Hiç kimse tanidiginiz gibi çıkmıyor hanımlar. Kendinizden çok kimseye guvenmeyin. Insanlar kötü insanlar iğrenç her geçen gün daha da iğrenç oluyor. Konu özeti; BIR TRAVESTI ILE ALDATILDIM NOKTA
amacım travestileri aşağılamak değil. insan cinsel yönden farklı hissedebilir (ki yüce rabbimin hiç bir erkeğe kadın duygusu verdiğini düşünmüyorum hiç birseyi yarım yapacağını düşünmüyorum) ama hadi oldu da cinsiyet değiştirdi. bunu kullanarak seks yapıp para kazanmalari ağır bir durum. Hadi Allah yardimcilari olsun onu da geçtim. Ben sevgilim dediğim insan beni bir travesti ile aldattığı için büyük harflerle yazdimAldatılmak hiç hoş değil elbette , ama büyük harflerle bir TRAVESTİ ile aldatılmak demek de hiç ama hiç doğru değil.Rencide edebilirsiniz .
Arkadasimdan kiskaniyorum diye konu acmıştım sağolsun bir arkadaş vodafone self servis diye bir uygulama var dedi aldım şifre bi şekilde girdim fatura dokumanina bakıp tanımadığım numaralari kaydedip baktım. Sonu öyle işte.
Yabancıya gitmemiş En azından Töbe yarabbim yaHiç kimse tanidiginiz gibi çıkmıyor hanımlar. Kendinizden çok kimseye guvenmeyin. Insanlar kötü insanlar iğrenç her geçen gün daha da iğrenç oluyor. Konu özeti; BIR TRAVESTI ILE ALDATILDIM NOKTA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?