Bende varim diyenlerin diyet günlügü

Menum

Sabah. 1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık 2 kaşık lor..
1 bardak çay
1 dilim kepekli ekmek...

Bu arada bundan sonraki menulerimde sabahki menumu yazmayacağım...

Hep aynı oluyor çünkü... Ekstra bişey yersem yazarım...

Ara 1 yeşil elma

Öğle yemegim yoktu bir tabağa domates salatalık lor karıştırıp 1 dilim ekmekle yedim...

Ara yarım şeftali
1 bardak yeşil çay

Akşam. 5 tane ızgara kanat
Salata 1 bardak ayran ve 1 dilim ekmek...

çok iyiymiş canım hem doyurucu hem hafif menun var.
gün içinde bol su içiyo musun

ayy valla ben demin 1 dilim pizzaya meylettim aksam.yemegi niyetine baska bisey yemedim ama...
yok değil ,yani bir hafta öncesine kadar daha bi çok yiyodun sanki ,baya azattın :)
yigidi oldur hakkini yeme diyorsun yani )
Gurbette derken türkiye sınırları icerisindeyim ama ailemden 24 saat uzakta mus'tayim...
hmm anladim canim...keske bende o kadar yakin olsam aileme ...

canim yumurtayla peyniri ayni anda yemek iyi degilmis...ya peyniri secmelisin ya yumurtayi )

sabah: 1 dilim tam tahilli ekmek,6 zeytin,1 domates,1 kk.peynir,cay

ara: 2 minik cekme helva(malum donem maduruyum kizlar (

ogle:bir buyuk kase salata,1 catal yumurta, 1 dilim ekmek

ara:kahve 3-4 uzum( listede yoktu)

aksam :1 dilim pizza,1 cay bardagi ice tea

(aksam yemegim menuyle hic alakali degil ama baska yemek yapmadigim icin esimle ogluma ayak uydurdum sadece bugunluk)

ardindan 1 kahve (yalniz kahveleri sekerli iciyorum simdilik tatlandiricim kalmadigi icin....

Son düzenleme:
çok iyiymiş canım hem doyurucu hem hafif menun var.
gün içinde bol su içiyo musun

Su içiyorum cnm günde en az 3 litre...

Susuz yaşayamam ben yemek olmasın şu olsun bnm için..

Biraz önce de 35 dk koşu bandimda hızlı tempoda yürüdüm...

Bak bunu hiç duymamıştım
Teşekkür ederim bilgi verdiğin için...
Ben de secimimi yaparım...

asiriyami kacmisim kizlar?

E biraz fazla olmuş...

ben diyet konusunda iradeliyim...
diyet boyunca hiç kaçamak yapmam...

bugün çok karışık yedim ayakta,poşetleri yerleştiriken falan

0.25 x 1 Porsiyon (150gr) Tavuk Göğsü (Haşlanmış)
2.00 x 1 Adet (20gr) Sigara Böreği / Börek (Peynirli)
0.50 x 1 Paket (27gr) Eti Form Mısır ve Pirinç Patlağı
1.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek
2.00 x 1 Adet Erik
1.00 x 1 Adet (30gr) Izgara Köfte
2.00 x 1 Adet Ceviz
0.50 x 1 Porsiyon (180gr) Menemen
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Lipton Limonlu Yeşil Çay
1.00 x 1 Litre Su
0.50 x 1 Adet (50gr) Eti Popkek Çikolatalı
0.50 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek
0.50 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Sade Pirinç Pilavı

canim hesaplamalarini nerden yapiyorsun?hepsinin toplam hesaplanmis halini vermiyormu sistem?
ben kalori sepetinden yapiyordum bir ara gun sonunda toplam aldigim kaloriyi yaziyordum.yine basliycam yarindan itibaren...

