Bende mutlu olmak istiyorum

ben çok defa intihar girişiminde bulundum 1-2-3 kere değil 5-6 kere bu da bunu biliyodu en son çamaşır suyu içtiğimde çok kötü olmuştum numara yapıyosun sandım halada inanmıyorum sana demişti bana
canım bunların ana sebebi neydi? sizi ayıran en önemli şey senin rahatsızlığın ve eşinin anlayışsızlığı gibi birşey miydi?
Eğer öyleyse,sen bu durumdayken, karşı tarafın sana son derece şevkatli ve anlayışlı olması lazım.
Yaşadıkların kolay değil ki bu tür girişimlerde bulunmuşsun.
Herşeyin mutlaka bir sebebi vardır.
Bak mesela ben anksiyete ve şiddetli panik atak hastasıydım,bir dönem ağır bir depresan kullandım ve bu hastalık nereden çıktı diye hep düşünürdüm.Geçen gün gazetede bir yazı okudum,altını ıslattığı için ağır bir şekilde cezalandırılan çocuklar yetişkinlik döneminde anksiyete(yoğun sıkıntı-kaygı bozukluğu) yaşarlarmış yazıyordu.O yazıyı okuyunca günlerce düşündüğüm sorunun cevabını buldum.Hayata bir yerinden tutun,bazen düşsende yine kalk ve yürü.Ama yanında çığlığını duymayan insanlarla değil, sessizliğini bile duyabilen insanlarla...

sınavlara hazırlanmak stres artırır zaten
ben daha canlı neşeli bişeylerden bahsettim
sizi mutlu edecek güldürecek şeylerden...

belki çalışarak oyalanırım diye düşünmüştüm:44:
herhangi bikurs olsa kursada giderim belki el işi vs.

evet sürekli annemle bi yerlere filan gidiyorum bugün düğüne gittim ama hiç aklımdan çıkmıyo

üzülse neye yarayacak ki....
olan sana olacak...
kendine yazık etme......

haklısın

e sne git arada yanna öle olmazmıydı?

son zamanlar dükkana gitmemi istemiyodu ki

evet aynen öyleydi
benimde bu sorunumun tek sebebi küçüklükten geliyomuş bide ben kaçarak evlendim

Allah acil sifalar versin...
Bir an once unuttursun onu sana insallah...
Oncelikle kendine deger vermekten basla.
Tedavini aksatma negatif dusunme...
Insallah en kisa surede atlatirsin....

Öncelikle geçmişolsun.Senin ıçın üzüldüm.

Hastalığın ıçın tedavi gördüğünü,ilaç kullandığını söylüyorsun,sanırım doktorun da sana kendini meşgul edecek birşeyler bulmanin söylemiştir.

Normal psıkolojıdekı bir insan bile bütün gün evde oturur,düşünürse zaten depresyona girer,bunu unutma.

Acil olarak kendine bir iş bulman,kurslara gıtmen gerek senin,kendini dinleyecek vaktin olmamalı.

Bulunduğun yerde iş imkanları kısıtlıysa tezgahtarlık yap,hamburgercıde çalış veya merkezde bir iş bul günde gerekirse 2 saatin yolda geçsin nefarkederkı,kendinden başka sorumluluğun yok nasıl olsa.

Yanliz kaldıkça eski eşini ,hastalığını düşünür durursun,KPSS ye çalıştığını söylemışsın evde çalışamazsın kursa yazılmalısın.

Lütfen uzaktı,zordu diye bahaneler bulmayı birak ve kendine çok acil bir iş ve kurs bul,senin bu durumu atlatman ıçın günde 10 saatini dışarda geçirmenin lazım.

ama ben hiç mutlu değilim dayanamıyorum artık eşimi çok özledim çok seviyorum ama o bana ben sensiz mutlu olucam filan diyo beni hiç mi sevmedi acaba hiç mi değer vermedi

zaten sen mutlu ol diye ayrildim deseydin.. bir baskasi ile evlen diye ayrildim deseydin! siz niye ayrildiginiz kuzum madem, sen seviyorsun.. o gururundan ben evlenecegim diyor? o seni deli ediyorsa boyle sozler bularak ozaman sende ...aaah sen hala bulamadinmi..? ben bir tane buldum bile deseydin!!! tovbe tovbe...

kezin oda seni seviyordur.. sinirinden oyle diyordur.. ama sonucda ayrilmissiniz.. artik herseyin arkasina bir nokta koymanin zamani gelmis! cok seviyorsan.. pismansanda git baris... suc sendeyse tabiki.. ozaman sen git evlenme teklifi et!! ne bileyimmmm

ayrılmışsın bitmiş canım daha fazla kendini üzme dünyanın sonuymuş gibi davranmazor biliyorum ama toparlanmaya çalış intihar girişiminde bulunmuşsun yazık ediyorsun kendine doktora git uzman desteği al bir an önce toparlan güçlü olmaya çalış canım Allah yardımcın olsun

Berkerim çok üzüldüm durumuna.

