- 16 Kasım 2015
- 4.405
- 7.058
- 88
- Konu Sahibi elizanelizan
-
Zeynebin dedigi tarcinli sut ve muzlu karisim cok iyi bende sana ona ek olarak sicak kakaolu sut veya muzlu kakaolu karisimi onerebilirm 1 muzu catalla ezip uzerine 1 tatli kasigi kadar kakao eklediginde cikolatadan aldigin hazzin cok daha fazlasini alaagini garanti ediyorum birde ister tarcinli ister kakaolu sutu sicak kaynamis sutle yaparsan cok daha tokluk hissi verecektir tecrubeyle sabitSpor hiç yapamadım ya hala. ;( beslenmemde sıkıntı yok. Ama gece canım cok cikolata ıstedı. eşim almıs kakaolu bisküviler kekler. Cok sabrettim. Sonra dedım bunu yıyecegıme üç beş fındık badem yiyeyim. onla kandırdım kendımı ;(
Ya sen spor diyince neden korkuyosun bana biraz oyle geliyor haftada en az 40 dk yuruyus yada leslie yada zumba yapamaz misin bunu yapman gerekn bi gorevden ziyade kendin icin yapicaksin o zman vucut mutluluk hormonuda salgiliyor kendini mutlu hissediyosun ve sunu garanti ediyorum spora basladigin zmn yapmadigin zmn kendini eksik hissediceksin buna inanGüzel tarifmiş bunu deneyeceğim ilk krizde :)
Hiç spor yapmasam (yapacagım da) sadece bu yeme düzeni ile kilo vermez miyim?
Bir süre verirsin ama sonra durur. Sporla daha etkili sonuç alınıyor. özellikle tempolu yürüyüş yapabilirsen çok faydasını görürsün. Sarkmaları da Önler.Güzel tarifmiş bunu deneyeceğim ilk krizde :)
Hiç spor yapmasam (yapacagım da) sadece bu yeme düzeni ile kilo vermez miyim?
Zeynebin dedigi tarcinli sut ve muzlu karisim cok iyi bende sana ona ek olarak sicak kakaolu sut veya muzlu kakaolu karisimi onerebilirm 1 muzu catalla ezip uzerine 1 tatli kasigi kadar kakao eklediginde cikolatadan aldigin hazzin cok daha fazlasini alaagini garanti ediyorum birde ister tarcinli ister kakaolu sutu sicak kaynamis sutle yaparsan cok daha tokluk hissi verecektir tecrubeyle sabit
Ya sen spor diyince neden korkuyosun bana biraz oyle geliyor haftada en az 40 dk yuruyus yada leslie yada zumba yapamaz misin bunu yapman gerekn bi gorevden ziyade kendin icin yapicaksin o zman vucut mutluluk hormonuda salgiliyor kendini mutlu hissediyosun ve sunu garanti ediyorum spora basladigin zmn yapmadigin zmn kendini eksik hissediceksin buna inan
Haklısın. dans etmeyi dusunuyorum ilk etapta . umarım kimseye yakalanmam o saçma hareketleri yaparken. Insanlarin deli oldugumu dusunmelerini istemem :))Bir süre verirsin ama sonra durur. Sporla daha etkili sonuç alınıyor. özellikle tempolu yürüyüş yapabilirsen çok faydasını görürsün. Sarkmaları da Önler.
Ne kizmasi cnm estagfrullahTamam kızma yapacağım insallah.))hicbir sey yapamazsam dans edecegim zıplayacagım :) şimdi eşim evde oldugunda utanıyorum bıraz ondan erteliyorum dans işini ondan ;(
:Ne kizmasi cnm estagfrullahallah seni o olmadigi zman hallet o zmn dans isini
Hani bugunku menun?
Sabah ayniydi derken ? birde yeni yasi kutlu olsun hep birlikte saglikli mutlu yillar dilerim ..Pasta falan kestinizmi yememissin cunku yemediysen tebrik ederimHemen yazıyorum
Kahvaltı aynıydı . biraz gecikti 11 de yaptım.
Ara öğün 13.40. Bir kutu kuru meyveli kayısıiçli activia. çok geç biliyorum ;( kızımın bugun ilk yaşı oldugundan dışarıdaydık o yuzden sarktı saatlerim ;(
Öğle 15.40. bir kase çorba bir kase yoğurt bir dilim ekmek.
Ara öğün. 17.30 bir mandalina ve yarım muz
Akşam. 18.50. salata, iki bardak ayran, ciğer sote ve iki dilim ekmek
Son Arayı da 22.de yapacağım insallah. Ya tarçınlı süt içerim ya da sizin bu muzlu kakaolu tarifi yıyeyım dıyorum ama acaba bugun yarım muz yedım dıye fazla mı kaçar tekrar yesem?
Bu arada su da maalesef 7 bardakta kaldı bitki çayı hariç. ;(
Yatana kadar 10 bardağa çıkarmayı dusunuyorum suyu bakalım.
Sabah ayniydi derken ? birde yeni yasi kutlu olsun hep birlikte saglikli mutlu yillar dilerim ..Pasta falan kestinizmi yememissin cunku yemediysen tebrik ederimMenun de gayet iyi afiyet olsun...
Demekki doyuluyormus dimi? Eger buraya yazmasaydin coktan o pasta dilimleri midendeydi dimi?Çok teşekkür ederim Insallah. :) yok kutlama yapmadık gezdik, oyuncak aldık, tokalar aldım kuzuma :) eşim dedı kutlamasak da pasta alalım falan dıye de yok dedım :)
Menum iyi değil mi ya gercekten :) ven cok doydugumu hissediyorum sonra da dıyorum kesin kızlar daha az yıyor ben neden duyuyorum bu kadar daha az mı yemeliyim dıye düşünüyorum.
Sabah kahvaltım bir haşlanmış yumurta, 3 zeytin, üç cherry domates, yarım salatalık, bır kıbrıt kutusu kadar peynir, iki dilim hindi füme, biraz maydanoz, bıraz roka bıraz dereotu, 1,5 dilim tam buğday ekmek ve bir kupa şekersiz çay.
Ooo hemde nasılDemekki doyuluyormus dimi? Eger buraya yazmasaydin coktan o pasta dilimleri midendeydi dimi?
Günaydın
Kızının yeni yaşını kutlarim. Birlikte daha nice güzel senelere inşallah.
Pasta kesmemeniz iyi olmuş karşı koymak zor çünkü
Biz de 1 ay önce kızımın doğumgününü kutladik evde. Nasıl başardım bilmiyorum ama sadece tadına bakarak gecistirdim. Sonrasında da kalan pastayı komşulara dagittim dolaba koysam mutlaka dayanamaz yerdimGünaydınnnn :) çok tesekkur ederim :) Evet cok iyi oldu. Bende mutlaka yerdım sanırım. bir dilim garantiydi de fazlasını bilmiyorum :)
Biz de 1 ay önce kızımın doğumgününü kutladik evde. Nasıl başardım bilmiyorum ama sadece tadına bakarak gecistirdim. Sonrasında da kalan pastayı komşulara dagittim dolaba koysam mutlaka dayanamaz yerdim
Amin canım senin kızına da inşallahAy çok iyi yapmışsın buyuk başarı hakikaten :)
Allah hayırlı uzun omurler nasıp etsın Insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?