Bende insan evladıyım

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
63
Hiç kimse tanidiginiz gibi çıkmıyor hanımlar. Kendinizden çok kimseye guvenmeyin. Insanlar kötü insanlar iğrenç her geçen gün daha da iğrenç oluyor. Konu özeti; BIR TRAVESTI ILE ALDATILDIM NOKTA

Esin mi sevgilin mi ? sevgilinse yat kalk dua et kurtuldugun icin.. ayy harbiden igrenc bi durum ... evet igrenc insanlar var , kotu midesiz insanlar.. ama genelleme yapma bakarsin iyi insanlar girer hayatina

Hiç kimse tanidiginiz gibi çıkmıyor hanımlar. Kendinizden çok kimseye guvenmeyin. Insanlar kötü insanlar iğrenç her geçen gün daha da iğrenç oluyor. Konu özeti; BIR TRAVESTI ILE ALDATILDIM NOKTA

Aldatılmak hiç hoş değil elbette , ama büyük harflerle bir TRAVESTİ ile aldatılmak demek de hiç ama hiç doğru değil.Rencide edebilirsiniz .

nasıl anladın ya nerden duydun gördünmü ayrıntıları yazsaydın keşke...

Aldatılmak hiç hoş değil elbette , ama büyük harflerle bir TRAVESTİ ile aldatılmak demek de hiç ama hiç doğru değil.Rencide edebilirsiniz .
amacım travestileri aşağılamak değil. insan cinsel yönden farklı hissedebilir (ki yüce rabbimin hiç bir erkeğe kadın duygusu verdiğini düşünmüyorum hiç birseyi yarım yapacağını düşünmüyorum) ama hadi oldu da cinsiyet değiştirdi. bunu kullanarak seks yapıp para kazanmalari ağır bir durum. Hadi Allah yardimcilari olsun onu da geçtim. Ben sevgilim dediğim insan beni bir travesti ile aldattığı için büyük harflerle yazdim

Belki de binlerce eskort olduğundan illa ki bir kısmı evlilerle ve ilişkisi olanlarla para kaznıyordur. Çok şaşılacak bir şey yok bence dışarıdan bakınca. Sen şaşırabilirisin tabi. En azından sevgiliymişsiniz. Boşanayım boşanmayayım derdin yok. Ayrıca çok gençsin. Salla gitsin.

sevgiliniz de escinsel dürtüler de varmış galiba

Arkadasimdan kiskaniyorum diye konu acmıştım sağolsun bir arkadaş vodafone self servis diye bir uygulama var dedi aldım şifre bi şekilde girdim fatura dokumanina bakıp tanımadığım numaralari kaydedip baktım. Sonu öyle işte.

iyi ki gördünüz bunları
simdi artık tamamen kendi yolunuzu çizin
takıntıdan da kurtuldunuz sayılır

Yabancıya gitmemiş En azından Töbe yarabbim ya

Umarım Sevgilindir ya...

Şanslıymışsınız yine erken fark etmişsiniz , zararın neresinden dönseniz kârdır ...

Evli bir arkadaşım yıllar sonra öğrenmiş ve boşanmıştı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…