- Konu Sahibi Rumeysagul
-
yeşil çayımı demledim bitki demliğnde... şimdi içecem 3-4 fincan kadarsizde buyurun
1 bardakta bana doldururmusun
tabiki buyur canım...:) nasıl olmuş beğendin mi ? :26:
Nasıl becerdim bu kadar kilo almayı o kadar kızıyorum ki kendimeee
alırken insan farketmiyo canım,gram gram kilo kilo alıyosun ruhun duymuyo.sonra bi gün aynada bi bakıyosun karşında başka biri
kahvaltıyı geç yaptım onun için kısmadım.ekmekle şeker yemedim sadece.sabah aç karnına yeşil çay içtim belki iştah keser diye pekde işe yaramadı o konuda olsun çok faydalı .leslie yapcam ama annemde bekliyor (çok sıkılmış) bidahaki hafta başlıcam inşallah . yarın gezmeye giderim fırsat buldukça yazarım artık .tam anlamıyla dikkat edemiyorum ama 500 gr gitmiş bendede
Kızlar rejim yaparken nelere dikkat ediyorsunuz? Benim tek sorunum tatlıya çok düşkünüm, evde kek pasta tatlı olduğu zaman kesinlikle dayanamıyorum yiyorumbu konuda sizin de sıkıntınız var mı?
arkadaşım öncelikle hoş geldin ve kolay gelsin tabiki...ben ekmek ve tatlı yemiyorum kesinlikle...canım tatlı istediğinde günkurusu, kuru incir, hurma bunları canımın istediği kadar tüketiyorum..inan şimdi bir tanesi zor yiyorumsen kaç kilosun? takıl bize kiloların gider inşallah
ben 92kiloyum 1.73cm boyum kilom baya fazladiyetisyene gidiyor musunuz ?
günaydın nasılsınız arkadaşlar görüşmeyeli.tatilde ne yaptınız.ben dün gezdim çok yol yürüdüğüm için pek dikkat etmedim yedim.sinemalarda çok güzel bir film var. yerçekimi diye 3 boyutlu izlemenizi tavsiye ederim.
şu kayısı kıvamında yumurtayı nasıl pişiriyosun bir türlü becemiyorum ya az pişmiş oluyor yada taş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?