- 1 Kasım 2016
- 378
- 416
- 18
- 44
- Konu Sahibi elizanelizan
-
ooofff hiç sorma. bizim okula yerli malı haftası diye pasta, börek getirmiş veliler. ben de dayanamadım bir tane şekerpare yedim.Bu arada öğleden sonraki ara öğünümü yarım kupa kahve ve bir tane bitter gofret ile yaptım. Marka adı veremiyoruz T.... ile başlayan firmanın . şu şeker pancarından şeker elde eden . öteki t.. degıl yanı :)) 175 kcl imiş. insallah kötü bir sey yapmadım boyle yaparak
ooofff hiç sorma. bizim okula yerli malı haftası diye pasta, börek getirmiş veliler. ben de dayanamadım bir tane şekerpare yedim.niye böyle iradesizim bilmiyorum. tam herşey düzeldi, yoluna girdi diyorum ilk engelde tökezliyorum.
haklısın canım. hem düşünüyorum diyette olmasaydım o şekerparenin yanında daha neleri yiyecektim kim bilir?Canım ya olsun üzülme ekmek yemezsin akşam yemegınde veya karbonhidrat tüketmezsin yarın da dengelersin inşallah . Canımızın istediğinden az da olsa tadına bakmış olmak bence ileride olabilecek büyük krizleri engelliyor olabilir. Yanı bılmıyorum belkı de bu kendı kendıme bı teselli yolu ama ne bıleyım birden o kadar zaman bastırılmış olmanın verecegı etkiyle kendimizi buzdolabının önünde veya aburcubur reyonlarının ortasında bulabiliriz. boylesı daha kötü
Bende bu yola daha yeni girmiş birisi olarak akıl vermeye kalkıyorum sana kusuruma bakma canım. sen daha ıyısını bılırsın tabı.haklısın canım. hem düşünüyorum diyette olmasaydım o şekerparenin yanında daha neleri yiyecektim kim bilir?
bir de üstüne güzel bir akşam yemeği ve çerez falan ağzım hiç durmazdı. şimdi en azından abartmadan yiyorum. dediğin gibi akşam dengeleyeyim ya da biraz fazla egzersiz yapayım.
estağfurullah canım olur mu öyle şey. tabiki burada birbirimze dert yanıcaz, yaptığımız yanlışlarda birbirimize yol gösterecez. Sonuçta ben de çok tecrübeli değilim. 3,5 aydır bu yolda ilerlemeye çalışıyorum. hala hatalarım oluyor, yanlışlar yapıyorum ama vazgeçmiyorum. sanırım önemli olan da bu vazgeçmemekBende bu yola daha yeni girmiş birisi olarak akıl vermeye kalkıyorum sana kusuruma bakma canım. sen daha ıyısını bılırsın tabı.
estağfurullah canım olur mu öyle şey. tabiki burada birbirimze dert yanıcaz, yaptığımız yanlışlarda birbirimize yol gösterecez. Sonuçta ben de çok tecrübeli değilim. 3,5 aydır bu yolda ilerlemeye çalışıyorum. hala hatalarım oluyor, yanlışlar yapıyorum ama vazgeçmiyorum. sanırım önemli olan da bu vazgeçmemek
ben de. 65 kilo olmak istiyorum. 17 kilo verdim kaldı 9 kiloÇok haklısın. Yardımcı olalım bırbırımıze elimizden geldiğince, silkeleyelim birbirimizi tam pes edecekken. Ben kalan hayatımı artık 60li kilolarda yaşamak istiyorum. ;(
Dijital olan bi urun terch edebilirsin markasini sen belirlePeki baskül öneriniz var mı? alacağım da karar veremedim
Bu yağ su oranını ölçenleri aklım almıyor. galiba manyetik bir alan oluşturup ölçüyorlarmış. bebeğim oldugu için zararı olabileceğini düşünüyorum. hem ne gerek var değil mi?Dijital olan bi urun terch edebilirsin markasini sen belirle
Merhaba canım öncelikle baskülün hayırlı olsun. Bence pazartesi tartil. Reglin e bır iki gün varsa 1 kilo kadar fazla gösterebilir o yüzden moralini bozma. Bitince tekrar tartilirsın. Menü de gayet güzel. Bayagi yol katettin bır haftada.Kızlar bu vakite kadar yediklerimi yazıyorum.
Sabah domates, maydanoz, dereotu, 5zeytin, bir kk. peynir, ıkı dılım salam, bır yumurtadan omlet, çay, iki dilim ekmek
Ara: iki limonlu form bisküvi ve yarım su bardağı süt
Öğlen : bir parça tavuk but derisi sıyrıldı.
Bir bardak ayran, 1 dilim ekmek ve salata.
Birazdan ara yapacağım. ne yıyecegıme karar vermedim daha
Akşama balık var. salata ve bir veya iki dilim ekmekle.
Eşim dijital baskül almış. geçen hafta pazar günü başlamıştım. o gün hazırlıksız başladığım için pazartesi mı tartılsam acaba? şaka maka korkuyorum tartıya çıkmaya. Ya hiç veremediysem ;( fena motivasyon kaybı yaşarım o zaman.
Ama reglim yaklaşıyor belki ondandır dıye teselli de edebilirim kendımı tartıda eksi göremezsem bırakmamak için
Benimksi yag su kas olcenlerden ama oranlarina pek guvenmiyorum aslinda tartin da hayirli olsun bu bile yeni ve geri donulmez bi yola girdigini gosteriyor artikngeri donus yokBu yağ su oranını ölçenleri aklım almıyor. galiba manyetik bir alan oluşturup ölçüyorlarmış. bebeğim oldugu için zararı olabileceğini düşünüyorum. hem ne gerek var değil mi?
Merhaba canım öncelikle baskülün hayırlı olsun. Bence pazartesi tartil. Reglin e bır iki gün varsa 1 kilo kadar fazla gösterebilir o yüzden moralini bozma. Bitince tekrar tartilirsın. Menü de gayet güzel. Bayagi yol katettin bır haftada.
Benim de bu günkü menu
Kahvaltı
4 zeytin
1 yemek k. Tulum peyniri
Domates yeşillik
1 dilim çavdar
Şekersiz çay
Öğle
4 yemek k. Kısır
4 yemek k. Yoğurt
Domates
Yarım kase sutlac komşu getirmiş
Ara
Tarçınlı süt
Ara
1 mandalina
Aksam
5 yemek k. Karnabahar yemeği
Salata
4 yemek k. Yoğurtlu kabak
45 dk. Egzersiz
1 Yeşilçay
3 adet gün kurusu
Benimksi yag su kas olcenlerden ama oranlaruna pek guvenmiyorum aslinda birde tartilmaya korkma her sonuca acik olmalisin arti cikacagin gunde olucak eksi cikacagin gunde bunun icin moral bozupta pes ederim diye dusnme az az da olsa gidecek emin ol
Sutlac yemedin masallah diyelim ama bi ara ogununda 1 kuzuk kase yiyebilirsin haftada en az iki gun olmak sartiylaSeninki de iyi görünüyor sütlaç hımm :)))
Ben dokunmadım eşime yaptığım sütlaçlara :)
Bu arada 15 dakika leslie 1 mil yaptım :))
Icilebilir canm ama sonrasinda tarcinli sut icersen icin ezilmezKızlar taze sıkma meyve suyu içebilir miyim ara öğünde meyve yerine,?
Sutlac yemedin masallah diyelim ama bi ara ogununda 1 kuzuk kase yiyebilirsin haftada en az iki gun olmak sartiylayuruyus de iyi olmus yavas yavas ilerliyceksin insllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?