• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende mi yanlışlık

benlenaben

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
1.689
3.738
333
Ankara
ii geceler arkadaşlar,benim sıkıntım eşimin bu forumda gezinmemden,yorum yapmamdan rahatsız olması
bana diyo ki sevmiyorum,bana ters falan diyo
ne yapmalıyım sizce bi akıl verin...

benim sevgilim de sevmiyormuş. nedeni de mahrem konuların konuşulmasıymış herkesin rahatça ulaşabilmesi falan.. bu yüzden rahatsız oluyorlar sanırm

Son düzenleme:
benim eşimde sevmiyor avatarıma ayıcık, oyuncak falanda koysam koyma diyor. isim verme,şehir söyleme, semt söyleme sebebide buraya erkeklerin kadın adıyla girdiğini düşünüyor. haklıda bazen bende korkuyorum:53:

Benim eşim de yıllardır takip ediyormuş bu siteyi bana da o söyledi hatta üyeliğimi de o oluşturdu nickim bile onun eseri :1: oku da öğren diyo bana :55: Bi de konuları okuyup şirin şirin yorumlar yapmıyor mu :16:

Benim eşimde sevmiyor :1: Bazenn bilmiş bilmiş konuşuyorum. Kadınlar kulübünden mi öğrendin diyor :1::1:

Eşimin sevmemesinin bir sebebi de okuyup okuyup paranoyak oluyormuşum :ssz:

eşinin kızma sebebi budur yani burda mahrem konuşmaları değil. ya sende birşey yazarsan isim verirsende çevreden biri öğrenirse düşüncesi var. Bence haklı bir sebeb ben olsam bende kızarım:30:

eşinin kızma sebebi budur yani burda mahrem konuşmaları değil. ya sende birşey yazarsan isim verirsende çevreden biri öğrenirse düşüncesi var. Bence haklı bir sebeb ben olsam bende kızarım:30:

eşininiz korkularını gerçekleştiren bi olay oldu bi hafta kadar önce.haklı aslında evet ama işin derinlerine inmeden yorum yazıp konu acılırsa bence bi sorun olmaz.tabi eşiniz bunu da anlamaz kabuletmez.

Back
X