- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
- Konu Sahibi karkedisi35
-
Çocuk sizin için sorun olur yaşınız çok küçük ileride fikir ayrılığı mutlaka olur ki sevgiliniz sert davranmaya değişim göstermeye başlamış bile. Şuan hayatımın aşkı her şeyden vazgeçerim aklıyla düşünüyorsunuz ama ileride pişman olursunuz. Bu yaşta bu acele neden. Evlenmek sandığınız kadar kolay bir olay değil ''birbirimizi çok seviyoruz her şeyi aşarız çocuk ta sorun olmaz'' inanın ileride fikirleriniz değişir ve keşke dersiniz. Her sene insanların fikri zevki değişebiliyor. Bir abla olarak naçizane tavsiyemMerhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
Biz birbirimizi saygı sevgi çerçevesinde tesadüfen tanıdık.. birbirimizle alakalı bilmediğimiz şey yok.
Büyük Aşk'tı diyebilirim. Sevgim ve onun sevgisinden eminim..
Çok fazla fedakarlığım oldu, arkadaşlarım çok karşı çıktı yaş farkından dolayı. Okulun bitmesine 1 sene var..Annem destek verdi karşı çıkmıyor..
Son bir kaç aydır bana karşı hiç olmadığı kadar sert. Çok fazla kavga ediyoruz bazı güven sorunlarımız var. Aşabileceğimizi düşünüp ilişkiyi devam ettiriyoruz.. henüz bir evlilik sözü vs almadım onun tarafından ya da böyle bir şey konuşmadık ama ben yine de sormak istiyorum sizlere..
*Sizce bu ilişkide karşılaşabileceğim sorunlar nedir?
*Aranızda eşiyle bizimki kadar yaş farkı olan var mı?
*Bu ilişkide ciddiye alınmak için nasıl davranmam gerekiyor, arada yaş farkı olduğu için saf davranmak istemiyorum, evlilikle sonuçlanmasını umuyorum..
sizlere sorularım genel olarak bu tarz, sevgiler.
Mis gibi yakışıklı genç erkekler varken yaşlıların nesi ilginizi çekiyor
biraz yaşı büyüsünPislik mi?
Görüştüğünüz adamların eski eşleri hakkında bu denli çirkin yorum yapma haddinizi kendinizde nasıl görüyorsunuz “bacak kadar boyunuzla”, anlayamıyorum gerçekten.
Ay bir de bana saydırmış özel mesajdan.biraz yaşı büyüsün
onunda arkasından da bir pislikle beraber olmuş sevgilim zamanında diyen 18 yaşındaki kızlar olur
o çok güvendiği sevgilisinin yanında merak etmesin
Bu konuyu okuyunca aklıma sen geldinBaşka fikri, yorumu olan?
Daha başka nasıl bir fikir bekliyorsun ?Başka fikri, yorumu olan?
yorumları okuyamadım belki cevap vermişsinizdir daha önce bilmiyorum.bir kere sevgilinizin ocuğu sizle mi kalıcak bu çok önemli bence.yaş farkından dolayı şimdiden sorun çıkıyorsa ilerde neler olur kim bilir.aşk sevgi tamam çok güzel ama iyi düşünün derim ben.Merhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
Biz birbirimizi saygı sevgi çerçevesinde tesadüfen tanıdık.. birbirimizle alakalı bilmediğimiz şey yok.
Çok fazla fedakarlığım oldu, arkadaşlarım çok karşı çıktı yaş farkından dolayı. Okulun bitmesine 1 sene var..Annem destek verdi karşı çıkmıyor..
Son bir kaç aydır bana karşı hiç olmadığı kadar sert. Çok fazla kavga ediyoruz bazı güven sorunlarımız var. Aşabileceğimizi düşünüp ilişkiyi devam ettiriyoruz.. henüz bir evlilik sözü vs almadım onun tarafından ya da böyle bir şey konuşmadık ama ben yine de sormak istiyorum sizlere..
