- Konu Sahibi 88kelebek88
-
senın duysusal çöküntüler yaşadığını bıle bıle , bazı ılaçları kullandığını bıle bıle, ayrıca ıntıhar gırısımlerımde olmuşş , herseyı bıle bıle bu sözleri söyledıyse unut cnm unut gitsin..
unutamıyorum işte bende unutmak istiyorum böyle olsun bende istememiştim
gerçekten unutan adam;
eşyalarını yaktım,sensiz daha mutluyum yakındada evlenicem demez.
karşı tarafa güçlü durmaya çalışan,çok üzülen ama gururuna yediremiyen bir adam der bunu.
zaten ilk önce müsait değilim buaralar müsait olunca gönderirim dedi sonra yaktım bi tane filan kalmıştır belki yaktım elbiselerini dedi
bende iyi olmak istiyorum artık
cnm anlıyorum seni ama, ayrılmışsınız ne olabılır ki daha? bitirmeye karar verıp bıtırmıssınız? senın gerı dönmek gibi bir nıyetın var galıba? yoksa amacın başka ne olabılır ki?
unutamamış ama karşıdnki kadının sorunları olduğunu bile bile (hemde ciddi şeyler bunlar) yazdıkları .ben evlenicem mutlu olucam bak gör hadi bakalım demesi çok irite edici ,çocukça hatta komik .biri bana bunları derse güler geçerim heralde .kaldı ki 33 yaşında bu adam .demiyorum birşey bu vatandaşa .
Esinle ayrilmak istiyormusun? Onu halen seviyormusun ? bu sorularin cevaplari esinle olan sorunu cözecektir. Esinle ilgili bir sey söylemiyecegim bu senin kararin ve etkilemek istemem.
Elbiseleri de ders etme yerine yenisini alirsin dert etme.
çok seviyorum ama bu durumlarda gitmek istemiyorum tekrar o eve gidip saatlerce yalnız kalmak istemiyorum çağırdı aslında beni gel dedi gitmedim pskolojimin bozuk olduğunu henüz buna hazır olmadığımı söyledim ısrar etti gitmedim ondan sonra şimdiye kadar bitirmemiştim belki ama şimdiden sonra bitti demişti bana gel diye mesaj atmadan öncede enişteme bir sürü şey söylemiş bitirdim filan demiş ne yapmak istediğini bende anlayamıyorum :44:
resmi olarak bittimi herşey
eğer bittiyse sende bitirmek zorundasın kafanda....
eşyalarını yaktım diyen bir adam için değermi sence..
piskolejik destek almaya devam et..iyi değilsin....
hem varsyalım tekrar birleştiniz..
herşeyin başa sarmayacağı ne malum...
tavşan 1 zıplar 2 zıplar misali.....
her intihar girişimi hayatta kalmakla sonuçlanmıyor malesef....
2.bir şansınız olmayabilir....
artık yapmam demeyin...kim ister intihar etmeyi...
o raddeye 1 defa gelen kişi 2.3. defa pekala gelir...
tedavinize devam edin....size şu an en iyi gelen şey bu olacak....
çok seviyorum ama bu durumlarda gitmek istemiyorum tekrar o eve gidip saatlerce yalnız kalmak istemiyorum çağırdı aslında beni gel dedi gitmedim pskolojimin bozuk olduğunu henüz buna hazır olmadığımı söyledim ısrar etti gitmedim ondan sonra şimdiye kadar bitirmemiştim belki ama şimdiden sonra bitti demişti bana gel diye mesaj atmadan öncede enişteme bir sürü şey söylemiş bitirdim filan demiş ne yapmak istediğini bende anlayamıyorum :44:
yani sana başka , enıstene başka konusmus..neyse cnm inş herşey gönlünce olur ne desem bılemedım.. allah yardımcın olsun
biliyorum çünkü tekrar evde yalnız kalıcam günde yüzünü en fazla 2 saat görüyodum tekrar öyle olsun istemedimiyide madem seviyorsun nedden gitmedin yanına eşinin ?piskolojinin bozulmasına sebep bu adam ee düzelmesi içinde ona ihiyacın var .
ben çok defa intihar girişiminde bulundum 1-2-3 kere değil 5-6 kere bu da bunu biliyodu en son çamaşır suyu içtiğimde çok kötü olmuştum numara yapıyosun sandım halada inanmıyorum sana demişti bana
O evde ne var ? neden yanliz kalmak zorundasiniz ? Günde en az bir kac saatte olsa bir disarida ugrasi bulun kendinize. Spor kurslari , yabanci dil kurslari , el sanatlari vs gibi seyler .
hem biliyormusunuz mutlu olmak asla imkansız değil..
mesala bir önerim var acizane..
bir kedi veya kuş alın kendinize
adını mutlu koyun...
onu besleyin büyütün....
hayvanlardan korkuyorsanız...
bolca kitap okuyun...
nasıl eğlenceli olduğunu okuyunca anlarsınız...
bir kursa gidin yada
ilgi alanlarınız neyse kendinizi geliştirin.....
imkanınız varsa gezin...
arkadaşlar edinin...
mutlaka bir aktivite bulun kendinize
eve sen bu adamı seviyorsun öylemii
bense sen önce kendini sev arkadaşım....
ölüm herşeyin sonu değil......
aksine başlangıcı
amin inşallah
biliyorum çünkü tekrar evde yalnız kalıcam günde yüzünü en fazla 2 saat görüyodum tekrar öyle olsun istemedim
bu adam çok mu çalşıyor ki ne iş yapıyor ?neden 2 saat görebiliyorsun .ayrıca neden bu seni bu kadar geriiryor vay be na hastalıklar var haberimiz yok.kocamı 2 saat görsem daha ne isterim ya .ne güzel kafama göre takılırım evde .
çünkü merkezde değil ev her yere uzak markete bile
kpssye hazırlanmak istiyorum aslında ama böyle şeyler olunca hiç içimden gelmiyo
çünkü merkezde değil ev her yere uzak markete bile
kpssye hazırlanmak istiyorum aslında ama böyle şeyler olunca hiç içimden gelmiyo
haklısın sanki ben ölsem çok mu üzülücek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?