- Konu Sahibi elizanelizan
-
Ac yada tok farketmez ama bir su bardagi kaynamis suda sekiz adet demliyceksin cok sicak icme cay rengini alinca icmelisin aksamda yatmadan once iciyorsun ilk gunler karin agrisi yapiyor korkma ishal oluyorsn sonra duzeliyor
Canim ya be sana onu da soylicektim aslinda kg vermek icin psikoljik olarak kendini iyi hissetmen lazim insallah daha iyi olur araniz cunku mutlu kadin =mutlu cocuk =mutlu es = mutlu yuva demek ...sen kendini iyi hissedersen diyetine de bi o kadar sıkı sarilirsin en basiti biseye canimiz sıkıldıgı zmn kimimiz ya yemekten kesiliriz yada yemege veririz kendimzi anladin sen benim demk istedigimi ...
Iste boyle boyle olicak cann tatli cektiginde nefsini korelt kuru meyve kuruyemis yada meyve ye yada sut ister tarcinli ister kakaolu...yapicagindan eminim ki herkesin yapabildigi seyi sen ben biz neden yapamayalim ki?
benimde en cok korktugum seydi o dedigin ama inan zamanla nefsin cekmiyor eskisi kadar inan bizededigim gibi cok cekerse paketi bitirmek yerine 3 e bol 1 parcasini ye 10 biskuvi varsa 3 ye ama gerek sekersiz sutun kahvenin yaninda ye oyle yeki o zikkimlar kisa sureli tok tutuyorlar sonra sanki onu hic yememis gibi oluyosun o yuzden onu yemk yerine seni uzun sure tok tutucak seyleri bulmaya calis ayni benim gibi cunku bunlarin sonu yok dunyayi verselr yeriz yani ama sonu yok iste....
Eşime aldırdım hemen. Zaten ceza hakedıyordu buz gıbı havada gitti aldı. deneyeceğim birazdan bakalımBirde süz parcalari yutma
Eşime aldırdım hemen. Zaten ceza hakedıyordu buz gıbı havada gitti aldı. deneyeceğim birazdan bakalım
Dikkatimi ceken sey az yiyorum demen. Cünkü az yemek de saglikli degil. Yani kahvaltini geciktirmen olsun ögünlerine dikkat etmemen olsun o metobolizmayi yavaslatir. Sen yemene icmene dikkat et bol su ic. günde en az bir saat temppolu yürü. Abur cuburu kes. Veremeyecegini sanmiyorum. Spor sart ve kaslarin icin de kaliteli yemen sart. Söyle et süt yumurta ye. Cipse abanma. Spor yap. Fistik gibi olursun sekerim
Spor da sıkıntı. tembelim. tembellikten ziyade azimsiz, sıfır hırs. en azından haftada 3 4 kere yapmalıyım bılıyorum. Insallah onu da rayına sokacağım.
Bır yerde en ıyı spor kısa surede terleten spordur dıye okumuştum dogru mu bu?
Ayh topigi görünce hamile kal dedim kendi kendime :) ama bebisin vermiş ben de kilolu bir bayanım suan zor geçiyor hamilelik kilo verdim baya . Bende 1 75 boyundayim seninle aynı kilolarda evlenmeden önce diyet yapmıştım baya gitti sabahları mutlaka omlet yapardım az yağ da biberli peynirli brokolili yanına da domates yeşillik zeytin ekmek yemezdim mutlaka ara öğünlerim vardı genel de ceviz badem yada meyve yoğurt gibi . Öğle yemeğine ise çorba yada ızgara böyle bol yeşillikle salata 1 2 dilim ekmek . Akşamları da evde ne yemek var ise bir porsiyon abartmadan yerdim. Bol bol limonlu şu içtim . Ve tabiki yürüyüş hafta da en az 3 saat . Yürüyüş yapmadığım zamanlar leslie yapiyordum evde youtube a yaz bulursun :) bana da hep kilo sana yakışıyor ne giysen yakışıyor derler ddiyesiteyene gittim bana 85 90 arası dedi 100 üstü olduğuma inanmadi.Merhaba Kızlar. Ben 101 kiloyum. Boyum 173. Evliyim. 1 yaşında bir kızım var.
Bu zamana kadar hiç diyet yapmadım. Kendi kendime özel bir çaba vermeksizin 84ü de gördüm, hamileyken 112yi de...
Zaten zayıflama girişiminde bulunmamamın nedeni, boyumdan dolayı benı her görenin yok artık sen yüz kg olamazsın taş çatlasa 80 demeleri, sonra benım hırssızlığım ve belli bır listenin kuralın işin içine girdiğinde sebat edememem.
Benım bır de soyle bır sorunum var. Ben yemiyorum kızlar. inanın herkes der kı sen bu kadar az yerken bu halın nedır. nasıl bu kiloya cıktı veya nasıl kilo veremiyorsun :)
Henuzkahvaltı yapmadım. buradaki yorumlar dahilinde hemen baslamak ıstıyorum.
Bana yardımcı olabilecek yoldaşlar arıyorum. belki WhatsApp grubu vardır buranın dışında bilemiyorum hıc ne alemde kk.da diyet başlıkları.
Bekliyorum kızlar.
Bence kesinlikle yanlis en iyi spor tum vucut kaslarini calistiran ""tempolu yuruyustur"" bolgesel icinse kendine uygun hareket bulabilirsin mesela ben cok arastirdim 30 -40 dklik yuruyus leslie yada zumbanin ardindan yaklasik 15 dk PLIE yapiyorum (basen ic bacak ve alt bacak icin mukemmel arsstirabilirsin) ve sonrasinda yine 20 dk kdr basen inceltme ve selulit savar hareketi ve yine 5 dk mekik cunku sorunlu bolgem orasiSpor da sıkıntı. tembelim. tembellikten ziyade azimsiz, sıfır hırs. en azından haftada 3 4 kere yapmalıyım bılıyorum. Insallah onu da rayına sokacağım.
