Bende varim diyenlerin diyet günlügü

Nazlıbahar şu profil resminde havalı bir fıstığın resmi var ya. Kızın mı yoksa

Sorma cnm ya otobuste bi kadinda ole dedi ya sen hep dogur cok gzl cocuklar dofuruyosun demesin mi butun millet dondu bakti :))) o fistik simdi 9 yasinda orda 5 ya da 6 idi ben bi guncelleyim profilimi ya taaa 2008 duruyo ya

Sorma cnm ya otobuste bi kadinda ole dedi ya sen hep dogur cok gzl cocuklar dofuruyosun demesin mi butun millet dondu bakti :))) o fistik simdi 9 yasinda orda 5 ya da 6 idi ben bi guncelleyim profilimi ya taaa 2008 duruyo ya

seni merak etmistir millet :)) bu guzel bebekler doguran kadin nasil bir kadin diye

canımcım yapılan en büyük hatalardan biri kuru fasülye pilavı bir arada yemekmiş,sen ikişer kaşık yemişsin az ama yine de bir arada yeme canım ,heleki diyetteyken amanınnnnn.... :)

bitter alicam cnm dusunuyorum :))
aksam degilde su an ac hissetmeye basladim.niye sordun kiz? :)

azar azar ikisindende yiycem ben canim.tek cesit beslenmeyi sevmiyorum ben.cok ac olmassam senin dedigin gibi yapabilirim )

eğer uzun bi süre kendini tok hissediyorsan çok yemişsin demek şeker ...

ya işte ben alışmışım herhalde az yemeye ikisi bana çok geldi ...

Son düzenleme:
sabah:2 küçük dilim çavdar ekmeği,az peynir ,bi kaç lokma sahanda yumurta yapmıştım kocama ondan aldım ,2 yeşil zeytin,2 dilim domates ,çay ,salatalık

ara :kahve ,diyet içecek

öğle :3 kaşık bülgur pilavı ,bir kase yoğurt

şimdi de yeşil çay içicem ...

canim daha once hangi topikteydin?sanki gordum biyerlerde seni daha once :))

Maşallah topik çok çabuk ilerliyor ...

Emziriyorum diye bir arkadaşın topigi vardı orda yazıyordum...

Sabah tartildim. 59.7 kiloyum...

Yazın kilo alıyorum çünkü bol bol anne yemeği yiyorum ...

Gurbette olduğum için bizim oranın yemeklerini özlüyorum...

sabah: 1 dilim tam tahilli ekmek,6 zeytin,1 domates,1 kk.peynir,cay

ara: 2 minik cekme helva(malum donem maduruyum kizlar (

ogle:bir buyuk kase salata,1 catal yumurta, 1 dilim ekmek

ara:kahve 3-4 uzum( listede yoktu)

eğer uzun bi süre kendini tok hissediyorsan çok yemişsin demek şeker ...

ya işte ben alışmışım herhalde az yemeye ikisi bana çok geldi ...

yok cok tok hissetmedim acikcasi ama ben cok acikinca midem agrir o olmadi.gece tam basliyordu uyudum sabah cok acikmistim karnim icerideydi tamemen.sence cokmu dun yediklerim?

hmm nerdesin canim?bende gurbetteyim hemde coookk uzaklarda.anne yemekleri ozlenmezmi hic?
yemeklerini hatirlamiyorum ama bende annemi cok ozluyorum

Son düzenleme:

uuu bbeybiler burlar coşmuş
bugün dışardaydım normalde hazır yemeyi çok severim ama hamdolsun baya motive olmuşum hiçbişeye meyletmedim
şimdi de biraz iş veyemek yapiim sonra da spor yapiim inşallah

he bi de canfunerdanın günlerdir ertelediğim içeceğini

seni merak etmistir millet :)) bu guzel bebekler doguran kadin nasil bir kadin diye
Hehe dimi ama gerci kocamdan dolayi taninan birisiyimdir ilcede ama bebklerimde namima nam kattilat hihihih

canımcım yapılan en büyük hatalardan biri kuru fasülye pilavı bir arada yemekmiş,sen ikişer kaşık yemişsin az ama yine de bir arada yeme canım ,heleki diyetteyken amanınnnnn.... :)
yaaaa bende cok sewerim ya

aynen

sabah: 1 dilim tam tahilli ekmek,6 zeytin,1 domates,1 kk.peynir,cay

ara: 2 minik cekme helva(malum donem maduruyum kizlar (

ogle:bir buyuk kase salata,1 catal yumurta, 1 dilim ekmek

ara:kahve 3-4 uzum( listede yoktu)
cok gzl ya tatli yemeli bix tatli sewerler icin cunku diyet sonrasi napcaz vucudumuz aliskin olmali diye dusunuyorum ben

hmm nerdesin canim?bende gurbetteyim hemde coookk uzaklarda.anne yemekleri ozlenmezmi hic?
kiyamam ya (((

Allah bağışlasın canım. Çok havalı maşallah.
Aminnn cnm cok sagol

Gurbette derken türkiye sınırları icerisindeyim ama ailemden 24 saat uzakta mus'tayim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…