Bende varim diyenlerin diyet günlügü

İyi etmissin mehayim cok zor bi durum ama iyi etmissin yoksa hayatta alismazdi bizde pazartesi baslicaz ama birhafta boyunca annelerde gidicek alistrma amacli

ayy canim oylesi daha kotu inanki...ben emreyi krese verdigimde 1 hafta yaninda durdum diye sonra hep yaninda durmami istedi 1 ay ugrastim alistiramayip geri almak zorunda kaldim.psikolojisi bozulmustu cocugun iyice valla (

Frenlemem lazım canım ya dün bir gömlek giydim. Hemen geri çıkardım çünkü düğmeleri kapanmıyodu. Yürüyen yağ tulumu gibiyim.

Oğlun 1. sınıfa başladı galiba.Çok zor geçen yıl biz de yaşadık aynı şeyleri. İçi kıyılıyo insanın ama elden gelen bişey yok. İnşallah kısa zamanda alışır oğlun

Son düzenleme:
cnm bnm allah yardımcınız olsun...
sen ona görünmemekle en iyisini yapmışsın....
alışır hiç merak etme..
ben geçen yıl 1. sınıf okuttum...
ağlaya ağlaya geldiler sınıfa sonra da okul kapanmasın istediler...
ben onları çok seviyorum onlar da biliyorum ki beni çok seviyor...
kucak kucağa el ele çocuklarımla bir yıl geçti..
şimdi 2. yıla başlayacağız...

İyi etmissin mehayim cok zor bi durum ama iyi etmissin yoksa hayatta alismazdi bizde pazartesi baslicaz ama birhafta boyunca annelerde gidicek alistrma amacli

size de kolay gelsin...
bi anne olarak çok zorlu ama çok keyifli bir dönem sizi bekliyor...

angelina kendine öyle deme tatlım ya...
her kadın güzeldir..
sadece biraz fazlalığın var onu da en kısa zamanda verirsin...
kaç kilosun merak ettim...

angelina kendine öyle deme tatlım ya...
her kadın güzeldir..
sadece biraz fazlalığın var onu da en kısa zamanda verirsin...
kaç kilosun merak ettim...

69 kiloyum canım. Ama ben 70 kiloyla doğum yapmıştım. En fazla 60 oldum şimdiye kadar. Boy da kısa 1.57 gerçekten hiçbirşeyi yakıştıramıyorum kendime

Öğlen menümü de yazayım kızlar.
Yarım kase ezogelin çorbası
2 köfte yanında domates salatalık.
Küçük bir dilim tahin helva, 1 dilim de ekmek

Aynen cnm bende senin gibiyim
birsey olsa bir mucize soyle istahtan dislerim kamasirken icsem yada yesemde beni durdursa ne iyi olur varmi acaba boyle birsey bilen varsa lutfen soylesin
ayy canim oylesi daha kotu inanki...ben emreyi krese verdigimde 1 hafta yaninda durdum diye sonra hep yaninda durmami istedi 1 ay ugrastim alistiramayip geri almak zorunda kaldim.psikolojisi bozulmustu cocugun iyice valla (

sizleri cok iyi anliyorum benim oglumda uc yasinda krese gonderdigimde ilk gunler pek sesi cikmadi (bazi cocuklar yeni ortami kesfetmeye calisirlarmis farkli olan seyleri merak ederlermis) sonra nedense benden kopamadi bende iki hafta boyunca yanida durdum isler iyice sarpa sardi sonra ogretmenleri benim gitmem gerektigini kisa sure aglayip sonra diger arkadaslarina katilacagini soylediler bende biraktim icim parcalanarak ama dedikleri gibide oldu.Fakat simdi birgun bile devamsizlik yapsak yine basliyor evde aglamaya gitmicem diye.insallah okula baslayinca ayni seyleri yasamayiz

Son düzenleme:
Kizlar karnim cok fena agriyor bugun o yuzden fazla giremedim yediklerimi yazip cikayim hemen (

sabah:2 dilim ekmek,1,domates 1.5,kk peynir
ara:1 kahve
oglen 1 kase kellogs k sutle 3-4 uzum ve 2-3 catal kavun

evet zaten sevildiklerini anladiklarinda o sicakligi ogretmenden gorduklerinde sevmeye basliyorlar okulu , alisiyorlar...neyseki ogretmenleri cok iyi agladiginda bir anne sefkatiyle yaklasip sarilip opuyorlar bu da onlari rahatlatiyor...

ayy hiç sorma canim yaa niye boyle bu cocuklar? :

Menum

Ilık limonlu şu

Sabah 1 dilim ekmek, 1 bardak çay
Yarimsar domates salatalık biraz peynir 1 dilim sucuk

Ara yeşil elma

Öğle patlıcanli salata yaptım 1 dilim ekmekle yedim...