*Bu ilişkide ciddiye alınmak için nasıl davranmam gerekiyor, arada yaş farkı olduğu için saf davranmak istemiyorum, evlilikle sonuçlanmasını umuyorum..
Siz bizim size onay vermemizi bekliyorsunuz galiba içinizi rahatlatmamızı bekliyorsun ama uzgunumBaşka fikri, yorumu olan?
önemli olan yaș farki değil anlașmak benim cevremde boyle ornekler var ve mutlular ama sen ciddiye alinmadigini hissediyorsun yanlis anlamadiysam bu onemli bir sorun once bunu acikliga kavusturman gerek erkek dul ve cocuklu diye önyargi yapilmasina karsiyim ki bunu yapanlar cok olucaktir ama onemli olan senin onun yanindayken kendini nasil hissettiginMerhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
Dayak yedikten sonra adamla kahvaltı yapabilecek kadar çeken ne var seni bu adamda, gerçekten merak ediyorum .Merhaba arkadaşlar sizleri ciddiye almadığımı düşünenler olmuş, inanın alıyorum.
Bugün çok kötü şeyler yaşadım.
Benimle evlenmeyi düşünüyor musun sen? diye sordum beklemeden hemen cevap verdi Tabiiki de düşünüyorum sen dalga mı geçiyoruz sanıyosun dedi.
Ama bu konu açılınca nedense çok sinirleniyor vs. baya bir tartıştık tartıştık.. sürekli benim üzerime geldi yok işte sen daha ne istediğini bilmiyorsun, sürekli eleştirdi beni sinir krizi geçirecek dereceye geldim.
Arabadan inmeye çalıştım o öfkeyle, araba seyir halindeydi. Ben o şekilde yapınca bana, kafama vurdu.
Ama ne vurmak, ne olduğumu şaşırdım beyin sarsıntısı dedikleri şey budur herhalde.
Baya bir ağladım özürler diledi, eline vuracaktım nasıl kafana denk geldi anlamadım falan dedi.. Müdahale etmesedeydim atlayacaktın arabadan delirmiştin dedi.
Sonra elimi yüzümü yıkadım makyajımı yaptım beni kahvaltıya götürdü.
Ben ne olduğunu anlayamadım sanırım şok geçiriyordum hic bi tek kelime edemedim..
Tek bisey söyledim bana en cok dokunan şey
"O ellerin.. dedim ne kadar çok severdim o narin ellerini..şimdi bana vurdun o ellerinle." diyebildim.
Kendimi çok aptal, çok iğrenç, çok değersiz hissediyorum.
Şokta mıyım hala ne olduğunu idrak edemedim mi bilmiyorum ama beni eve bıraktığı sürece kadar hic bisey olmamıs öyle bisey yaşanmamış gibi sustum hatta normal sohbet bile ettiğim oldu.
Ama iyi değilim bana yaptığını unutamıyorum.
ParaDayak yedikten sonra adamla kahvaltı yapabilecek kadar çeken ne var seni bu adamda, gerçekten merak ediyorum .
Bence psikolojiniz iyi değil .
Bğyük ihtimalle şoktaydım.. gerçekten anlayamadım ne olup bittiğini sanki öyle bir şey yaşanmamış gibi davranmaya meyilliydim. bilmiyorum belki de psikolojim hiç iyi değil cidden..Dayak yedikten sonra adamla kahvaltı yapabilecek kadar çeken ne var seni bu adamda, gerçekten merak ediyorum .
Bence psikolojiniz iyi değil .
Canım bak kendini bu kadar düşürme lütfen .Bğyük ihtimalle şoktaydım.. gerçekten anlayamadım ne olup bittiğini sanki öyle bir şey yaşanmamış gibi davranmaya meyilliydim. bilmiyorum belki de psikolojim hiç iyi değil cidden..
Yakma kendini!!! 25-26yaşına geldiğinde fikirlerinde değişiklikler olacaktır...başını duvarlara vurursun...çok pişman olursun...ama zamanı geri alamazsınMerhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
Siz nasıl bu kadar önyargılı olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?