Bende verecem:)

neler yaptıgını kısaca anlatırmısın canımm

yaz tatilinde çalıştım. sırf evde oturmamak için diyetisyene gittim 2 haftada 1 kere diyetisyenin söylediklerine birebir uydum yasaklı şeyleri yemedim. yediklerimi çok azalttım. günde 2-3 dilim ligth ekmek yiyorum. şuan istediğim şeylerin tadına bakıyorum ama fazla fazla yemiyorum. ilk 10 kiloyu verdiğimde çok spor yaptım. ama bu yaz verdiğim kiloda hareketli olarak spor yaptım diyebilirim. diyetin başlarında çok sıkı tutmak kurallar koymak kesilikle önemli. fındık fıstık ceviz badem tatlı çokolata kızartmalar pilav cinsi hiç birşey yemedim. su ve ayran dışında içecek içmedim.

canım kac kılosun boyun kac yazarmısın ..oncelıkle dıyete başlamadan kendıne guvenıp ben bu işi bıtırıcem demelısın once. beyinde bitiyor herşey unutmaa

boyum 1.65 kilom 64 hobim yemek yapmak her gün değişik tarifler denemek arkadaşlarımla oturup bir güzel onları yemek. :) şimdiye kadar çok niyetlendim kilo vericem diye 3 spor salonu + power plate gittim eve plates topu aldım plates yaptım internetten spor hareketleri yaptım baya çok anacım hiç bir değişim yok. sadece ramazanda oruç deneyiyle kilo verdim oda 4 kilo vermiştim. 66idim 62 ye düştüm şimdi 2 kilo aldım :)))) hedefim 55 olmak ay kendimi hayal bile edemiyorum 55 kilo. ha bu arada kiloluyum ama çirkin kilolu değil gayet güzel ama ben KİLO VERMEK İSTİYORUMMMM kızlar vurun kırın dökün parçalayın beni kilo vereyim nulurrrrr yalvarırım :)))

kahvaltı :
menemen
1 yumurta
beyaz peyniz
2 zeytin
çay
2 kuru kayısı

öğle/akşam :
bir bardak ayran
Bir tanecik lahmacun

bu kadar.......

30 dakika spor
1 saat yürüyüşşş

günaydın canım nasıl gidiyo diyet tartıldın mı hiç

günaydın haylazz bende seni arıyordum :44:çok şükür iyi gidiyor...bu sabah dayanamayıp tartldım 86.8 sadece moralim bozuldu ama pes etmek yok bakalım cumaya kadar ne olacak...ayda 6-7 kilo verirdim diyordum ama olmayacak galiba...sağlık olsun

hafta sonu fazla gezdik canım yorgunluğu anca çıktı fazla girmedim canım
canım sıkma canını yavaş olsun ama olsun canım az azda olsa kalıcı olsun yeter ki

kahvaltıda zeytin peynir fındık çay 2mandalina bir salkı üzüm ::::. çok çabuk doydum elhamdülillah

öğle/akşam : 2 tabak yemek (mantarlı tavuk) azıcık bulgur....yine üzüm yedimçok acıkmıştım

1 saat yürüyüş yaptım yemekten önce

nasıl sizce çok mu yiyorum

iki tabak çok değilmi tabi tabakların küçükse iyi.. bide arda ceviz meyve ye canım o zaman çok acıkmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…