İyi etmissin mehayimcok zor bi durum ama iyi etmissin yoksa hayatta alismazdi bizde pazartesi baslicaz ama birhafta boyunca annelerde gidicek alistrma amacli
bazen istedigin zaman kendini cok iyi franleyebiliyorsun canim gozumden kaciyor sanma
valla emreyi okula biraktim geldim....sinifi degismis ,emreyi sinifa biraktim eski sinifina bir bakayim dedim...geri donuste yeni sinifinin kapisinin onunden gecerken ne goreyim emre yardimci ogretmene sarilmis hngur hungur agliyoriçim parcalandi ama saklanarak ayrildim ordan....beni gorse durmazdi okulda cunku..uff ya cok uzuldum ne zor su okulun ilk gunleri kucukler icin saat 10 da okulun arkasindaki cocuk parkina cikariyorlar birazdan gidip gizli gizli izliycem yvrum bir kosede agliyormu yoksa ???:26:
cnm bnm allah yardımcınız olsun...yok yaa uydurma olmsla ölmüse çare yokda yenmise var kusariz olur biter
hehe saka saka
bazen istedigin zaman kendini cok iyi franleyebiliyorsun canim gozumden kaciyor sanma
valla emreyi okula biraktim geldim....sinifi degismis ,emreyi sinifa biraktim eski sinifina bir bakayim dedim...geri donuste yeni sinifinin kapisinin onunden gecerken ne goreyim emre yardimci ogretmene sarilmis hngur hungur agliyoriçim parcalandi ama saklanarak ayrildim ordan....beni gorse durmazdi okulda cunku..uff ya cok uzuldum ne zor su okulun ilk gunleri kucukler icin saat 10 da okulun arkasindaki cocuk parkina cikariyorlar birazdan gidip gizli gizli izliycem yvrum bir kosede agliyormu yoksa ???:26:
İyi etmissin mehayimcok zor bi durum ama iyi etmissin yoksa hayatta alismazdi bizde pazartesi baslicaz ama birhafta boyunca annelerde gidicek alistrma amacli
Frenlemem lazım canım ya dün bir gömlek giydim. Hemen geri çıkardım çünkü düğmeleri kapanmıyodu. Yürüyen yağ tulumu gibiyim.
Oğlun 1. sınıfa başladı galiba.Çok zor geçen yıl biz de yaşadık aynı şeyleri. İçi kıyılıyo insanın ama elden gelen bişey yok. İnşallah kısa zamanda alışır oğlun
angelina kendine öyle deme tatlım ya...
her kadın güzeldir..
sadece biraz fazlalığın var onu da en kısa zamanda verirsin...
kaç kilosun merak ettim...
birsey olsa bir mucize soyle istahtan dislerim kamasirken icsem yada yesemde beni durdursa ne iyi olur varmi acaba boyle birsey bilen varsa lutfen soylesinAynen cnm bende senin gibiyim
ayy canim oylesi daha kotu inanki...ben emreyi krese verdigimde 1 hafta yaninda durdum diye sonra hep yaninda durmami istedi 1 ay ugrastim alistiramayip geri almak zorunda kaldim.psikolojisi bozulmustu cocugun iyice valla(
evet zaten sevildiklerini anladiklarinda o sicakligi ogretmenden gorduklerinde sevmeye basliyorlar okulu , alisiyorlar...neyseki ogretmenleri cok iyi agladiginda bir anne sefkatiyle yaklasip sarilip opuyorlar bu da onlari rahatlatiyor...cnm bnm allah yardımcınız olsun...
sen ona görünmemekle en iyisini yapmışsın....
alışır hiç merak etme..
ben geçen yıl 1. sınıf okuttum...
ağlaya ağlaya geldiler sınıfa sonra da okul kapanmasın istediler...
ben onları çok seviyorum onlar da biliyorum ki beni çok seviyor...
kucak kucağa el ele çocuklarımla bir yıl geçti..
şimdi 2. yıla başlayacağız...
size de kolay gelsin...
bi anne olarak çok zorlu ama çok keyifli bir dönem sizi bekliyor...
angelina kendine öyle deme tatlım ya...
her kadın güzeldir..
sadece biraz fazlalığın var onu da en kısa zamanda verirsin...
kaç kilosun merak ettim...
birsey olsa bir mucize soyle istahtan dislerim kamasirken icsem yada yesemde beni durdursa ne iyi olur varmi acaba boyle birsey bilen varsa lutfen soylesin
sizleri cok iyi anliyorum benim oglumda uc yasinda krese gonderdigimde ilk gunler pek sesi cikmadi (bazi cocuklar yeni ortami kesfetmeye calisirlarmis farkli olan seyleri merak ederlermis) sonra nedense benden kopamadi bende iki hafta boyunca yanida durdum isler iyice sarpa sardi sonra ogretmenleri benim gitmem gerektigini kisa sure aglayip sonra diger arkadaslarina katilacagini soylediler bende biraktim icim parcalanarak ama dedikleri gibide oldu.Fakat simdi birgun bile devamsizlik yapsak yine basliyor evde aglamaya gitmicem diye.insallah okula baslayinca ayni seyleri yasamayiz
69 kiloyum canım. Ama ben 70 kiloyla doğum yapmıştım. En fazla 60 oldum şimdiye kadar. Boy da kısa 1.57 gerçekten hiçbirşeyi yakıştıramıyorum kendime
69 kiloyum canım. Ama ben 70 kiloyla doğum yapmıştım. En fazla 60 oldum şimdiye kadar. Boy da kısa 1.57 gerçekten hiçbirşeyi yakıştıramıyorum kendime
Ufff bende iki gundur balik cekiyor cnm canfunerda cnm aksam da gzl sadece aksam aliskin degilsin ya ekmegi az yiyebilirdonaksam menum:
1 kase corba,1 dilim tahilli ekmek,1 domates ve biraz bugulama balik yedim.
sabah :1 haşlanmış yumurta ,az peynir,ya bugün biraz beyaz ekmek yedim puffff
ara :kahve ,diyet içecek
öğle :yok ,geç kahvaltı yaptım çünkü acıkmadım
ikindi :iki kayısı , su
akşam:5-6 kaşık kıymalı bamya ,salata ,2 dilim çavdar ekmeği
akşam biraz fazla oldu
ya kızlar ben yaban mersinini nerde bulabilrim ?
bi mazağanın kataloğunda gördüm ama geç kalmışım bitmiş ,bulamıyorum deli olucam ,onun da zayıflamaya etkisi var ,yaban mersinyle yapılan bi içecek var onu yapıcam
bi de ayça kaya diyetinde 4 müsli diyo ya benim aldığım müsli öyle 4 tane olarak yenmez ki anca yarım kase-bir kase gibi söylenebilir
bunlar çeşit çeşit galiba ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?