sakince karşıma alıp bir escinsel olduğunu bilmiyordum ve beni beni kullanıp bunu gizlemeye çalışmam hoş değil dedim. Bana bir erkeğe söylenecek en son şeyleri soyluyorsun diye kavga çıktı. Ayrıldım. sonradan attığı mesajda 4 aydır hiç bir yakinlasmamiz olmadı kendimi tatmin etmek için sadece telefonda konuştum asla gitmedim dedi. gidip gitmemesi pek de önemli değil. bi yeterince mide bulandirici. kendime gelince de buraya yazmak istedim
sevgiliniz de escinsel dürtüler de varmış galiba
Arkadasimdan kiskaniyorum diye konu acmıştım sağolsun bir arkadaş vodafone self servis diye bir uygulama var dedi aldım şifre bi şekilde girdim fatura dokumanina bakıp tanımadığım numaralari kaydedip baktım. Sonu öyle işte.
Artık gidebilirsin beni ilgilendirmez deseydiniz...sakince karşıma alıp bir escinsel olduğunu bilmiyordum ve beni beni kullanıp bunu gizlemeye çalışmam hoş değil dedim. Bana bir erkeğe söylenecek en son şeyleri soyluyorsun diye kavga çıktı. Ayrıldım. sonradan attığı mesajda 4 aydır hiç bir yakinlasmamiz olmadı kendimi tatmin etmek için sadece telefonda konuştum asla gitmedim dedi. gidip gitmemesi pek de önemli değil. bi yeterince mide bulandirici. kendime gelince de buraya yazmak istedim
sakince karşıma alıp bir escinsel olduğunu bilmiyordum ve beni beni kullanıp bunu gizlemeye çalışmam hoş değil dedim. Bana bir erkeğe söylenecek en son şeyleri soyluyorsun diye kavga çıktı. Ayrıldım. sonradan attığı mesajda 4 aydır hiç bir yakinlasmamiz olmadı kendimi tatmin etmek için sadece telefonda konuştum asla gitmedim dedi. gidip gitmemesi pek de önemli değil. bi yeterince mide bulandirici. kendime gelince de buraya yazmak istedim
Ama nerden anladın travesti filan olduğunuArkadasimdan kiskaniyorum diye konu acmıştım sağolsun bir arkadaş vodafone self servis diye bir uygulama var dedi aldım şifre bi şekilde girdim fatura dokumanina bakıp tanımadığım numaralari kaydedip baktım. Sonu öyle işte.
İyi yapmışsın ayrılmaklasakince karşıma alıp bir escinsel olduğunu bilmiyordum ve beni beni kullanıp bunu gizlemeye çalışmam hoş değil dedim. Bana bir erkeğe söylenecek en son şeyleri soyluyorsun diye kavga çıktı. Ayrıldım. sonradan attığı mesajda 4 aydır hiç bir yakinlasmamiz olmadı kendimi tatmin etmek için sadece telefonda konuştum asla gitmedim dedi. gidip gitmemesi pek de önemli değil. bi yeterince mide bulandirici. kendime gelince de buraya yazmak istedim
hala affetmem için mesajlar atıyor. yalniz ben psikolojik olarak cok kötüyüm ya 3 yıl olacaktı nerdeyse ilişkimiz acaba hep mi vardı ya aklımı oynaticamyalnız lafı çok güzel söylemişsiniz
ne derse desin affetmeyin
aldatılmanın cinsiyeti affı olmaz
bende merak ediyorumAma nerden anladın travesti filan olduğunu
hala affetmem için mesajlar atıyor. yalniz ben psikolojik olarak cok kötüyüm ya 3 yıl olacaktı nerdeyse ilişkimiz acaba hep mi vardı ya aklımı oynaticam
Ya evli olsaydınhala affetmem için mesajlar atıyor. yalniz ben psikolojik olarak cok kötüyüm ya 3 yıl olacaktı nerdeyse ilişkimiz acaba hep mi vardı ya aklımı oynaticam
kaydettim whatspat yarı çıplak bir fotoğraf vardı anladim zaten travesti oldugunu ama yine de aradım bende erkek arkadaşımın telefonunda numaraniz aranmis diye canım ben transim adı ne dedi x dedim şu sıralar öyle bir müşterim olmadı benim normal De arkadaslarim var belki onlardan biridir dedi teşekkür edip kapattımAma nerden anladın travesti filan olduğunu
engelleyin numarasını. geçen 3 yılınıza değil önünüzdeki 3 yıllara bakınhala affetmem için mesajlar atıyor. yalniz ben psikolojik olarak cok kötüyüm ya 3 yıl olacaktı nerdeyse ilişkimiz acaba hep mi vardı ya aklımı oynaticam
Öncesini ilerisini gerisini düşünmeyin, kendinizi yıpratırsınız , net ve kesin tavrınızı devam ettirinhala affetmem için mesajlar atıyor. yalniz ben psikolojik olarak cok kötüyüm ya 3 yıl olacaktı nerdeyse ilişkimiz acaba hep mi vardı ya aklımı oynaticam
hersey üst üste geldi Rabbim diyaret versin de sağlam duruyim inşallah. hiç iyi hissetmiyorumsizi hamilelik konularınızdan tanıyorum. arkadaşınızla olan konunuzu da okumuştum. gerçekten okuyunca çok şaşırdım. her şerde bir hayır vardır. bakın o kıskançlık olmasaydı self servise bakmayacaktınız. bunda da bir hayır var arkadaşım...gönlünü ferah tut. hadi evlenseydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?