- Konu Sahibi elizanelizan
-
Merhaba Kızlar. Ben 101 kiloyum. Boyum 173. Evliyim. 1 yaşında bir kızım var.
Bu zamana kadar hiç diyet yapmadım. Kendi kendime özel bir çaba vermeksizin 84ü de gördüm, hamileyken 112yi de...
Zaten zayıflama girişiminde bulunmamamın nedeni, boyumdan dolayı benı her görenin yok artık sen yüz kg olamazsın taş çatlasa 80 demeleri, sonra benım hırssızlığım ve belli bır listenin kuralın işin içine girdiğinde sebat edememem.
Benım bır de soyle bır sorunum var. Ben yemiyorum kızlar. inanın herkes der kı sen bu kadar az yerken bu halın nedır. nasıl bu kiloya cıktı veya nasıl kilo veremiyorsun :)
Henuzkahvaltı yapmadım. buradaki yorumlar dahilinde hemen baslamak ıstıyorum.
Bana yardımcı olabilecek yoldaşlar arıyorum. belki WhatsApp grubu vardır buranın dışında bilemiyorum hıc ne alemde kk.da diyet başlıkları.
Bekliyorum kızlar.
Zayıflamak isteyenler ve sürekli açlık hissi yaşayanlar yani benim gibi vitamin eksikliğine de baktırmalı bence vitamin eksikliği de çok fazla açlık hissi veriyo sadece tiroitten kaynaklı olmayabiliyo..
yedin mi böreklerden merak ettim. bir de baban rahatsızmış sanırım. çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Neye yarıyor bu?Benim sana tavsiyem once bi aktara git aclik otu al dier adi deve gozu otu sonra bana cok dua ediceksin sabah aksam bir bardak kaynamis suda sekiz adet demle ic
Supersin canm devam et bu yolda yanindayiz yeterki dirayetli olAy cok tesekkur ederim bende aynı sekilde :* :*
Yarın Insallah daha düzenli olacak her sey. pat dıye başladığım için bir yiyecek varsa öteki yok evde. Bugun hepsi tamam olacak. yarın tam anlamıyla yapıyor olacağım diyeti.
Sizin sayenizde ya vallahi acayip motive oldum hırssız biri olarak. Gece kuruyemiş yedikten sonra içimden al işte rezil olacaksın sımdı kızlara. admine söyleyeyim konuyu kapatsın bari nasıl diyecegim kızlara yaptığım halti diye düşündüm ;( utana utana yazdım vallahi
Neye yarıyor bu?
Supersin canm devam et bu yolda yanindayiz yeterki dirayetli ol
Bağırsaklarda sıkıntıya neden olmasın bu bitki . sonucta bitki diye masum görüp ucunu kaçırmamak lazımBirde etrafimdaki bir kac kisi daha basladi bir ay bile olmadan 6kilo veren vaar buradan cok arastrmistim herseyi denemistim ben faydasini gordum benim gibi care arayanlarda gorsn die uye oldum bu bitkiyi herkes duysun diye ins sizde faydasini gorursun birde tavsiyem omur boyu devam ettiremicekseniz diyete baslamayin sonrasi daha aci yeme duzeninizi temelden degistrmeye calisin
Bağırsaklarda sıkıntıya neden olmasın bu bitki . sonucta bitki diye masum görüp ucunu kaçırmamak lazım
Ben bi skintisini gormedim sadece ilk zamanlar karin agrisi yapiyor bende ttansiyon problemide vardi onuda dengeledi annem babam kiz kardesimm komsularim bile basladi bendeki degisimi gorunce zayiflama ile ilgili herseyi yapmis biri olarak maddi manevi her turlu zarari vermisim kendime hem bedenen hem ruhen bu bitki hem ise yaradi hemde marka altinda para tuzagi olarak satilan birsey olmamasi beni daha cok memnun ediyor bi arastir derim
Çok iyi gerçekten ya Insallah başarabilirim bende. o abur cubur olayı benı mahveden zaten. onu bı halletsem gerisi kolay. ama iki gün oldu başlayalı. kendımı inanılmaz tok hissediyorum. Üç gün önce kahvaltıda yarım ekmek bıtıren ben bugun bir ince ve küçük dilim yedim ve tıka basa doydum psikolojik midir nedir bilmiyorum ama çok sevdım bu durumu. bıde su abur cubur ıstegım azalsa ;( Insallah dedıgınız gibi zamanla kaybolurTebrikler elizan, bazen insan düşünüyor, ne kadar acı birşey tadını bildiğin sevdiğin elinin altında olan birşeyi yiyememek diye. Ama bizi tatlı tatlı yemek bu hale getirdi o halde o zevk icin yemeleri bir kenara birakip biraz da aci kismini yaşayacagiz. Ben eminim bir süre sonra gereğinden fazlasını yemek istemeyecek canın. Istese bile gereken irade sende olacak.
