- Konu Sahibi 88kelebek88
-
eşimden ayrıldım evde bazı kıyafetlerim vardı onları istedim yaktım dedi ben sensiz daha mutluyum yakında evlenicem sen olmadan mutlu olucam bi başkasıyla diyo
eşimden ayrıldım evde bazı kıyafetlerim vardı onları istedim yaktım dedi ben sensiz daha mutluyum yakında evlenicem sen olmadan mutlu olucam bi başkasıyla diyo
Sinir hali ile söylenmiş cümleler gibi geliyor bunlar
sensiz daha mutluyum,elbiselerini yaktım gibi
canım siz kaç yaşındasınız allah aşkına ya .sensiz mutluyum başkasınla evlenicem bak gör hadi bakalım sanki çocuk bu adam .ya zor biliyorum ama ayrıysan unutman lazım muhattab olma derim ben .ama geri dönüş olur diyorsan o başka .zira sizin sebeplerinizi bilmiyorum ayrılma sebebinizi yani.
ne kadar oldu ayrılalı ?
ölede işte insan üzülür tabi kolay deil.Sil baştan başlamak gerek bazen....her şeyi sıfırlamak....
çocuk yoksa bunu yapabilirsiniz......hayat hem çok uzun, hem de çok kısa, hiç birşey için mutsuz olmaya değmez...
bilmiyorum neden böyle söylüyo ama ben çok özledim dayanamıyorum artık psikolojik ilaçlar kullandığım halde böyleyim şuanda titriyorum resmen
Sil baştan başlamak gerek bazen....her şeyi sıfırlamak....
çocuk yoksa bunu yapabilirsiniz......hayat hem çok uzun, hem de çok kısa, hiç birşey için mutsuz olmaya değmez...
cnm inş rabbim kalbindeki acıyı dindirir
ben 23 yaşındayım o 33 yaşında benim pskolojik sorunlarım yüzünden ayrıldıkQUOTE]
Neden psikolojik sorunlariniz var ? yardimci olalim bir nevi terapi oluruz
cnm inş rabbim kalbindeki acıyı dindirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?