bazı tecrübeler sonucunda boyle gelişti. Kendi isimi yaptim ve çok kısa sürdü. Ücretli öğretmenlik de sömürüydu. Onun artısi tecrübeydi. Bu isin artısı ise 5 gününün boş olmasıydı. Rahatlık yönü bu. Yoksa iş yuku değil. Burada ihtiyaçlarımı sıralamak istemiyorum ama evlilik yolundayım ve gerçekten sıkıntıdayım. Daha sonra da ögretmenlik için başvurularım oldu ama dönüş olmayınca bu, benim son caremdi.mevzu burdakı ısmınız degıl ıronıyı anlamadınız
yardımcı hanım olmaktan bahsedıyorum
neden ogretmen hanımken ogretmen hanım olmuyorsunuz da al melahat yap melahat gıt melahat oluyorsunuz dedım
ogretmenlık ıdealıst olunması gereken bır meslektır sızın ısınız hayata bakısınız bambaska olmalı ben bıle vekıl ogretmenlık yaptım kuzenım atama bekleyene kadar etut merkezı ozel ders ne bulursa yaptı
temızlık ıcın yardım eden cocuk bakan ınsanların allah yardımcısı olsun ama herkes kendı ısını yapsın o ıse ıhtıyacı olanlar o ısı yapsın ogretmen olanlar ogretmenlık... hıc bır ogretmen evde temızlık yapmayı cocuk bakmayı kabul etmemelı aslında koyde ogretmenlık yapsın 1 ogrencısı olsun evde ders calıstırsın odeve yardımcı olsun ama lutfen temızlık yapmasın
bır doktor bır ogretmen bır muhendıs de boyle ortamlara kendını sokar meslegının hakıkatını gerı plana atarsa sıze cam da sıldırırler 3 kurus hesabı da yaparlar sıze yaptıgım ıronıyı bıle anlamadınız umarım ne demek ıstedıgımı gercekten anlarsınız
evlerde temızlık ve cocuk bakmak rahat ıs degıldır en zor ıstır rahat olurum dıye bu ıse de gırılmez zaten bastan yanlıs hersey bırde ılk ıs tecrubesı sanırım bazı seyler en bastan konusulmalı maas yol parası falan . en bastan konusmadan neden basladınız emeklerınıze yazık degıl mı
katılıyorum .konu sahibi size iş teklif eden üyeye kefilim bu arada
Aslinda cok ihtiyacim var ama siz de haklısınız. Çok az kaldı.Bir koltukta iki karpuz taşınmaz.Annen baban çok muhtaç değilse bir sene dişini sıkıp KPSS ye odaklan.İş hayatıyla KPSS çok zorlayıcı olur.Zaten şubat ayına girdik , sınava şurda kaç ay kaldı ki? 6 ayda kazanacağın para seni kurtarmaz , yorgun yorgun sınava da çalışamazsın.Bence artık sen sadece sınava çalış çok muhtaç durumda değilsen.
Kesinlikle hatalarımı kabul ediyorum. Basta konuşmamak gibi. Ama kendi mesleğim dışında bir iş yapmayı hata olarak görmüyorum. Gerekçelerim özel olmasa burada açıklardım.Size iyi bir tecrübe olmuş.
Bundan sonra ne iş olursa olsun tüm şartları ve isteklerinizi baştan belirtin.
Ben de hep uyanık çalışana denk gelirim ama umrumda olmaz.
Çok sevdiğim bir söz vardır peygamber efendimizin ‘işçinin hakkını alın teri kurumadan vereceksin’ diye.
Ne olursa olsun karşımdaki insan benim evime geliyor, bırakırım benim hakkım onda kalsın onunki kalmasın, çünkü ekmek parası için alın teri döken o derim.
Umarım mesleğinizle alakalı kariyerinize başlar ve bu felsefeyi ilke edinen üstlerinizle çalışırsınız.
bu ısı yapmak sızı köreltırBen idealisttim zaten başlarda, bunu belirtmiştim. Ama bazı tecrübeler sonucunda boyle gelişti. Kendi isimi yaptim ve çok kısa sürdü. Ücretli öğretmenlik de sömürüydu. Onun artısi tecrübeydi. Bu isin artısı ise 5 gününün boş olmasıydı. Rahatlık yönü bu. Yoksa iş yuku değil. Burada ihtiyaçlarımı sıralamak istemiyorum ama evlilik yolundayım ve gerçekten sıkıntıdayım. Daha sonra da ögretmenlik için başvurularım oldu ama dönüş olmayınca bu, benim son caremdi.
Bu arada ironiye gelince. Ben ironiyi anladim.
Ama isim üzerinden gitmenizi hoş bulmadığım için o vurguyu yaptım. Niyetinizin kötü olmadığını düşünerek de bunu dolaylı yaptım.
Bu işi yapmak beni köreltmez. Ben buna katılmıyorum. Çünkü ben bu işte çalışıyorum diye kendimi geliştirmekten ödün vermiyorum. Aksine daha da sarılıyorum bazı şeylere.
Tuvalet coplerini temizlerken vs. isleri yaparken ara ara "ya sen öğretmenin neden bu işi yapıyorsun?" dedim kendime. Ağlamaklı oldum. Ama sonra düşündüm de kendi mesleğimi yapmadiktan sonra ne farkediyor ki? Büyükşehirde mesleğinde iş bulmak zor. Bu yolu denemeden hemen bu işe başlamadım ki zaten.