Umarım hakkında hayırlısı olur.

Eşini aklından çıkarmaktan başka çaren yok .

Unu t onu...

Allah acil sifalar versin...
Bir an once unuttursun onu sana insallah...
Oncelikle kendine deger vermekten basla.
Tedavini aksatma negatif dusunme...
Insallah en kisa surede atlatirsin....

amin inşallah
evet tedavimi aksatmıyorum her hafta psikoloğa gidiyorum haziranın ilk haftasıda psikiyatriye gidicem tekrar

teşekkür ederim
haklısın bi kaç yere başvuru yaptım ama cevap gelmedi beklemeyim

ben seviyorum ama o bana git dediği için gittim ben şimdi gelmiş bana sen bıraktın beni diyo

haklısın intihar amaçlı ilaç içmemem lazımdı ama inan o anda ölmekten başka bişey düşünemiyodum ölürsem daha iyi olur diye düşünüyodum

Eşin intihar edecekti galiba yanlış hatırlamıyorsam

evet öyle söylemişti ama yapmadı öyle bişey

eşinde de psikolojik sıkıntılar var gibi geldi

bilmiyorum ki olabilir

Berkerim çok üzüldüm durumuna.

Umarım hakkında hayırlısı olur.

Eşini aklından çıkarmaktan başka çaren yok .

Unu t onu...

unutmaya çalışıyorum ama unutamıyorum ki

Son düzenleme:
ben seviyorum ama o bana git dediği için gittim ben şimdi gelmiş bana sen bıraktın beni diyo

haklisin.. ben o sana yazdigim mesajdan sonra yazdiklarina tekrar goz attim ve senin gitmeni o istedigini okudum..
bu durumda bir bekle bakalim diyecegim.. belki geri don diye yalvarir, sende eyer 100% istiyorsan donersin bagzi sartlar koyarak.

birde kendinizi toplayin.. sen mutsuz o mutsuz bir binize cok kotu bir enerji verip durmussunuz..
bir birinizi seviyorken bu karamsarlik niye? biraz hayati sevmeye calisin...
sen eyer surekli bunalima girersen adamada ve kotu bir enerji verirsin bu yuzden adam tabiki artik sana git diye bilir...
bence biran once kendini toplamaya calis... kendine iyi davran..belki onu tekrar kazanirsinki ben nedense onun seni hala sevdigine inaniyorum.. zadece dedigim gibi onu tekrar kazanmak sana bagli.. psikolojini duzeltmeye calis bunu en cokda kendin icin deneyip savasmalisin..

yada onu unutmak seni daha cabuk iyilesdirecekdir.. belki bukadar kotu olmanin sebebi oydu..

ben ne zaman mutlu olucam kızlar ya bana bişey söyleyin bende mutlu olmak istiyorum artık dayanamıyorum niye böyle oluyo çok çaresizim bende mutlu olmak istiyorum artık

Canım ya, Allah yardımcın olsun...
Biliyorum bunların hepsi klasik sözler ama hepsi o kadar doğru ki, sen buna sadece cani gönülden inanman lazım...
herşeyde bir hayır vardır ve hiç birşey sebepsiz gerçekleşmez...
seni gerçekten sevseydi senin ve dertlerinin yanında olurdu, inş düzelir bakalım, bir bakarsın zaman geçtikçe o da seni özlediğini anlar...

ve Allah bir kapıyı kapatırsa, başka daha hayırlı bir kapı açacağından emin olmalısın, bunu çünkü bizzat arkadaşımda gördüm:

kendisi teyze oğluyla evlendi, birbirlerini çok seviyorlardı...kocasını Almanyaya götürdü...iki sene sonra ortaya neler çıkmadı ki...her zaman şükretmemiz lazım beterin beteri var diyorlar ya...taciz ettiği kızlar mı gelmedi karısına şikayet için, aldattığı da çıktı ortaya, sonra uyuşturucu işleri vs.. oooo ne ararsan var yani...arkadaşım yıkıldı, resmen öldü, hemen boşandı, lanet etti, teyzesigille bozuştu, psikolojisi bozuldu, haftalarca yatılı tedavi gördü 'aşka inanmıyorum, yok öyle birşey, hepsi yalan' dedi...
ben her zaman 'kızım Allaha şükret çocuk olmadan kurtuldun o pis adamdan, Allah seni sevdiği için ordan çıkarıp aldı' dedim ama nafile, hep ağlıyordu...

