Bende insan evladıyım

sevgiliniz de escinsel dürtüler de varmış galiba
sakince karşıma alıp bir escinsel olduğunu bilmiyordum ve beni beni kullanıp bunu gizlemeye çalışmam hoş değil dedim. Bana bir erkeğe söylenecek en son şeyleri soyluyorsun diye kavga çıktı. Ayrıldım. sonradan attığı mesajda 4 aydır hiç bir yakinlasmamiz olmadı kendimi tatmin etmek için sadece telefonda konuştum asla gitmedim dedi. gidip gitmemesi pek de önemli değil. bi yeterince mide bulandirici. kendime gelince de buraya yazmak istedim

Ben demistim

Artık gidebilirsin beni ilgilendirmez deseydiniz...

yalnız lafı çok güzel söylemişsiniz
ne derse desin affetmeyin
aldatılmanın cinsiyeti affı olmaz

Ama nerden anladın travesti filan olduğunu

İyi yapmışsın ayrılmakla
Sakinliğinizi korumanızda iyiymiş

Bu gün telefonda , yarın karşı karşıya, ertesi günde diz dize , erkekler aldatmayı ne zannediyor acaba , sapkın ruha sahip uzak durun...

yalnız lafı çok güzel söylemişsiniz
ne derse desin affetmeyin
aldatılmanın cinsiyeti affı olmaz
hala affetmem için mesajlar atıyor. yalniz ben psikolojik olarak cok kötüyüm ya 3 yıl olacaktı nerdeyse ilişkimiz acaba hep mi vardı ya aklımı oynaticam

Arkadasindan kiskanmana gerek yokmus adamin tercihleri baska :)
Simdi uzuluyosun ama inan sevgiliymissiniz ben senin adina sevindim gecmis olsun.

sizi hamilelik konularınızdan tanıyorum. arkadaşınızla olan konunuzu da okumuştum. gerçekten okuyunca çok şaşırdım. her şerde bir hayır vardır. bakın o kıskançlık olmasaydı self servise bakmayacaktınız. bunda da bir hayır var arkadaşım...gönlünü ferah tut. hadi evlenseydiniz?

hala affetmem için mesajlar atıyor. yalniz ben psikolojik olarak cok kötüyüm ya 3 yıl olacaktı nerdeyse ilişkimiz acaba hep mi vardı ya aklımı oynaticam

engelleyin her yerden
lütfen sadece geleceğe odaklanın geçmişi düşünerek bunu da takıntı haline getirirsiniz
bitti artık
okula odaklanın kariyere odaklanın gelecekteki yasantınızı planlayın

Ya evli olsaydın
Eyvah eyvah
Sadaka ver ve yeni hat al kendine o yazdıkça sen sorgularsın her anınızı

Ama nerden anladın travesti filan olduğunu
kaydettim whatspat yarı çıplak bir fotoğraf vardı anladim zaten travesti oldugunu ama yine de aradım bende erkek arkadaşımın telefonunda numaraniz aranmis diye canım ben transim adı ne dedi x dedim şu sıralar öyle bir müşterim olmadı benim normal De arkadaslarim var belki onlardan biridir dedi teşekkür edip kapattım

Öncesini ilerisini gerisini düşünmeyin, kendinizi yıpratırsınız , net ve kesin tavrınızı devam ettirin
Eskisi gibi ona saygı duyabileceğinizi zannetmiyorum hiç...

kimseye güvenilmiyo aynen
geçmiş olsun bu arada iyiki de evli değilmişsiniz

hersey üst üste geldi Rabbim diyaret versin de sağlam duruyim inşallah. hiç iyi hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…