Bende insan evladıyım

Öncesini ilerisini gerisini düşünmeyin, kendinizi yıpratırsınız , net ve kesin tavrınızı devam ettirin
Eskisi gibi ona saygı duyabileceğinizi zannetmiyorum hiç...
igreniyorum midem bulanıyor. gitti mi acaba gitmedi mi neler oldu diye kafamda kuruyorum ruyalarima giriyo

gizmoo ne denir bilemedim çok geçmiş olsun aynı zamanda da evlenmeden falan öğrendiğin için mutlu olmalısın.

hiç düşünme gitmiş midir konuşmuş mudur diye boşver bir daha asla arkana bakma hayatından uzak tut o insanı sakın bunu da takıntı haline getirme aman diyim Allah sabır versin sana da bi an önce atlat inşallah...

Eğer sizinle cinsel yakınlasmasndan önce boyle bir seks konusu olduysa size bir hastalık bulasma riski var. Hastaneye gidip cinsel yolla bulasan hastalıklara bir baktırın derim.

igreniyorum midem bulanıyor. gitti mi acaba gitmedi mi neler oldu diye kafamda kuruyorum ruyalarima giriyo
Gitti ya da gitmedi ne fark eder? Konularından anladığım kadarıyla ikilemler arasında bırakıp kendine işkence çektirmeyi seviyorsun biraz. Öyle mi böyle mi, hamile miyim değil miyim, travestiyle yattı mı yatmadı mı? Elde ettiğin bilgi ve kendi itirafı hala yeterli değil mi? Neden kendine acı çektiriyorsun? Bırak artık çiz üstünü.

Eğer sizinle cinsel yakınlasmasndan önce boyle bir seks konusu olduysa size bir hastalık bulasma riski var. Hastaneye gidip cinsel yolla bulasan hastalıklara bir baktırın derim.
yaaa tam bir birleşme olmadı ama bişeyler yasanmisti nasıl yaptırabilirim Allahım sen bana yardım et kurban olayim

Kendinizi benim yerime koyun. Gerçekten çok kötü bir durum gerçekten. insan düşünüyor yaptı mı yapmadı. ve ona hiç yakistiramiyorum şok içindeyim gerçekten yaşadığım hayal kırıklığı anlatilmaz

O yöne kaydığının sinyalini hiç vermedi mi? Bir de biseksüel değil de gay olsaydı o zaman hiç anlayamazdın,konuşma dökümanında erkeklerle konuştuğunu görseydin,iş güç konuşmuştur diye düşünürdün mesela. O açıdan da bak, verilmiş sadakan varmış.

Uff harbiden miğde bulandırıcı ya.. Travestilere saygı duyamıyorum. Çok ahlaksızlar, ahlaksızlıklarını paraya dökümüşler. İşte üslupluca yazdım siz anlayın. Cinsiyet değiştirir hadi bi nebze saygı duyulurda bu boyut çok başka... neyse

Canım cidden yaşadığın travma yaşatır insana. Sevgilin sana rezil olmuş ya nasıl yüzüne bakabiliyo daha? İyiki ortaya çıktı, yoksa insanın öpmeye sevmeye miğdesi alır mı ya.

Gitmemişse barışacak mısın
Yani bilmiyorum sende bir alemsin
Ben olsam fersah fersah kaçardım
Şimdi bir güruh çıkıp aaa niye öcü gibi bahsediyosun demesin
Bana öcü gibi geliyo, o seviyosa gitsin travestiyle birlikte olsun
Benim midem bulanır, sadece telefonlada olsa bir girizgah yapmış tercihi bana çok tezat der ardıma bakmam
İlerde çoluk çocuk olacak yani ne kendimi ne evladımı bile bile böyle birşeye sürüklemem
Kelimelerimi en yumuşatmış halim bu
Tercihse tercih te ne kandırıyolar insanları

Neyse ben kaçtım
Eve gidecem daha
Herkese kendi normlarında insanlarla hayat sürmelerini diliyorum

siz 3 yıldır birlikteyseniz ve 4 aydır gitmiyorum dediğine göre seninle birlikteyken de gitmiş olmuyor mu

yaaa tam bir birleşme olmadı ama bişeyler yasanmisti nasıl yaptırabilirim Allahım sen bana yardım et kurban olayim

yaa ben korkuyorum bu seferde bu cinsel hastalık korkusunu takıntı yaparsanız
gözünüzü seveyim bir psikologa gidin

3 yıl içinde hiç birşey hissetmedim. hatta şimdi yeni yeni hatırlıyorum bi akşam cafede çıktık beni eve birakicakti yuruyorduk bir kaç travesti vardı yol kenarında (antalyada heryerde çok var) içten içe bunlar da insan olucak yazık günah demişti. nasıl olur ya nasıl hatta internetten arastirdim buradaki travestileri buldum da kim olduğunu bebeksi Seray diye biri inanamadım

Hiç kimse tanidiginiz gibi çıkmıyor hanımlar. Kendinizden çok kimseye guvenmeyin. Insanlar kötü insanlar iğrenç her geçen gün daha da iğrenç oluyor. Konu özeti; BIR TRAVESTI ILE ALDATILDIM NOKTA
ay yok artıkkkkk....yuh....hiç mi mide yok adamda ya...

Afedersiniz ya da affetmezsiniz (ki ben olsam affetmem) ancak daha önce yaşadığınız olmayan hamilelik olayında siz bu ilişkiyi fazlasıyla yıprattınız zaten.

Ha aldatmaya sebep mi asla değil. Ancak bu yolun taşlarını siz beraber döşediniz.

Umarım atlatırsınız.

yok 4 aydır hiç bi yakinlasmamiz olmamış diyeymis de miş yani
yuh ya bahaneye bak
sapığın tekiymiş bu adam bence
peki sen evli olsaydın ve hamile kalsaydın bu adam seninle cinsellik yaşayamıyoruz ben de bu yüzden başkasına gittim mi diyecekti?
bence bu potansiyel var onda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…