bugün pizza,helva ve zeytinler biraz fazla olmuş sanki ama sınıra dayanmış aşmamış.bu dönemi bu kadarla atlatabilirsen göbek at:)

canim 1 zeytin 10 kalori cok kalorili degil.pizzaysa cok ince ve avuc ici kadar minikti..ben sadece cekme helvalarina pismanim ama benim kan sekerim dusuk normalde sekerli seylere meyilli olmamin sebebi bu.birde malum donemde daha da dusuyor iradesizlikten degil inanki...istesem pizzadan daha fazla yiyebilirdim mis gibi kokuyordu ama tuttum kendimi...

canim hesaplamalarini nerden yapiyorsun?hepsinin toplam hesaplanmis halini vermiyormu sistem?
ben kalori sepetinden yapiyordum bir ara gun sonunda toplam aldigim kaloriyi yaziyordum.yine basliycam yarindan itibaren...
site otomatik yapıyor da buraya yazarken siliyorum gereksiz kalabalık olmasın diye.ama çok faydalıymış inş psikopata bağlamam o şu kalori bu bu kalori diye :)

yok zaten kesinlikle çok değil.normal listene göre biraz fazla görünmüştü.zeytini 30 kalori falan diye hatırlıyodum tekrar bakiyim..bi de bence çok çok canının istediği aklının takıldığı şeyi yemeyince diyet ters tepiyo.hatta haftanın bir günü ödülmfalandır ya bazı listelerde.o yüzden çok kafayı takmamak lazım olmuşa ölmüşe yenmişe

Günaydın kızlar. Nasılsınız bakalım.

Akşam menüm: Yarım kase mercimek çorbası ve salata.
İp Atlama: Çok fazla değil ama 100 tane
25 tane mekik
Yarım saat yürüyüş.
Sporsunuz olmayacak diyip başladım bir ucundan

Kahvaltı:2 dilim ekmek
2 dilim beyaz peynir.
Şekersiz çay.

Ha bu arada Öğretmen arkadaşlar yeni öğretim yılınız hayırlı uğurlu olsun. Benim eşim de öğretmen uzun bir tatilden sonra dün pek bir istekli gitti okula .Tatil sevmez kendileri.

bi gunaydın da benden olsun bu sabah erkenden
kflaksımı yedım erkenden cayımı ıcıyorum sımdıde
sizler nerelerde ne almedesınız bakaklım

yok yaa uydurma olmsla ölmüse çare yokda yenmise var kusariz olur biter
hehe saka saka
bazen istedigin zaman kendini cok iyi franleyebiliyorsun canim gozumden kaciyor sanma
bi gunaydın da benden olsun bu sabah erkenden
kflaksımı yedım erkenden cayımı ıcıyorum sımdıde
sizler nerelerde ne almedesınız bakaklım
valla emreyi okula biraktim geldim....sinifi degismis ,emreyi sinifa biraktim eski sinifina bir bakayim dedim...geri donuste yeni sinifinin kapisinin onunden gecerken ne goreyim emre yardimci ogretmene sarilmis hngur hungur agliyor içim parcalandi ama saklanarak ayrildim ordan....beni gorse durmazdi okulda cunku..uff ya cok uzuldum ne zor su okulun ilk gunleri kucukler icin saat 10 da okulun arkasindaki cocuk parkina cikariyorlar birazdan gidip gizli gizli izliycem yvrum bir kosede agliyormu yoksa ???:26:

gunaydinnnn kizlar,arada kacamagim cok olunca buraya gelmeye yuzum tutmuyor neyse her yeni gun yeni baslangic bu sabah cok az beyaz peynir ,5 kucuk zeytin,salatalik,bir dilim ekmek.Ögle yemeginde de kurufasulye,salata ,ekmek yemegi dusunuyorum.

İyi etmissin mehayim cok zor bi durum ama iyi etmissin yoksa hayatta alismazdi bizde pazartesi baslicaz ama birhafta boyunca annelerde gidicek alistrma amacli

gunaydinnnn kizlar,arada kacamagim cok olunca buraya gelmeye yuzum tutmuyor neyse her yeni gun yeni baslangic bu sabah cok az beyaz peynir ,5 kucuk zeytin,salatalik,bir dilim ekmek.Ögle yemeginde de kurufasulye,salata ,ekmek yemegi dusunuyorum.

hadi madem gün bugündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…