- Konu Sahibi Rumeysagul
-
neler yaptıgını kısaca anlatırmısın canımm
canım kac kılosun boyun kac yazarmısın ..oncelıkle dıyete başlamadan kendıne guvenıp ben bu işi bıtırıcem demelısın once. beyinde bitiyor herşey unutmaa
ben diyetisyene gittim. yediklerimi azalttım ekmeği 2-3 dilime indirdim. 6 öğün besleniyorum.
günaydın canım nasıl gidiyo diyet tartıldın mı hiç
günaydın haylazz bende seni arıyordum :44:çok şükür iyi gidiyor...bu sabah dayanamayıp tartldım 86.8 sadece moralim bozuldu ama pes etmek yok bakalım cumaya kadar ne olacak...ayda 6-7 kilo verirdim diyordum ama olmayacak galiba...sağlık olsun
Bende kilo vermek güzel olmak istiyorum kocamın beğenmesini istiyorum yardım edin
hafta sonu fazla gezdik canım yorgunluğu anca çıktı fazla girmedim canım
canım sıkma canını yavaş olsun ama olsun canım az azda olsa kalıcı olsun yeter ki
kaç gün oldu senin...ben iki haftayı tamamladım ....
süper iki ayda 15 kilo nerdeyse maşallah
kilo vermem yavaşladı canım bu aralar ama kilo almıyorum ya olsun varsın yavaş vereyim
kahvaltıda zeytin peynir fındık çay 2mandalina bir salkı üzüm ::::. çok çabuk doydum elhamdülillah
öğle/akşam : 2 tabak yemek (mantarlı tavuk) azıcık bulgur....yine üzüm yedimçok acıkmıştım
1 saat yürüyüş yaptım yemekten önce
nasıl sizce çok mu yiyorum
işte zor olanı başaracağız pes etmek yok....benim metabolizmamyavaş zaten hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?