Bende verecem:)

kahvaltım : 1 yumurta

azıcık kavurma

6 zeytin

biraz peynir

3 mandalina daha ne olsun dimi... elhamdülillah çok tokum

alırken insan farketmiyo canım,gram gram kilo kilo alıyosun ruhun duymuyo.sonra bi gün aynada bi bakıyosun karşında başka biri

evet yaa sinsice yerleşiyor kilolar...inşallah verdikten sonra hep dikkat edecem ayda bir olsun tartılmak çok önemli ... akıllı olup aynı zorlukları yaşamak istemiyorum

Rumeysa'nın bugün pek iştahı yok maşallah bana

Bir saat tempolu yürüyüş o kadar çok terledim ki aferin bana

2 litreden fazla su içtim

yeşil çayı öğle vaktinde içtim

Hamdolsun Rabbimin sonsuz nimetlerine

Zaman nasılda çabuk geçiyor...

kahvaltım :

1 muz

1 hurma

4 ceviz

avuç içi kadar beyaz peynir

2 bardak açık çayhadi kızlar yol uzun ama başaracağız inşallah

kahvaltıyı geç yaptım onun için kısmadım.ekmekle şeker yemedim sadece.sabah aç karnına yeşil çay içtim belki iştah keser diye pekde işe yaramadı o konuda olsun çok faydalı .leslie yapcam ama annemde bekliyor (çok sıkılmış) bidahaki hafta başlıcam inşallah . yarın gezmeye giderim fırsat buldukça yazarım artık .tam anlamıyla dikkat edemiyorum ama 500 gr gitmiş bendede

kolay gelsin diyetin çok sabır isteyen bir yolculuk bizimkisi

2.öğünüm : bir tabak etli bulgur pilavı

bir kase yoğurt

bir kase piyaz...çok acıkmıştımelhamdulillah

insan oruç tutarken ne güzel bir sabıra sahip oluyor şimdi niye tutamıyorum anlayamadım kendimi.ben dolma yedim 6 gibi 7 tane falan sonrada akşam annem güveç yapmıştı saat 9 bucukta pişti anca yedik tabi 2 tabak yedim ayrıca 3 kaşıkta pilav neyse sen beni görmezden gel ben kendim bir şekilde düzene sokarım artık:)))

Kızlar rejim yaparken nelere dikkat ediyorsunuz? Benim tek sorunum tatlıya çok düşkünüm, evde kek pasta tatlı olduğu zaman kesinlikle dayanamıyorum yiyorum bu konuda sizin de sıkıntınız var mı?

Kızlar rejim yaparken nelere dikkat ediyorsunuz? Benim tek sorunum tatlıya çok düşkünüm, evde kek pasta tatlı olduğu zaman kesinlikle dayanamıyorum yiyorum bu konuda sizin de sıkıntınız var mı?

arkadaşım öncelikle hoş geldin ve kolay gelsin tabiki...ben ekmek ve tatlı yemiyorum kesinlikle...canım tatlı istediğinde günkurusu, kuru incir, hurma bunları canımın istediği kadar tüketiyorum..inan şimdi bir tanesi zor yiyorum sen kaç kilosun? takıl bize kiloların gider inşallah

günaydın nasılsınız arkadaşlar görüşmeyeli.tatilde ne yaptınız.ben dün gezdim çok yol yürüdüğüm için pek dikkat etmedim yedim.sinemalarda çok güzel bir film var. yerçekimi diye 3 boyutlu izlemenizi tavsiye ederim.
şu kayısı kıvamında yumurtayı nasıl pişiriyosun bir türlü becemiyorum ya az pişmiş oluyor yada taş gibi

ben 92kiloyum 1.73cm boyum kilom baya fazla diyetisyene gidiyor musunuz ?

hmmm enteresanyumurta kaynadıktan sonra 5 dakika yeterli oluyor bir dene bakalım...olursa haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…