• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende mi yanlışlık

bak buranın bir faydası daha. eşime içten içe kızmıştım uyudu diye burda güldüm sinirim geçti.

bak buranın bir faydası daha. eşime içten içe kızmıştım uyudu diye burda güldüm sinirim geçti.

bazen uzuluyorum burdaki basliklari falan okurken ama yinede kafa dagitmak icin guzel bi site.burdaki yorumlara sesli guluyorum bazen esim tuhaf tuhaf bakiyo:19:

ee boşuna türkiyenin en büyük kadın portalı demiyolar buraya
neyse güzel bayanlar benim çıkmam gerekiyo malum sahur bişiler hazırlayacağım yorumlarınız için tşk ederim hepinize
gündüz burada olursanız konuşalım yine
hepinize iyi geceler:))

bazen uzuluyorum burdaki basliklari falan okurken ama yinede kafa dagitmak icin guzel bi site.burdaki yorumlara sesli guluyorum bazen esim tuhaf tuhaf bakiyo:19:

:1::1: benim eşim kızıyor samimi konuşunca ya erkekse diye ama bence kıskanıyor. :1: ayy onlarada EK açsalar ya hiç bir şey konuşmayıp kısa yorum yaparlar :52::52:

ee boşuna türkiyenin en büyük kadın portalı demiyolar buraya
neyse güzel bayanlar benim çıkmam gerekiyo malum sahur bişiler hazırlayacağım yorumlarınız için tşk ederim hepinize
gündüz burada olursanız konuşalım yine
hepinize iyi geceler:))

hayırlı sahurlar. görüşürüzz

:1::1: benim eşim kızıyor samimi konuşunca ya erkekse diye ama bence kıskanıyor. :1: ayy onlarada EK açsalar ya hiç bir şey konuşmayıp kısa yorum yaparlar :52::52:
işte bu yoruma sesli gülerimm :52::52::52:
göbekli kel erkek olmaktan bıktım ulan! falan yazarlar
yorum da şu: Yaa abi bıraksana erkeğin göbeklisi makbuldur :51: falan

Son düzenleme:

benimkide kiziyo.yorum yazarken caktirmadan bakmis sen canim mi yaziyosun diye.bende ne olmus ki bayan sitesi dedim ama kiskandimiki acaba hahhaha:1::1::1:

Benimkide kızıyor arada.Bazen gülmekten katılıyorum ne gülüyon diye bakıyo suratıma moralimi bozuyo anında.Ama olsun kafam dağılıyo iyi geliyo burası bana.Bazende anlatıyorum burda okuduğum sorunları ben kadını savunuyorum o kocasını savunuyo kapışıyoruz :D

Benimkide kızıyor arada.Bazen gülmekten katılıyorum ne gülüyon diye bakıyo suratıma moralimi bozuyo anında.Ama olsun kafam dağılıyo iyi geliyo burası bana.Bazende anlatıyorum burda okuduğum sorunları ben kadını savunuyorum o kocasını savunuyo kapışıyoruz :D

erkeklere anlatınca yorumlar çok hoş oluyor yaa bayılıyorum eşimin o kısa ve net cevaplarına.
EK
maça gelcenmi?
kaçta
8
tmm kardeş
muhabbet bundan ibaret olurdu:1:

Benim eşim , her fırsatta kendimi kk ya atmamdan ötürü zaman zaman sitem ediyor.
Siteye girme demez.Hatta bazen marka yada bir şeyi araştırdığımda, şaka yollu sen bir sor bakalım , araştır bakalım kk da kullananlar ne diyor der.

Benim erkek arkadaşım da orda okuyup okuyup bana sarıyorsun:22:diyor :36:
e haklı da, öyle yapıyorum .:26:en son rüya muhabbeti vardı ya o gece sabah 7 ye kadar webcam açık beklettirdim:30:korktum napıyım :9:en sonunda bişi olsa camdan yumruk mu atcam sibel? yatalım artık nolur dedi :54::9:

yok ya ben takılmıyorum oda kızmıyor girmeme. sadece isim verme, bilgi verme diyor onun dışında anlattıklarımı dinliyor:1:

Neyse kızlar ben çıkıyorum. Saat kaç olmuş harbidende beyleri kızdırmayalım:1: İyi geceler kendinize iyi bakın Allaha emanet olun. Muhabbet mükemmeldi yarında konuşalım.:54:

yok ya ben takılmıyorum oda kızmıyor girmeme. sadece isim verme, bilgi verme diyor onun dışında anlattıklarımı dinliyor:1:

bizde bide şöyle bi durum oluyor kaynana sorunlarını okuyorum ,e malum o da aday adayı hayırlısıyla ,, konuşma genelde şöyle oluyor, ben burda okuyorum işte , kaynanam geldi beni iğnledi, oğlumun parası dedi vsvs

ben: canım, şimdi biz evlensek :16: annen bize gelse böyle böyle yapsam annen ne der?
o: nerden çıktı şimdi bu soru, bişi demez ne desin??:53:
ben: peki sen naparsın,illa annem haklı mı dersin,küsermisin bana:18:
o: Sibel yine o sitedesin dimi?? :20: yine ne okudun sen:41:
ben: şeyy kem küm :24::9::16:

bizde bide şöyle bi durum oluyor kaynana sorunlarını okuyorum ,e malum o da aday adayı hayırlısıyla ,, konuşma genelde şöyle oluyor, ben burda okuyorum işte , kaynanam geldi beni iğnledi, oğlumun parası dedi vsvs

ben: canım, şimdi biz evlensek :16: annen bize gelse böyle böyle yapsam annen ne der?
o: nerden çıktı şimdi bu soru, bişi demez ne desin??:53:
ben: peki sen naparsın,illa annem haklı mı dersin,küsermisin bana:18:
o: Sibel yine o sitedesin dimi?? :20: yine ne okudun sen:41:
ben: şeyy kem küm :24::9::16:

ben:bak ya yazık annen bana böyle birşey yapsa ne yaparsın hayatım
eşim:ne alakası var ya şimdi:1: ayyy eşimi hep kötüler gibi konuştum aslında kadınsal konularda böyledir yani erkeklerin genelinde olan şey biz gibi duygusal,konuşkan değiller.
kız birşey yazmayın meraktan çatlarım yaaa :27:

ben:bak ya yazık annen bana böyle birşey yapsa ne yaparsın hayatım
eşim:ne alakası var ya şimdi:1: ayyy eşimi hep kötüler gibi konuştum aslında kadınsal konularda böyledir yani erkeklerin genelinde olan şey biz gibi duygusal,konuşkan değiller.
kız birşey yazmayın meraktan çatlarım yaaa :27:
:52: tamam tamam :27: yatıyorum zaten güzel konu :9:ay bide muteyi falan düşünsenize ..onun eşi napsın ya? gerçi okumuştum bi ara isyan mesajı vardı '' eşimi özledim ,site ahalisi az doğru durun gibisinden'':9::10::3:

Back
X