- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
- Konu Sahibi elizanelizan
-
Gosterir gosterir etkisini az bekle cayin rengi koyulassin oyle ic fazla beklet suda yani sabah aksam ic baska icme sakin etki gostermiyo diye sonra wcden cikamazsnb
Bayağı ılınıyor oda sıcaklıgına yakın olunca içiyorum. rengi de boyle normal çay kadar olmasa da çıkıyor
Suyu sevmiyor musun yoksa aklina mi gelmiyor bunun icinde bi oneri 1 yada 1.5 litrelik cam sise al kendine gorev edin gozunun onunde dursun bak gor nasil ictikce iceceksin o bitince gidip bi daha doldurup onu da icmek isteyeceksinBenimde sorunum oralarda. Bende bu dedıgınız hareketleri yapayım danstan sonra o zaman.
Bide bır sey soracağım. Üç gündür şu su içme olayını hedefe ulaştıramadım. Yanı onca gün boyunca ancak 6 bardak su içebildim. ama buna ragmen gece en az 4 kere afedersiniz lavaboya kalkıyorum küçük abdest için...
Üşütmediğime eminim. Baska bır rahatsızlığım da yok. düzenimin degısmesı ıle mı alakalı sızde de boyle oldu mu?
Kim sıkıldı?Sıkıldılar benden ya ;(
Suyu sevmiyor musun yoksa aklina mi gelmiyor bunun icinde bi oneri 1 yada 1.5 litrelik cam sise al kendine gorev edin gozunun onunde dursun bak gor nasil ictikce iceceksin o bitince gidip bi daha doldurup onu da icmek isteyeceksinbende oyle bise olmadi cok su icince oluyor o daha cok
Kim sıkıldı?
merhaba
nasıl gidiyor. biraz daha düzene girdi mi beslenmen?
Ne guzel tavsiyelrimiz ise yariyor demekkiSuyu sadece çikolata yedikten sonra cok seviyorum :) öyle yaptım. Küçük bir cam şişe var. ona dolduruyorum. sayması daha kolay oluyor hem. Cok su içince olur evet normalde ama ben su tüketmeden boyle olunca şaşırdım açıkcası.
Sizz ;(
Merhaba. gayet iyi gidiyor açlık hissetmiyorum. kahvaltımı aynı sekılde yaptım. arada bır bardak ayran ve bıraz kayısı içi ve dut kurusu yedim toplam 7-8 tane.
Öğle yemegı henuz yemedim. annemdeyim temizlik yapıyorum da gecikti ;( ızgara tavuk ve bıraz salata yiyeceğim öğlen. bir dilim ekmek belki yanında.
Tesekkur ediyorum çok iyi ki varsınız :)Ne guzel tavsiyelrimiz ise yariyor demekkiayrica kimsenin sıkıldigı yok merak etme:)
Sen de canimTesekkur ediyorum çok iyi ki varsınız :)
Sen de canimsen burayi birakmadigin muddetce sen istesende biz birakmayiz
Çok güzel. aynen böyle devam. Bugün kaçıncı günün?hiç tartıldın mı?Suyu sadece çikolata yedikten sonra cok seviyorum :) öyle yaptım. Küçük bir cam şişe var. ona dolduruyorum. sayması daha kolay oluyor hem. Cok su içince olur evet normalde ama ben su tüketmeden boyle olunca şaşırdım açıkcası.
Sizz ;(
Merhaba. gayet iyi gidiyor açlık hissetmiyorum. kahvaltımı aynı sekılde yaptım. arada bır bardak ayran ve bıraz kayısı içi ve dut kurusu yedim toplam 7-8 tane.
Öğle yemegı henuz yemedim. annemdeyim temizlik yapıyorum da gecikti ;( ızgara tavuk ve bıraz salata yiyeceğim öğlen. bir dilim ekmek belki yanında.
Bırakmayız. merak etme. Bazen yoğunluktan giremiyorum kusura bakma.Bırakmayın beniiiii :)
Çok güzel. aynen böyle devam. Bugün kaçıncı günün?hiç tartıldın mı?
Bırakmayız. merak etme. Bazen yoğunluktan giremiyorum kusura bakma.
Su içme işini de ben şöyle çözdüm. her ana ve ara öğünden önce 2 bardak içiyorum. günde 6 öğün yaptığım için günlük 12 bardak su içmiş oluyorum.
tabi 2 bardağı birden içmemek lazım. miden kötü olur. yarım yarım 2 bardağı tamamla. böylece öğünde de fazla yemeyi engellemiş olursun.
Canım tartılacaksan sabah aç karnına tartıl her zaman. daha sağlıklı sonuç alırsın.Bugun üçüncü günüm daha. tartıldım ilk gün tartılmaz olaydım. 101 dedim ya, 103müş. ama yemekten hemen sonra tartılmıştım.
Estağfirullah ne kusuru olur mu
Cok ıyıymıs gercekten. ıkı bardak ıkı bardak az gelıyor ınsanın gözüne. Bende oyle yapacagım. Yemek arasında veya sonunda içiyordum. Cok mantıklı
Tamam öyle yapacağım. Birde gün içinde şekersiz olmak kaydıyla kahve çay içebilirim değil mi bir sınırı var mı?Canım tartılacaksan sabah aç karnına tartıl her zaman. daha sağlıklı sonuç alırsın.
Suyu da dediğim gibi içersen zorlanmazsın. Vücudun bir süre sonra alışır. Gerçekten de yemekten önce içmek midede tokluk hissi oluşturuyor.
Tamam öyle yapacağım. Birde gün içinde şekersiz olmak kaydıyla kahve çay içebilirim değil mi bir sınırı var mı?
İçebilirsin ama biliyorsun fazla çay tüketmek demir eksikliği yapıyor. Sen de fazla koyu içmemeye çalış.
Ayrıca günde 2 fincan yeşilçay içmeyi de ihmal etme.
Kahveyle ilgili pek yorum yapamayacağım fazla bilgim yok o konuda ama günde 1 şekersiz türk kahvesinin bir zararı olmaz herhalde
2 - 3 kaşık ye çok canın istiyorsa ama abartmadanBoş mesaj gelmiş canım.
Bu arada eşim sütlaç istedi. onu yapıyorum. Ben yiyemeyecek miyim şimdi bundan yani ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?