Bende mutlu olmak istiyorum

Neden calismiyorsunuz? böylece evde yanliz olmazsiniz . Birde tibbi teshis nedir? sizin icin özel degilse bilmek isterim.

Son düzenleme:

ay senin durumun kötü sen sürekli aldığın ilaç var mı peki?ya madem senin sorunların var sana tel açıp senden mutlu olucam evlenicem gibi salak sapalak konuşan adamı sal gitsin ya .yazık bak gensçsin .koskoca adam olmuş eşşek kadar sende seviyorum bunu diyorsun sanada pes.

evet kullandığım ilaçlar var
ona kalsa ben bıraktım onu bana git diyen oydu
evet haklısın sevmemem lazım ama gönül bu yapamıyorum unutamıyorum

Son düzenleme:
ona kalsa ben bıraktım onu bana git diyen oydu
evet haklısın sevmemem lazım ama gönül bu yapamıyorum unutamıyorum

ya iyide ne bilim senide kocanıda tanımadığım için çok doğru yorumlarda yapamayacağım ama sendeki bu rahatsızlık nüksediyor mu sürekliyani senin normal hayatını etkiliyor mu ki .yani bazen piskolojik rahatsızlıklar bir nedenden dolayı olur ve o neden ortadan kalktığında azalır ve biter .yani senin sürekli mi bu durum ?

burda yeteri kadar iş imkanı yok ki
majör ve minör depresif bozukluk

Öncelikle cok gecmis olsun. Hic bir ilac sizi depresyondan kurtaramaz sadece sizi o anda uyusturur ve sorunlarinizdan kisa bir süre de olsa unutmaniza yardimci olur. Bu sorunlarinizi ancak halledip rafa kaldirdiginizda iyilesmis olursunuz. Herseyi unutun demiyorum olan sorunlarinizi kabul etmeyle baslayin. Eminim böyle bir rahatsizliginiz varsa siz güclü bir insansiniz ve üstesinden gelirsiniz.

bende sürekli olan bişey bu son zamanlar arttı sadece

canım inşallah aşıcaksın bu sorunları artık arkana bakma derim sonuçta seni sözleriyle üzmeye çalışan adamı takma önünde eminim çok güzel bir gelecek olucak

inşallah bakmamaya çalışıcam artık

teşekkür ederim rafa kaldırmak keşke dediğin kadar kolay olsa

teşekkür ederim rafa kaldırmak keşke dediğin kadar kolay olsa

Zaman ve emek ister arkadasim. Ama bu sekilde yasamak hep mutsuz olmaktan daha iyidir. Hayatina yeni planlar ve düzenlemeler yap. Inan intahar etmek vs. seyler sadece seni ve aileni üzer. Allah korusun yeni sorunlar elde edersin. Insan hayatta bazi sorunlarla karsilasir üstünden gelmek icinde yeterli gücümüz her zaman vardir. Icindeki gücün varolduguna inan ve kendine güven. O zaman baslarsin iyilesmeye.

Son düzenleme:
.bak kardeşim seni seven adam senin yanında olur .kendini sakın suçlama .şimdi sorununu pek anlamadım ama bekle bakalım geri dönüşü olucak mı sen arama sorma bakalım döner belki belli mi olur .

haklısın
normalde arayıp sormuyodum ama kalan eşyalarımı istemek için mail atmak zorunda kaldım

hic bir esyani yakmamistir belki de seni uzmek icin soyledi

kendin de biliyorsun ve yaziyorsun benim yuzumden, psikolojik sorunlarim yuzunden oldu diye.. zaten hastaligin sana bu mutsuzluk hissini veriyor bence iyi olmayi kendin istemelisin ..ben iyi olmak zorundayim deyip iyilesmek icin caba gostermelisin

hepimizin depresif oldugu anlar oluyor, kendimizi mutsuz hissettigimiz, cikmazdaymis gibi daraldigimiz anlar.. bu durumlari atlatmak icin sevdigin bir seyler yapmayi dene..once kendini eve kapatma..yuruyus yap spor yap. istemiyorum deyip de kestirip atma

belki de sen iyilesir isen iliskinizde duzelir neden kendine ama kendine bir sans vermiyorsun

haklısın ama ben o zamanlar ne yaptığımı bilmiyodum şimdilerde biraz daha iyiyim en azından intiharı düşünmüyorum ama böyle olunca moralim çok bozuldu

senın duysusal çöküntüler yaşadığını bıle bıle , bazı ılaçları kullandığını bıle bıle, ayrıca ıntıhar gırısımlerımde olmuşş , herseyı bıle bıle bu sözleri söyledıyse unut cnm unut gitsin..

gerçekten unutan adam;
eşyalarını yaktım,sensiz daha mutluyum yakındada evlenicem demez.
karşı tarafa güçlü durmaya çalışan,çok üzülen ama gururuna yediremiyen bir adam der bunu.

zaten ilk önce müsait değilim buaralar müsait olunca gönderirim dedi sonra yaktım bi tane filan kalmıştır belki yaktım elbiselerini dedi
bende iyi olmak istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…