Ben de boş kaldıkca agzima birseyler tıkıştırmadan duramazdım. Sigara tiryakisi gibi, bağımlı gibi, fındık, fıstık, cekirdek, paketten bir tane alayim birsey olmaz derken paketin dibini gordugum biskuvi kurabiye cikolatalarAma şimdi hic canim istemiyor. Başkası soylese abartı gibi gelirdi ama insan azmedince gercekten basariyor. Maydanozla yapılan karaciger detox una bir bak istersen. Muthis istahi kesiyor ve toksinlerinden arınmış bir karaciger aşermeleri can cekmeleri vs. engelliyor. Vucut Insulin dengesini de iyi kuruyor sanirim. Ben cok faydasını gordum abur cubur alışkanlığımın ve sürekli yeme istegimin bastırılmasında. Ben de ayni senin gibi aclık nedir bilmezdim cünkü kendime acikacak zaman vermezdim.
Canim ya be sana onu da soylicektim aslinda kg vermek icin psikoljik olarak kendini iyi hissetmen lazim insallah daha iyi olur araniz cunku mutlu kadin =mutlu cocuk =mutlu es = mutlu yuva demek ...sen kendini iyi hissedersen diyetine de bi o kadar sıkı sarilirsin en basiti biseye canimiz sıkıldıgı zmn kimimiz ya yemekten kesiliriz yada yemege veririz kendimzi anladin sen benim demk istedigimi ...Eşimle aramız bozuk ya kendını affettirmek için dün en sevdıgım yiyecekleri almıs. dokunmadım. az once zorla ağzıma taktı üç adet fıstıklı çikolata kaplı minik drajelerden ;(
Iste boyle boyle olicak cann tatli cektiginde nefsini korelt kuru meyve kuruyemis yada meyve ye yada sut ister tarcinli ister kakaolu...yapicagindan eminim ki herkesin yapabildigi seyi sen ben biz neden yapamayalim ki?Çok iyi gerçekten ya Insallah başarabilirim bende. o abur cubur olayı benı mahveden zaten. onu bı halletsem gerisi kolay. ama iki gün oldu başlayalı. kendımı inanılmaz tok hissediyorum. Üç gün önce kahvaltıda yarım ekmek bıtıren ben bugun bir ince ve küçük dilim yedim ve tıka basa doydum psikolojik midir nedir bilmiyorum ama çok sevdım bu durumu. bıde su abur cubur ıstegım azalsa ;( Insallah dedıgınız gibi zamanla kaybolur
Merhaba siz kg verdiniz mi ?daha once msj yazdinzmi bilmiyorum kusuruma bakmayinTebrikler elizan, bazen insan düşünüyor, ne kadar acı birşey tadını bildiğin sevdiğin elinin altında olan birşeyi yiyememek diye. Ama bizi tatlı tatlı yemek bu hale getirdi o halde o zevk icin yemeleri bir kenara birakip biraz da aci kismini yaşayacagiz. Ben eminim bir süre sonra gereğinden fazlasını yemek istemeyecek canın. Istese bile gereken irade sende olacak.
Ben de boş kaldıkca agzima birseyler tıkıştırmadan duramazdım. Sigara tiryakisi gibi, bağımlı gibi, fındık, fıstık, cekirdek, paketten bir tane alayim birsey olmaz derken paketin dibini gordugum biskuvi kurabiye cikolatalarAma şimdi hic canim istemiyor. Başkası soylese abartı gibi gelirdi ama insan azmedince gercekten basariyor. Maydanozla yapılan karaciger detox una bir bak istersen. Muthis istahi kesiyor ve toksinlerinden arınmış bir karaciger aşermeleri can cekmeleri vs. engelliyor. Vucut Insulin dengesini de iyi kuruyor sanirim. Ben cok faydasını gordum abur cubur alışkanlığımın ve sürekli yeme istegimin bastırılmasında. Ben de ayni senin gibi aclık nedir bilmezdim cünkü kendime acikacak zaman vermezdim.
benimde en cok korktugum seydi o dedigin ama inan zamanla nefsin cekmiyor eskisi kadar inan bizeÇok iyi gerçekten ya Insallah başarabilirim bende. o abur cubur olayı benı mahveden zaten. onu bı halletsem gerisi kolay. ama iki gün oldu başlayalı. kendımı inanılmaz tok hissediyorum. Üç gün önce kahvaltıda yarım ekmek bıtıren ben bugun bir ince ve küçük dilim yedim ve tıka basa doydum psikolojik midir nedir bilmiyorum ama çok sevdım bu durumu. bıde su abur cubur ıstegım azalsa ;( Insallah dedıgınız gibi zamanla kaybolur
Merhaba siz kg verdiniz mi ?daha once msj yazdinzmi bilmiyorum kusuruma bakmayinyazdiklariniza da yuzde yuz katiliyorum bu arada
Sabah akşam aç karnına mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?