şimdi ise onu gerçekten çok seven biriyle evlendi ve ilk gecesinde hamile kaldı simdi ikiz kızları var ve şükür çooook mutlu anlatamam...

dualarımız seninle...

haklısın.kendimi toparlamaya çalışıyorum bide kendisini ayrıldığımızdan beri hiç görmedim değiştiğimi nasıl anlıcak ki :44:

amin inşallah Allah razı olsun
bende bazen öyle düşünüyorum böyle kısmetmiş diyorum ama o söyledikleri çok moralimi bozdu
maşallah hep mutlu olurlar inşallah

Son düzenleme:

bilmiyorumki tatlim.. sanirim onun yasadigi cevrelerden uzakda yasiyor olmalisin..sen iyi oldugunu o bir sekilde ogrenir/bilir.. bunu kafana takma.. onemli olan artik o degil... sensin.. hem o seni seviyorsa sana farketmeden seni goruyordur o bir yerlerde.. ama neyse
bunu daha cok onu kazanmak icin degil, kendini.. kendine kazanman icin yapmalisin.. zaten onu dusunursen surekli.. basaramazsin.. onu bir sureligine hayatindan cikar..
yada belki onu dusunerek toparlanmakda asil tam terzi yararli olabilir... suan hangi duygular icersindesin tam olarak bilmiyorumki...bir sey diyeyim..

galiba herseyin duzelmezsini cok istiyorsun...:) sen kendine hic bakmadigin kadar iyi bak! ozen gozter! ailenle, yakinlarinla bol bol disari cik.. ama herzaman bakimli ol... ve guzel seyler dusun..
kendin icin farkli seyler yap.. bu sana iyi gelir... ama kendinide gercekden topla... spor yap.. neseli ve hareketli yabanci sarkilar dinle ve deli gibi dans et!ruhuna dokunmaya calis...:)

haklısın kendime bakmam lazım geçen gün kuaföre gittim saçlarımı kestirdim kaşlarımı aldırdım saçlarımı boyattım ama sürekli o geliyo aklıma aklımdan nasıl çıkartıcam bilmiyorum
şuanda karmaşık duygular içerisindeyim ne mutlu ne mutsuz garip bi duygu
eskiden evde durmak isterdim dışarı çıkmak istemezdim şimdide evde oturmak istemiyorum sıkılıyorum ama biyere gidince de uzun süreli kalamıyorum sıkılıyorum daralıyorum

slm arkadaşım benim de senin gibi durumlarımız oldu ama sen daha dayanıklı olucaksın bnm 2 çocuk var şimdi neler çekiyorum bir bilsen yazsam bitmez intihar ,iftira atmalar çamur atmamı ararsın seni sevmemeiş bence seven böyle olmaz biz nişanlıyken istanbuldan ta ankaraya 2 saat yanımda konuşmak için geliyodu şimdi eser yok aşk fln fasa fiso yani kendi kendini tedavi edeceksin biraz diren böyle salma kendini bende senn gibi napcam netcem diyordum bak şimdi triod hastasıyım artık 2çocuk üstüne birde küfür çekiyorum boşanmama an mesesi m.a.öğretim lisesindeyim 10.sınıftayım bir bitse dk durmıcamm. bir şey daha var sarı kantaron al baharatçıdan 1 lt suya 1t atlı kaşığı demleyip içiliyor ben çok faydasını gördüm inanki kurtulmuşsun kendine bak

slm canım hakkımızda hayırlısı ben hala çok seviyorum ama ayrılalı 1 aya yakın oluyo bazen iyi oldu ayrılmamız böylesi daha iyiymiş diyorum ama bazende özlyorum ne yapmak istediğimi inan bende bilmiyorum ben psikolojik ilaç kullanıyorum bu önerdiğin onları kullanırkende içebilir miyim bi sorun olur mu acaba :44::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…