Bende Zayıflamak İstiyorum. Nereden Nasıl Başlamalı?

ooofff hiç sorma. bizim okula yerli malı haftası diye pasta, börek getirmiş veliler. ben de dayanamadım bir tane şekerpare yedim. niye böyle iradesizim bilmiyorum. tam herşey düzeldi, yoluna girdi diyorum ilk engelde tökezliyorum.

Canım ya olsun üzülme ekmek yemezsin akşam yemegınde veya karbonhidrat tüketmezsin yarın da dengelersin inşallah . Canımızın istediğinden az da olsa tadına bakmış olmak bence ileride olabilecek büyük krizleri engelliyor olabilir. Yanı bılmıyorum belkı de bu kendı kendıme bı teselli yolu ama ne bıleyım birden o kadar zaman bastırılmış olmanın verecegı etkiyle kendimizi buzdolabının önünde veya aburcubur reyonlarının ortasında bulabiliriz. boylesı daha kötü

haklısın canım. hem düşünüyorum diyette olmasaydım o şekerparenin yanında daha neleri yiyecektim kim bilir?
bir de üstüne güzel bir akşam yemeği ve çerez falan ağzım hiç durmazdı. şimdi en azından abartmadan yiyorum. dediğin gibi akşam dengeleyeyim ya da biraz fazla egzersiz yapayım.

Bende bu yola daha yeni girmiş birisi olarak akıl vermeye kalkıyorum sana kusuruma bakma canım. sen daha ıyısını bılırsın tabı.

Bende bu yola daha yeni girmiş birisi olarak akıl vermeye kalkıyorum sana kusuruma bakma canım. sen daha ıyısını bılırsın tabı.
estağfurullah canım olur mu öyle şey. tabiki burada birbirimze dert yanıcaz, yaptığımız yanlışlarda birbirimize yol gösterecez. Sonuçta ben de çok tecrübeli değilim. 3,5 aydır bu yolda ilerlemeye çalışıyorum. hala hatalarım oluyor, yanlışlar yapıyorum ama vazgeçmiyorum. sanırım önemli olan da bu vazgeçmemek

Çok haklısın. Yardımcı olalım bırbırımıze elimizden geldiğince, silkeleyelim birbirimizi tam pes edecekken. Ben kalan hayatımı artık 60li kilolarda yaşamak istiyorum. ;(

Çok haklısın. Yardımcı olalım bırbırımıze elimizden geldiğince, silkeleyelim birbirimizi tam pes edecekken. Ben kalan hayatımı artık 60li kilolarda yaşamak istiyorum. ;(
ben de. 65 kilo olmak istiyorum. 17 kilo verdim kaldı 9 kilo
beraber yürüyelim bu yolda. ne demişler birlikten kuvvet doğar.

Kızlar bu vakite kadar yediklerimi yazıyorum.

Sabah domates, maydanoz, dereotu, 5zeytin, bir kk. peynir, ıkı dılım salam, bır yumurtadan omlet, çay, iki dilim ekmek

Ara: iki limonlu form bisküvi ve yarım su bardağı süt

Öğlen : bir parça tavuk but derisi sıyrıldı.
Bir bardak ayran, 1 dilim ekmek ve salata.

Birazdan ara yapacağım. ne yıyecegıme karar vermedim daha

Akşama balık var. salata ve bir veya iki dilim ekmekle.

Eşim dijital baskül almış. geçen hafta pazar günü başlamıştım. o gün hazırlıksız başladığım için pazartesi mı tartılsam acaba? şaka maka korkuyorum tartıya çıkmaya. Ya hiç veremediysem ;( fena motivasyon kaybı yaşarım o zaman.

Ama reglim yaklaşıyor belki ondandır dıye teselli de edebilirim kendımı tartıda eksi göremezsem bırakmamak için

Merhaba canım öncelikle baskülün hayırlı olsun. Bence pazartesi tartil. Reglin e bır iki gün varsa 1 kilo kadar fazla gösterebilir o yüzden moralini bozma. Bitince tekrar tartilirsın. Menü de gayet güzel. Bayagi yol katettin bır haftada.
Benim de bu günkü menu
Kahvaltı
4 zeytin
1 yemek k. Tulum peyniri
Domates yeşillik
1 dilim çavdar
Şekersiz çay

Öğle
4 yemek k. Kısır
4 yemek k. Yoğurt
Domates
Yarım kase sutlac komşu getirmiş

Ara
Tarçınlı süt

Ara
1 mandalina

Aksam
5 yemek k. Karnabahar yemeği
Salata
4 yemek k. Yoğurtlu kabak

45 dk. Egzersiz

1 Yeşilçay
3 adet gün kurusu

Bu yağ su oranını ölçenleri aklım almıyor. galiba manyetik bir alan oluşturup ölçüyorlarmış. bebeğim oldugu için zararı olabileceğini düşünüyorum. hem ne gerek var değil mi?
Benimksi yag su kas olcenlerden ama oranlarina pek guvenmiyorum aslinda tartin da hayirli olsun bu bile yeni ve geri donulmez bi yola girdigini gosteriyor artikngeri donus yok birde tartilmaya korkma her sonuca acik olmalisin arti cikacagin gunde olucak eksi cikacagin gunde bunun icin moral bozupta pes ederim diye dusnme az az da olsa gidecek emin ol kendine tarti gunu belirle ve hep ayni yerde ayni zamnda ve ayni elbise ile tartilmaya ozen goster yoksa farkli bi yerde tartilirsan ayni gun icinde farkli zamnlarda tartilorsan sonuc yanlis cikar ve moralin bozulur anlastik ??

Seninki de iyi görünüyor sütlaç hımm :)))

Ben dokunmadım eşime yaptığım sütlaçlara :)

Bu arada 15 dakika leslie 1 mil yaptım :))

Benimksi yag su kas olcenlerden ama oranlaruna pek guvenmiyorum aslinda birde tartilmaya korkma her sonuca acik olmalisin arti cikacagin gunde olucak eksi cikacagin gunde bunun icin moral bozupta pes ederim diye dusnme az az da olsa gidecek emin ol

Insallah ya. sporsuz regle bir kaç GUN kala beklememeliyim aslında eksiği görmeyi bakalım pazartesi tartılacagım göreceğiz

Seninki de iyi görünüyor sütlaç hımm :)))

Ben dokunmadım eşime yaptığım sütlaçlara :)

Bu arada 15 dakika leslie 1 mil yaptım :))
Sutlac yemedin masallah diyelim ama bi ara ogununda 1 kuzuk kase yiyebilirsin haftada en az iki gun olmak sartiyla yuruyus de iyi olmus yavas yavas ilerliyceksin insllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…