Bır yerde en ıyı spor kısa surede terleten spordur dıye okumuştum dogru mu bu?
Şimdi de havaları bahane ederim ben evde yürüme bandı olan biri olarak :)Sen bence o kadar ince ayrintiya girme. Yani spor spordur, sen tempolu bir saat yürü bir ay nasil inceldigini kendin görürsün. Neden yürü diyorum en kolay spor cünkü. Iyi bir yürüme spor ayakkabisi al, ucar gibi yürü. Kalici olarak rahatlarsin. Ha plates de yap derim ama biraz kilo ver plates icin derim. Fazla zorlanirsan sevkin kalmaz. dogum sonrasi yürüyüs yaptim. Bacaklarim güclenince de yarim saat plates yaptim. Daha az zorlandim.
Severek yapin azimle yapin.
Yürümek mutluluk veriyor ve istahini kesiyor insanin. Cünkü verdigi haz abur cubur hazzinin önüne geciyor.
Yine hamileyim, kilo aldim haylice. Ama bunlari yapip verecegim diyorum. Korkmuyorum bu sefer. Hamilelikte 20 kilo alan bir arkadas diyor bunlari
Ayh topigi görünce hamile kal dedim kendi kendime :) ama bebisin vermiş ben de kilolu bir bayanım suan zor geçiyor hamilelik kilo verdim baya . Bende 1 75 boyundayim seninle aynı kilolarda evlenmeden önce diyet yapmıştım baya gitti sabahları mutlaka omlet yapardım az yağ da biberli peynirli brokolili yanına da domates yeşillik zeytin ekmek yemezdim mutlaka ara öğünlerim vardı genel de ceviz badem yada meyve yoğurt gibi . Öğle yemeğine ise çorba yada ızgara böyle bol yeşillikle salata 1 2 dilim ekmek . Akşamları da evde ne yemek var ise bir porsiyon abartmadan yerdim. Bol bol limonlu şu içtim . Ve tabiki yürüyüş hafta da en az 3 saat . Yürüyüş yapmadığım zamanlar leslie yapiyordum evde youtube a yaz bulursun :) bana da hep kilo sana yakışıyor ne giysen yakışıyor derler ddiyesiteyene gittim bana 85 90 arası dedi 100 üstü olduğuma inanmadi.
Bebeğini emziriyorsan bu senin için aslında bir avantaj bol su bol hareket eden emziren anneler daha kolay kilo veriyolar. Birde düzensiz beslenme de kaynaklı kilo aliyorsun galiba düzenli yiyince çok iyi anlicaksin dedigimi
Yaa unıversıteye hazırlankrlem annemler evde olmadığında muzik acıp oynuyordum kilo verme amacım olmadan. Sonra 10 kılı verdıgımı farkettim cok kısa sürede. en ıyısı dans yıne dedıgınız gibi. Spor lafı benı korkutuyor ;(Spor hayatın parçası olmalı zayıflamak onun ürünü neticesi. Eskiler ellerinde çamaşır bulaşık süpürge vs derken spor yerine geçecek işleri yaparlarmış. Genç yaşta ah belim ah başım demezlermiş. Şimdi 25-30 yaşında insan ağrımadık yeri yok. Kaslar elastikiyetini yitirmiş, eklemler kireçlenmiş. Yeni nesil teknoloji kurbanı. O yüzden hoşuna gidecek zevkle yapabilecegin bir spor sec. Hangi hızlı terleten kardiyo yu secersen sec once ısınma yapman gerekir 15-20 dakika yürüyüş ve esneme gibi.
Dans etmeyi seviyorsan hareketli bir muzik esliginde de yapabilirsin sporunu. Zumba gibi.
Bence kesinlikle yanlis en iyi spor tum vucut kaslarini calistiran ""tempolu yuruyustur"" bolgesel icinse kendine uygun hareket bulabilirsin mesela ben cok arastirdim 30 -40 dklik yuruyus leslie yada zumbanin ardindan yaklasik 15 dk PLIE yapiyorum (basen ic bacak ve alt bacak icin mukemmel arsstirabilirsin) ve sonrasinda yine 20 dk kdr basen inceltme ve selulit savar hareketi ve yine 5 dk mekik cunku sorunlu bolgem orasibunlari yaptiranlarin hepside ayni kanaatte once 30 -40 dklik yuruyus sart diyor ve ekliyor bu hareketler yuruyuse en iyi destektir !
Tabiki ben sağlıklı besleniyorum mantığında idimBu aralar bunu dusunuyorum bende. sızde cok diyet mantığından gitmemişsiniz. Yanı bunun adına diyet dersem ben yapamayacakmısım gıbı gelıyor. saglıklı beslenme demek daha kolay yapılacak gıbı gorunuyor gozume
Ac yada tok farketmez ama bir su bardagi kaynamis suda sekiz adet demliyceksin cok sicak icme cay rengini alinca icmelisin aksamda yatmadan once iciyorsun ilk gunler karin agrisi yapiyor korkma ishal oluyorsn sonra duzeliyor
Çayı dun yatmadan içtim, bırde bu sabah aç karına içtim. Şimdilik hafif bir karın agrım var, ishal yok afedersiniz. Hemen etki göstermiyor galiba ya da bunye meselesi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?