Şunu demek istedim: öğretmen olduğum için bu işte çalışırken özel davranilmasini beklemek. Böyle bir hakkım yok.ya ıste buda yanlıs
meslegınız ogretmenlık tabıkı ayrımcılık olmalı sızı ayrımcılık ve ayrıcagılız geregı temızlık yapmamalısınız ıdealınız geregı egıtımın ıcınde olmalısınız deterjanlara fısıldamak yerıne cocukların kulaklarına fısıldamalısınız
tabıkı hakettıgınız bu degıl . bunu farketmenıze cok sevındım . bahsettıgım kadının tavrı degıl bır ogretmenın eve temızlıge gıtmesı. kadın terbıyesız o net o konu tartısmaya acık bıle degıl . ama sız kendı meslegınıze sahıp cıkmıyorsunuz kı kadın sıze saygılı davransın sız ogretmensınız kabul etmeyın dil ogrenın cevırmenlık yapın egıtım kurslarında calısın aöf kurslarında egıtmenlık yapın ebrulı kurslarında ogretmenlık yapın ! ama ogretmenlık yapın yanı
ben gercekten uzuluyorum ya yazık emeklere onca oku et uc kurus ıcın temızlık yap yaranama
şaka gıbı
Büyükşehirde neden mi zor? En tercih edilmeyen yerlerde bile başvuruda sırada onlarca öğretmen bekliyor mesela. Yani yoğunluk sorunu gibi mesela. Ama küçük yerlerde öyle değil.bu ısı yapmak sızı köreltır
buyrun ogretmen hanım ıs tecrubenız nedır ?
ne dıyeceksınız ?
egıtım alanında ne sergıleyebılırsınız ?
halk egıtım merkezlerı var - aof kursları var- etut merkezlerı var - ozel dersler var- vekıl ogretmenlık var- ınsanlar ozellıkle buyuk sehıre gıdıyor ıs bulmak ıcın buyuk sehırde ıs olanagı nasıl zor olur acaba ve sız gercekten ne demek ıstedıgımı anlayamadınız neyse dıyecegım su kı ;
calısma hayatınıza nasıl yön verırsenız oyle gıder dunya da herkesın paraya ıhtıyacı var para kacınılmaz bır ıhtıyac o ayrı ama bu sekılde olmaz
sız bılırsınız
ıyı forumlar .
E yani.Onu mu yapiyim bunu mu yapiyim derken bi' bakmışsın mart nisan hoop temmuz.Yaz ayları zaten insan günün nasıl geçtiğini bile anlamadan gece saat 12 oluyor.Benim şahsi fikrim bu.Ben de o yollardan geçtim.Kpss zor bir sınav.Bence sen 6 ay sadece KPSS çalış.Masraflarını kıs para harcama kıyafet alma ne biliyim gerekirse eve hapset kendi dışarı çıkma.6 ay nasılsa geçer ve inşallah çok yüksek bir puan alıp atanırsın.Aslinda cok ihtiyacim var ama siz de haklısınız. Çok az kaldı.
Hata olduğunu asla düşünmüyorum.Kesinlikle hatalarımı kabul ediyorum. Basta konuşmamak gibi. Ama kendi mesleğim dışında bir iş yapmayı hata olarak görmüyorum. Gerekçelerim özel olmasa burada açıklardım.
Insallah. Teşekkür ederim:) bunu yapabilirimE yani.Onu mu yapiyim bunu mu yapiyim derken bi' bakmışsın mart nisan hoop temmuz.Yaz ayları zaten insan günün nasıl geçtiğini bile anlamadan gece saat 12 oluyor.Benim şahsi fikrim bu.Ben de o yollardan geçtim.Kpss zor bir sınav.Bence sen 6 ay sadece KPSS çalış.Masraflarını kıs para harcama kıyafet alma ne biliyim gerekirse eve hapset kendi dışarı çıkma.6 ay nasılsa geçer ve inşallah çok yüksek bir puan alıp atanırsın.
Ne iş olursa olsun çalışmak ayıp değil ama temizliğe gitmek yerine kendinize daha uygun işler bakabilirsiniz. Orası size maddi manevi uygun değilIhtiyacim vardı ama bu yapılan normal de ben mi alınganlık yapıyorum diye emin olamadım. Icim icimi yedi konu actim zaten. Pazartesi gunu konusup ayrilicam. Çünkü böyle seylerde sessiz kalırsam hiç olmadık anda aklima geliyor ve buna nasıl izin verdim diyerek sonradan takıyorum
Ne iş olursa olsun çalışmak ayıp değil ama temizliğe gitmek yerine kendinize daha uygun işler bakabilirsiniz. Orası size maddi manevi uygun değilIhtiyacim vardı ama bu yapılan normal de ben mi alınganlık yapıyorum diye emin olamadım. Icim icimi yedi konu actim zaten. Pazartesi gunu konusup ayrilicam. Çünkü böyle seylerde sessiz kalırsam hiç olmadık anda aklima geliyor ve buna nasıl izin verdim diyerek sonradan takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?