Ara yok

Akşam 2 servis kaşığı kuru fasulye
1 dilim ekmek
Salata

2 lt şu içtim 3 litreye tamamlarim...

Mutlaka ve mutlaka yarım saat de yürüyüşümü yapacağım...

Sporumu da yaptım...
Yaşasın........

aksam:k flaksımı yedım bende sonra bır armut yedım kahve ıcerım belkı ,belkıde yesıl çay artık

yediklerimi paylasayim kizlar

oglen bir kepce 6-7 yemek kasigi kuru fasulye,bir dilim ekmek,bir kase cacik

ara kahve ve kucuk bir kase erik kompostosu

aksam cok az corba,bir kepce sulu köftenin köfteleri,salata ve uzulerek kucuk bir tane lahmacun yedim

Açım aç...

Saat 5'te akşam yemegim bitmişti....

69 kiloyum canım. Ama ben 70 kiloyla doğum yapmıştım. En fazla 60 oldum şimdiye kadar. Boy da kısa 1.57 gerçekten hiçbirşeyi yakıştıramıyorum kendime

kızlar oğlum bugün uyumadı o yüzden giremedim ya neyse

canım aynı boydayız ve bizim için 69 kilo çok fazla ,ben de doğuma giderken 77 dim,doğumda 10 kilo gitti kaldı 67 ve çok kötüydüm ama emziriyodum emzirme dönemi bitene kadar diyet yapmadım ama 1 kilo bile almadım ,emriyorum diye her bulduğumu yemedim yani ,16,6 aylıkken emzirmeyi kestim hemen diyete başladım çok şükür şimdi 54,5 oldum ,çok mutluyum ,psikolojim düzeldi ,her gören çok zayıflamışsın diyo ,öyle dedikçe ben daha çok kamçılanıyorum .... :)

67 yken mağazaya alışverişe gidip hiç bişey almadan moral dipte eve geldiğim çok oldu ,kendime hiç birşeyi yakıştırmıyodum ,seni çok iyi anlıyorum , amaaaaaaaaaaaaaaaa varya şimdi alışveriş yapmak harika ,müthiş ,bilerek yazıyorum canım bunları sen de göreceksin istediğin kiloyu ve bizim kilomuz en fazla 50 ,daha yukarısı olmaz

ben dedimki kendi kendime BEN KİLOLU BİRİ OLMAK İSTEMİYORUM,BEN BU KİLOLARI İSTEMİYORUM VEEEEEEEE
YİYEREK MUTLU OLACAĞIMA GİYEREK MUTLU OLAYIM ......
yani önce beyinde bitecek bu olay hadi arkadaşım sakın bozma diyetini veeeee akşam 18:00 dan sonra hiç bir şey yeme ve akşam yemeğini de çok hafif yap bak nasıl gidiyor kilolar :)))) ben sana inanıyorum ...............

Son düzenleme:
sabah :1 haşlanmış yumurta ,az peynir,ya bugün biraz beyaz ekmek yedim puffff

ara :kahve ,diyet içecek

öğle :yok ,geç kahvaltı yaptım çünkü acıkmadım

ikindi :iki kayısı , su

akşam:5-6 kaşık kıymalı bamya ,salata ,2 dilim çavdar ekmeği
akşam biraz fazla oldu

ya kızlar ben yaban mersinini nerde bulabilrim ?

bi mazağanın kataloğunda gördüm ama geç kalmışım bitmiş ,bulamıyorum deli olucam ,onun da zayıflamaya etkisi var ,yaban mersinyle yapılan bi içecek var onu yapıcam

bi de ayça kaya diyetinde 4 müsli diyo ya benim aldığım müsli öyle 4 tane olarak yenmez ki anca yarım kase-bir kase gibi söylenebilir

bunlar çeşit çeşit galiba ...

aksam menum:
1 kase corba,1 dilim tahilli ekmek,1 domates ve biraz bugulama balik yedim.
Ufff bende iki gundur balik cekiyor cnm canfunerda cnm aksam da gzl sadece aksam aliskin degilsin ya ekmegi az yiyebilirdon
O4 musli de 4 kasik olabilir mi acaba ?????

KizLar az once ani bir misafir gelmesi ile kv ye gittik gorumcem diyetisyen yeni mezun henuz iceri girr girmez aaa yenge sen zayifladin mi suzulmussun bi demesin mi :)))) bir haftadir gorusmuyoruz kendisiyle sanirim su gun aksamlara dikkat etmem gzl sonuc verdi cuma sabahini iple cekiyorum gaza geldim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…