çok iyiymiş canım hem doyurucu hem hafif menun var.Menum
Sabah. 1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık 2 kaşık lor..
1 bardak çay
1 dilim kepekli ekmek...
Bu arada bundan sonraki menulerimde sabahki menumu yazmayacağım...
Hep aynı oluyor çünkü... Ekstra bişey yersem yazarım...
Ara 1 yeşil elma
Öğle yemegim yoktu bir tabağa domates salatalık lor karıştırıp 1 dilim ekmekle yedim...
Ara yarım şeftali
1 bardak yeşil çay
Akşam. 5 tane ızgara kanat
Salata 1 bardak ayran ve 1 dilim ekmek...
ayy valla ben demin 1 dilim pizzaya meylettim aksam.yemegi niyetineuuu bbeybiler burlar coşmuş
bugün dışardaydım normalde hazır yemeyi çok severim ama hamdolsun baya motive olmuşum hiçbişeye meyletmedim
şimdi de biraz iş veyemek yapiim sonra da spor yapiim inşallah
he bi de canfunerdanın günlerdir ertelediğim içeceğini
yigidi oldur hakkini yeme diyorsun yaniyok değil ,yani bir hafta öncesine kadar daha bi çok yiyodun sanki ,baya azattın :)
hmm anladim canim...keske bende o kadar yakin olsam aileme ...Gurbette derken türkiye sınırları icerisindeyim ama ailemden 24 saat uzakta mus'tayim...
Menum
Sabah. 1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık 2 kaşık lor..
1 bardak çay
1 dilim kepekli ekmek...
Bu arada bundan sonraki menulerimde sabahki menumu yazmayacağım...
Hep aynı oluyor çünkü... Ekstra bişey yersem yazarım...
Ara 1 yeşil elma
Öğle yemegim yoktu bir tabağa domates salatalık lor karıştırıp 1 dilim ekmekle yedim...
Ara yarım şeftali
1 bardak yeşil çay
Akşam. 5 tane ızgara kanat
Salata 1 bardak ayran ve 1 dilim ekmek...
asiriyami kacmisim kizlar?
çok iyiymiş canım hem doyurucu hem hafif menun var.
gün içinde bol su içiyo musun
ayy valla ben demin 1 dilim pizzaya meylettim aksam.yemegi niyetinebaska bisey yemedim ama...
yigidi oldur hakkini yeme diyorsun yani)
hmm anladim canim...keske bende o kadar yakin olsam aileme ...
Allah yardimcin olsun cnm... Sabır versin...
Biz bitsin diye gün sayiyoruz...
canim yumurtayla peyniri ayni anda yemek iyi degilmis...ya peyniri secmelisin ya yumurtayi)
asiriyami kacmisim kizlar?
E biraz fazla olmuş...
ben diyet konusunda iradeliyim...
diyet boyunca hiç kaçamak yapmam...
bugün çok karışık yedim ayakta,poşetleri yerleştiriken falan
0.25 x 1 Porsiyon (150gr) Tavuk Göğsü (Haşlanmış)
2.00 x 1 Adet (20gr) Sigara Böreği / Börek (Peynirli)
0.50 x 1 Paket (27gr) Eti Form Mısır ve Pirinç Patlağı
1.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek
2.00 x 1 Adet Erik
1.00 x 1 Adet (30gr) Izgara Köfte
2.00 x 1 Adet Ceviz
0.50 x 1 Porsiyon (180gr) Menemen
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Lipton Limonlu Yeşil Çay
1.00 x 1 Litre Su
0.50 x 1 Adet (50gr) Eti Popkek Çikolatalı
0.50 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek
0.50 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Sade Pirinç Pilavı
bugün pizza,helva ve zeytinler biraz fazla olmuş sanki ama sınıra dayanmış aşmamış.bu dönemi bu kadarla atlatabilirsen göbek at:)
site otomatik yapıyor da buraya yazarken siliyorum gereksiz kalabalık olmasın diye.ama çok faydalıymış inş psikopata bağlamam o şu kalori bu bu kalori diye :)canim hesaplamalarini nerden yapiyorsun?hepsinin toplam hesaplanmis halini vermiyormu sistem?
ben kalori sepetinden yapiyordum bir ara gun sonunda toplam aldigim kaloriyi yaziyordum.yine basliycam yarindan itibaren...
yok zaten kesinlikle çok değil.normal listene göre biraz fazla görünmüştü.zeytini 30 kalori falan diye hatırlıyodum tekrar bakiyim..bi de bence çok çok canının istediği aklının takıldığı şeyi yemeyince diyet ters tepiyo.hatta haftanın bir günü ödülmfalandır ya bazı listelerde.o yüzden çok kafayı takmamak lazım olmuşa ölmüşe yenmişecanim 1 zeytin 10 kalori cok kalorili degil.pizzaysa cok ince ve avuc ici kadar minikti..ben sadece cekme helvalarina pismanim ama benim kan sekerim dusuk normalde sekerli seylere meyilli olmamin sebebi bu.birde malum donemde daha da dusuyor iradesizlikten degil inanki...istesem pizzadan daha fazla yiyebilirdim mis gibi kokuyordu ama tuttum kendimi...
yok yaa uydurma olmsla ölmüse çare yokda yenmise var kusariz olur bitersite otomatik yapıyor da buraya yazarken siliyorum gereksiz kalabalık olmasın diye.ama çok faydalıymış inş psikopata bağlamam o şu kalori bu bu kalori diye :)
yok zaten kesinlikle çok değil.normal listene göre biraz fazla görünmüştü.zeytini 30 kalori falan diye hatırlıyodum tekrar bakiyim..bi de bence çok çok canının istediği aklının takıldığı şeyi yemeyince diyet ters tepiyo.hatta haftanın bir günü ödülmfalandır ya bazı listelerde.o yüzden çok kafayı takmamak lazım olmuşa ölmüşe yenmişe
bazen istedigin zaman kendini cok iyi franleyebiliyorsun canim gozumden kaciyor sanmaGünaydın kızlar. Nasılsınız bakalım.
Akşam menüm: Yarım kase mercimek çorbası ve salata.
İp Atlama: Çok fazla değil ama 100 tane
25 tane mekik
Yarım saat yürüyüş.
Sporsunuz olmayacak diyip başladım bir ucundan
Kahvaltı:2 dilim ekmek
2 dilim beyaz peynir.
Şekersiz çay.
Ha bu arada Öğretmen arkadaşlar yeni öğretim yılınız hayırlı uğurlu olsun. Benim eşim de öğretmen uzun bir tatilden sonra dün pek bir istekli gitti okula .Tatil sevmez kendileri.
valla emreyi okula biraktim geldim....sinifi degismis ,emreyi sinifa biraktim eski sinifina bir bakayim dedim...geri donuste yeni sinifinin kapisinin onunden gecerken ne goreyim emre yardimci ogretmene sarilmis hngur hungur agliyorbi gunaydın da benden olsun bu sabah erkenden
kflaksımı yedım erkenden cayımı ıcıyorum sımdıde
sizler nerelerde ne almedesınız bakaklım
gunaydinnnn kizlar,arada kacamagim cok olunca buraya gelmeye yuzum tutmuyor neyse her yeni gun yeni baslangic bu sabah cok az beyaz peynir ,5 kucuk zeytin,salatalik,bir dilim ekmek.Ögle yemeginde de kurufasulye,salata ,ekmek yemegi dusunuyorum.
hadi madem gün bugündür
Aynen cnm bende senin gibiyimuzun zamandir birturlu kendimi diyete adapte edemiyorum eee istek olmayincada istah patlamasi kacinilmaz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?